שאלה שמחכה לתשובה....

שאלה שמחכה לתשובה....

אני לסבית שגרה עם חברתי שנתיים כמעט אנחנו שוקלות להביא ילד לעולם ע"י הפרייה אם למישהו /י יש מידע איך וכיצד אשמח לקבלו ואודה מקרב לב. בנוסף הייתי מעונינת לדעת אם יש איזו אפשרות להפוך את בת הזוג לבת משפחה או לחתום על איזה הסכם שבמקרה ולאחת מאינו יקרה משהו בני המשפחה לא יוכלו למנוע מבת זוגתי להיות איתי בבית החולים ולא יוכלו לאמר שהיא לא יכולה להכנס כי הכניסה מותרת לבני משפחה בלבד. אני מבקשת לא לענות סתם ורק מי שבאמת מבין בכך יעוץ לי עצה זה מאוד מאוד חשוב ליייייייי תודה רבה

ברוכה הבאה שוש ../images/Emo140.gif

אני מבינה שאתן מעוניינות בתרומת זרע. זה ממש לא מסובך, ורבות מאיתנו מגדלות ילדים שנוצרו בדרך זו. פונים לגינקולוגית שלך, אומרים לה שזה מה שאת רוצה, והיא מפנה אותך לסדרה קצרה של בדיקות (דם, להורמונים ולבדיקות גנטיות), ומציידת אותך בהפנייה לבנק הזרע הקרוב למקום מגורייך. שם כבר יסבירו לך הלאה - איך בוחרים תורם (זה שונה מבנק לבנק), כמה טופסי 17 צריך להביא, וכמה עולה מנת-זרע (יש כל מני מחירים). לפני התהליך כדאי מאד לחתום על הסכם זוגיות, ייפויי כוח הדדיים, וצוואות הדדיות. אם אתן תושבות ת"א, תוכלו גם להרשם כ-זוג בעיריה. אחרי הלידה (בשעה טובה ובמהרה בימנו) - תגשו שוב לעו"ד שערכה לכן את כל ההסכמים הקודמים, והיא תדאג גם לאפוטרופסות של האם הלא-ביולוגית על הילד/ה. עוד כמה דברים תוכלי ללמוד, אם תלחצי בראש העמוד על הכותרת "תשובות לשאלות נפוצות". "ברוכה הבאה" - כבר אמרתי?

../images/Emo51.gif רבה רבה רבה... ../images/Emo140.gif

אז קודם כל תודה רבה על כל התשובות... הייתי שמחה לדעת (אם את יודעת) אם התהליך הוא יקר מה העלות שלו פחות או יותר... אשמח לקבל תשובה ושוב תודה על ההיענות המהירה אנחנו בטח עוד נשתמע, שרית

ניראות

New member
ברוכה באה

אז להביא ילדים לעולם, למרות שזה לא צריך להיות חישוב טכני, זה עולה הרבה כסף. כלומר, תהליך ההתעברות, זה הוצאה אחת, אך אחרי הלידה זה הוצאה בלתי ידוע שניתן לצפות ולעמוד אותה. התחייבות לכל החיים. ושיהיה רק בהלחה. דרך צלחה

towers

New member
היי שרית,

את יכולה לעשות כאן חיפוש בפורום בנושאים האלה, יש הרבה מידע מעניין ביותר. או לדפדף דף או שניים אחורה, אני לפני שבועיים התחלתי להתעניין גם כן וקיבלתי המון תשובות והבהרות שתוכלי לקרוא בהתכתבויות של כל האנשים המקסימים כאן. בכייף

רגע, רגע, רגע

לילדים שלי טעם יקר??? אז בוא נחלק לגורמים: נניח שילד ממוצע (אמריקאי - זול יותר...) נשאר בבית עד גיל 21. מדובר על 250 חודשים. אם נוציא רק 100$ לחודש על הילד כבר הגענו לסכום של כ-25000$. ובינינו, עם ההילפיגרים והנייקים והאדידסים והתופים והכדורגל והבלט (?) והמסיבות יומולדת והמתנות והחלפות הבגדים כל שנה והמטפלות והבייביסיטרים והגנים ובתי הספר והאוכל... והכי חשוב הפסיכולוגלולוייים
יש 100000$ לחיים? או אין? אה... ושכחתי גם נדוניה. צריך להכין גם זה לא?

ניראות

New member
אבל תודי

ילדים זה "עסק" הכי שווה בעולם!!!!!!!!!!! חיבוק ענק לידי העולם, ולאה שאין מי שיחבק אותם....

בטוח, העסק הכי שווה

זה גם העסק הכי בטוח... אם משקיעים - מקבלים... מה מקבלים - זה כבר סיפור אחר...

../images/Emo25.gifתודה רבה על הכל... ../images/Emo25.gif

המידע בהחלט הרחיב את מאגר המידע שלי בנושא אני אמשיך לעקוב אחרי ההודעות המעניינות שלכם אחלה פורום
בברכת סופ"ש מדהים
שרית

למעלה