שאלה שמאוד מטרידה אותי (אני בת 17)

ממלית

New member
שאלה שמאוד מטרידה אותי (אני בת 17)

אני לא אפרט פה את כל הבעיה שלי (אנמיה, הפסקת המחזור, עצירות וכו') אבל שאלה בקשר לדבר אחד - אחרי ארוחות אני מרגישה מאוד מאוד נפוחה, בייחוד ארוחות גדולות כמו ארוחת צהריים דבר שמונע ממני את התפקוד מהמשך היום בגלל הרגשה לא טובה עם הנפיחות גם מבחינה קוסמטית וגם כבדות כלשהי. הייתי אצל גסטרו והיא שלחה אותי לבדיקות בעוד חודש, העניין הוא שהדבר מפריע לי מאוד בחיי היומיום ומשתלט עליי, אני אמורה לטוס לחו"ל ובמצב הזה אני אפילו לא מסיימת את היום. הדבר היחידי שעוזר זה לאכול למעט מה שלא בא בחשבון כי אני בתת משקל ויש לי תאבון ברוך השם בריא. מה עליי לעשות?? הדבר מאוד פוגע בי.

קשה לך

מה שאת מתארת מאוד לא נעים צריך לעשות בדיקות דם ולברר מספר מצבים כולל המעי הרגיז וחייבים לתקן את נושא העצירות שגורמת לנפיחות וכאבי הבטן ולהסביר את הפסקת המחזור מציע לחזור לרופאה עוד לפני הנסיעה- ובכל מקרה להתחיל חיידקים ידיותיים פרוביוטיים שיכולים לשפר חלק מהתחושות אי אפשר לתת אבחנה באינטרנט- ואת צריכה לחזור לרופאה שלך

ממלית

New member
תודה רבה.

ביום שבת הייתי במיון בגלל שלא יכולתי לסבול את זה יותר (קמתי נפוחה מאוד ואחרי הארוחת בוקר פשוט הרגשתי נורא). הם עשו צילומים ואולטראסאונד ואמרו שהכל בסדר. הם אמרו שהם לא רואים נפיחות?!?! איך זה יכול להיות?? הנפיחות היא לא רק פנימית אלא גם חיצונית כך שאני לא מדמיינת אותה... אין צורך לציין את התסכול... ובקשר לחיידקים הידידותיים - הכוונה למשקאות הקטנים האלה?? אם כן מתי כדאי לקחת אותם וכמה??

עדי150

New member
בדיקה...

היי, האם פעם בדקו אם יש לך צליאק ? אם לא כדאי לבקש מהרופא שיתן לך לעשות את הבדיקה (בשלב הראשון מדובר בבדיקת דם). על כל מקרה אני מאחלת לך רפואה שלמה אמא ל- 2 ילדים חולי צליאק

ממלית

New member
לא בדקו אבל בודקים.

עשיתי בדיקות דם מתאימות ואני רשומה לבדיקות פנימיות (לא יודעת איך קוראים להן) באוגוסט. יש לי שאלה - האם ייתכן שמדובר פשוט במבנה גוף מטורף??

להמשיך בדיקות

וברור של משקל נמוך הפסקת מחזור וכל מה שאת מתארת יש לחפש בעיה גופנית ואני אישית לא מאמין במושג מבנה גוף מטורף הרבה הצלחה לך

ממלית

New member
תודה רבה. ד"א בקשר לבירור של

הפסקת המחזור - די ברור שהסיבה היא המשקל (45-46 לגובה של 1.64), העניין הוא שקשה לי להעלות במשקל בלי להרגיש נפוחה. אמשיך לחפש ותודה על התמיכה.

ממלית

New member
אתמול הייתי במיון + שאלה

הרגשתי מאוד נפוחה וכבדה והיה לי קשה לנשום. הם רצו לתת לי מיקרו-אנמה לעצירות אבל לא הסכמתי כי גיליתי שאחרי מיקרו-אנמה עוד יותר קשה ללכת לשירותים, זה עוזר חד-פעמי ואז פוגע. הם נתנו לי סירופ שנקרא לבולק וביקשו שאקח אותו פעמיים ביום, אני מפחדת להכניס לפה שלי דברים כאלה מחשש שהם יפגעו בי בהתפתחות או יגרמו להורדה במשקל וכו' מה דעתך?? (ד"א כבר 5 ימים שלא הייתה יציאה וזה מכביד עליי).

למעלה