שאלה שמדירה שינה מעיני

AnkSunAmun

New member
שאלה שמדירה שינה מעיני

אהלן חבר'ה... יש לי סיטואציה בשבילכם.. יוצאים לדייט ראשון - משהו מעין בליינד דייט.. אתם נהנים... צוחקים ווואלה מצאתם מישהו על הכיפאק... מצד אחד אתם רוצים המשך וזאת עושים ע"י החלפת נוזלי הגוף (ולא תאי מין יא כחולי ראש..אלא נשיקה למשל) אבל גם חוששים להתבדות ואלי בעצם עדיף לשמור על דיסטנס... עד שבאמת תכירו יותר טוב ותוכלו לבסס משהו ..? אני אחת שנקשרת מאוד מהר לאנשים .. וזה מאוד רע כי כל קשריי לאחרונה הסתיימו בכאב לב (שלי, כי אני נקשרת לאנשים.. לעזאזל איתי?!) ובקרוב אני הולכת לבליינד דייט.. ידיד של החבר הכי טוב שלי... ורציתי לדעת מה אתם הייתם עושים בסיטואציה כזאת... מצד אחד אני אומרת לעצמי ל"שמור על עצמי" ולא "ליפול מיד ברשתו" ומצד שני אם הוא יהיה מקסים וחתיך כמו שהוא מתואר?! מה עושים!?

אז ככה-

ממשיכים את הדייט בלי מגע יותר מידיים בידיים.
החלק החשוב זה ה"לילה טוב"- פה אני ממליץ על משיקה קלה על השפתיים, מבט ו-ז-ה-ו !!!!
דייט שני והוא- אצלך בכיס

h e n y

New member
ממממממ

אני חושבת שמה שיהיה יהיה
וכשיגיע הרגע את כבר תדעי מה לעשות
בהצלחה

A n d r i a n a

New member
אז ככה , יקרתי

קודם כול, אני מוכרחה לתת לך טיפ גדול לחיים , ואמן שנדע ליישם אותו. בחיים אל תהיי נקשרת מהר לאנשים... זה גורם לך רק סבל. הערה לגבי מה שאמרת- לשמור על דיסטנס לא בהכרח יגרום לך לא להקשר מהר... את תוכלי להמשך חזק מאוד לבחור, ולחבב את האופי שלו.. וככה תקשרי אליו.. גם בלי מגע. ילדה, את חיבת ללמוד, לא להקשר מהר לאנשים. יש גם מאנייקים בעולמנו הקטן, שיכולים לגרום לך להתאהב בהם, ואז לזרוק אותך ולהתעלם ממך...... ואת שנקשרת עליהם, תפגעי. מה שאני אומרת, בפעם המי יודע מה, זה שאת חייבת לעבוד על עצמך, על האישות שלך, ועל עצמך. את חייבת ללמוד להשיםאת הגבול, ולא להקשר לאנשים מהר. כי אחרת, היחידה שתפגע זה את. וגם אם הוא מקסים וחתיך, את צריכה לשמור על עצמך. אין איזשהו מתכון... את יודעת, לא ליפול ברשת.. מיד.... אם היה, תאמיני לי הייתי מיישמת אותו עלי...בחיי..... אני מניחה, שזה פשוט ניסיון, ומניסיון עבר, כפי שאמרת, זה הסתיים בכאב לב...אז תחסכי לעצמך את הכאב לב, הבא, ואל תקשרי לבנאדם, ישר. רק אחרי שתדעי בוודאות , בוודאות , שהוא מחבב אותך ואת אותו, תני לרגשותך שלך לפעול.. [לא תמיד.. אבל... בד"כ] מקווה שהבנת, משהו מהבלבול שלי..

אושר מ

New member
הממממ

אני לא מבינה, למה לה לא להיות מי שהיא? יש משהו מאוד אמיתי בעיני באנשיםש נקשרים מהר... לי לוקח המון זמן להקשר לאנשים, ולדעתיא ני מחמיצה הרבה ככה. שום דבר טוב לא בא בחיים בלי שמסכנים משהו.. או מאבדים משהו... אבל יש דברים ששווים את זה.

אושר מ

New member
אה, ובאשר לשאלה...

אני מסכימה עם מיש אמרה ספונטניות... מה שתעשי באותו רגע, הוא סביר להניח יהיה מה שהכי מתאים לך, באותו רגע... ולפיכך גם הכי נכון והכי תיהי שלמה איתו.

A n d r i a n a

New member
ובכן...

לא אמרתי לשנות את עצמה.. אמרתי שכדאי לה לאמץ כמה דרכי מחשבה... אמנם יש אולי משהו מאוד אמיתי באנשים שנקשרים מהר.... ולא , את לא מחמיצה לדעתי כל כך הרבה.............. תאמיני לי שלא.... להפך, את מגינה על עצמך משבירת לב אפשרית... תחשבי על זה............. נכון ששום דבר טוב לא בא בחיים בלי שמסכנים משהו.... אבל זה לא ממש קשור להקשרות.. את יודעת...... וזה לא קשור פה.... תחשבי על זה, זה שאת נקשרת מהר... ומתאהבת קלות בבנאדם.... ממש בהתחלה.. יכולה לגרום לך נזק רב... שאת מבינה שהוא אולי לא מועניין בך.. על ידי אי הקשרות מוקדמת, את חוסכת לעצמך את זה

seeyou

New member
החיים הם כמו סרט(ספר)-../images/Emo63.gif

מתחילים מהדף הראשון ולא מהסוף-אפילו עם זה ספר מסקרן(הוא יהיה מקסים וחתיך כמו שהוא מתואר)!! עוד עצה קטנה -חינם! חשוב עם מי נכנסים למיטה- אך חשוב יותר על יד מי מתעוררים למחרת היום! איך שתסדרי את המיטה,כך תשני בה! בהצלחה! יוסי keep smiling

pain is MY love

New member
שאלה שמדירה שינה מעיניי...

למה את מתכננת את כל זה עכשיו?!?!?!?!?!?! אם זה בליינד דייט את עוד לא ראית אותו אפילו! ואם הוא לא ימצא חן בעינייך? ואם את לא תמצאי חן בעיניו? ואם הוא יהיה אהבל? או חסר טאקט? או סתם בחור משעמם?.. ואם לא תימשכי אליו? ואם יהיה לו ריח רע מהפה?.. טוב אני מקווה שאני לא מכניסה אותך לסרטים עכשיו אבל למה את חושבת שתצטרכי לשמור על עצמך מפניו? או לי הוא זה שיצטרך לשמור על עצמו מפנייך?...
בכל מקרה אל תחשבי על זה עכשיו! תזרמי עם מה שאת מרגישה אחרי שתיפגשו! כי אין פה חוקים ומניסיון- משחקים לא עובדים! תעשי רק מה שיבוא לך באותו הרגע ושיהיה לך רק בהצלחה!!!!

ilana4ka

New member
אחותי היקרה

ספונטניות<--זו המילה. תזרמי. מה שבא באותו רגע, תזרמי איתו. וזה הדבר הנכון ביותר לעשות(רק לא לזרום ישירות למיטה בדייט ראשון כן?:).

AnkSunAmun

New member
תודה, תודה ועוד פעם תודה!

ממש לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות. אני רוצה להגיד לכם שזה פורום חם ותומך!!! באמת תודה לעצות ופנינות החוכמה.... אתם ענקים ! :0) אוהבת אותכם סבינה

למעלה