שלום טל,
"הסוד" להצלחה,הוא בראש ובראשונה - רצון,אם אתה רוצה משהו בכל מאודך,תוכל להשיג אותו,אם תתמיד לעבוד קשה בכדי להשיג את מה שאתה רוצה,הייתי מגדיר זאת כך: ההתמדה - הדרך שלך להשגת יעדים אשר שמת לך למטרה. אין צל של ספק,כי אם ברצונך להגיע לרמות גבוהות,עליך להתאמן,ולהתאמן קשה מאוד וללא פשרות,אבל חשוב מאוד לעבור שלב,שלב,ולא לקפוץ מספר שלבים יחד. שאלת לגבי תזונה נכונה,ובכן, עליך לדעת כי אם ברצונך להביא את גוך לשיא יכולתו,עליך לדאוג לו לתזונה נכונה,שינה מספקת,וקצב אימונים אשר יבנה את גופך ולא ישחק אותו.מתחרה חכם,דואג לשמור את גופו "על אש קטנה",ולפני תחרות להגביר את להבות האש,אסור בתכלית האיסור להשאיר את הגוף בהכנה מתמדת לקראת תחרות,אלא רק באמת לפני תחרות,הגוף צריך מנוחה ולכן אחרי תחרות חובה לתת לגוף להתאושש אבל גם אז לא יותר מידי.רצוי מאוד שיהיה לך מודל לחיקוי (קיק בוקסר כלשהו,כוכב בזירה,או אפילו מאמנך) אני אישית ניסיתי ללכת בדרכו של מאמני,צ'אק נוריס וזה בהחלט דחף אותי קדימה.ודבר אחרון אך בהחלט חשוב לא פחות מהאחרים,זו האמונה,כשאתה בזירה לבדך ויש לך קרב קשה,אתה מוצא את עצמך לא פעם מבקש מהקב"ה כי יעזור לך להמשיך בקרב,ותאמין לי מנסיון,זה עוזר. אבל שוב,עליך ללכת שלב אחר שלב,ראשית, עליך להתחיל להתאמן וזו משימה לא קלה אם ברצונך להגיע לפסגה.קשה,אך לא בלתי אפשרי,נסה ותיווכח.בהצלחה. שלך בפורום, אורי צבי,