שאלה שמטרידה אותי..

קורטי

New member
שאלה שמטרידה אותי..../images/Emo4.gif

אמנם זה לא הכי קשור לנושא הפורום- אבל... יש לי שאלה שקצת מטרידה אותי לאחרונה- אוקיי אז ככה, יש לי חבר מדהים, אני אוהבת אותו נורא- ובד"כ אנחנו מגיעים למצבים מאוד, האמ... אינטימיים, נגדיר את זה ככה- אז זה לא שאני לא רוצה אותו- אבל אני מפחדת לשכב איתו, מתוך חשש שזה יהרוס את מערכת היחסים... אני סומכת עליו, וגם הוא עליי, ואני לא מתנגדת ליחסים איתו- אבל באמת שלפעמים אני נורא מפחדת לא לעלות על הציפיות שלו... אהה.. מישו? עזרה? בבקשה...

../images/Emo24.gif תחושות לגיטימיות לחלוטין

קודם כל, אני מבינה אותך לגמרי. זה חששות שעולות אצל כל אחת לפני צעד רציני עם חבר, איך אני אהיה, מה אני אעשה, האם הוא יהיה מרוצה וכדומה. את צריכה להבין שאם יש בינכם אהבה וכנות אין שום 'ציפיות' שאת צריכה לעמוד בהם, הכל מהתחלה וחדש לשניכם.. דבר שני, חשוב שלפני שתשכבו תדברו על זה, תהיי סגורה על זה 100 אחוז, שלא יווצר מצב שבו תתחרטי על זה אחר כך, כי א. זאת תחושה מעפנה לגמרי ב. זה באמת יכול 'להרוס' את המערכת יחסים בכל מקרה, תהיי שלמה עם עצמך

קטרפי

New member
שטויוצ ../images/Emo110.gif

אם מה שאת מפחדת ממנו זה לא לעלות על הציפיות שלו, אז תשכחי את זה - אין בנות שלא עולות על ציפיות של בנים
(רק להפך....) אבל מה שבטוח, זה כן ישנה לכם את היחסים, לטובה או לרעה. אם מה שכתבת בהודעה זה לא הבעייה היחידה, אז זה כבר משהו אחר. (אם לא הבנת כלום ממה שכתבתי אז תגידי לי
)

בשלולית

New member
זה באמת מאוד לגיטימי שתרגישי ככה..

אבל חוצמזה רציתי להגיד לך מניסיון... שבקשר לחבר שלי לשעבר... היו לי כל מיני תהיות כאלה של מה אם היינו שוכבים יותר מאוחר? אם היינו מחכים עם זה...? אולי הקשר היה נמשך יותר זמן? מה שאני אומרת... שלא תמיד (ואני מדגישה - לא תמיד) אבל יש לי הרגשה שברוב המקרים... הסקס... מקרב את המצב של שגרה... מה שבדרך כלל גורם למריבות ואולי גם לפרידה... ושוב.. לא תמיד... מקווה שלא גלשתי....

ת מ ו ז

New member
מממ

תיראי. אני לא יודעת בת כמה את.. אבל אם את מעל גיל 16 (לדעתי האישית זה הגיל המקסימלי שבו אפשר להתחיל לעשות סקס) ואת בקשר רציני אם חבר שלך ואת אוהבת אותו ובוטחת בו, אני לא רואה סיבה שסקס יהרוס לכם את מערכת היחסית. לדעתי זה להפך זה מקרב וזה הרבה יותר אינטמי, ואין כמו סקס עם אהבה הדדית. ולדעתי את צריכה לדבר איית על זה ולהגיד לו בדיוק מה את חושבת ומה הפחדים שלך. ותחלס סתם עוסים מסקס סיפור כזה גדול. זה רק סקס:)

Pyromanic

New member
שמעי, בובה,

אני יכולה להבין אותך. עמדתי במצב הזה *לפני די הרבה זמן, כשחושבים על זה* ו"מאחוריו" עמדו -הרבה, הרבה - הרבה, בנות. ברגע שהרגשתי בטוחה, הלכתי על זה. למדתי להבין, קצת בעצמי, הרבה ממנו, שאין דבר כזה "לא לעלות על הציפיות". סקס זה משהו שלומדים ביחד, וכל עוד לא לוקחים את זה כבד מדי, ונזהרים, אז זה דבר נורא מהנה
בשורה התחתונה, דבר ראשון, את צריכה לדבר על זה איתו, ודבר שני, לעשות מה שאת מרגישה שמתאים לך. וזהו

TheWhiteTigris

New member
בואי נגיד את זה ככה:

עצם זה שהוא ישכב איתך הוא כבר יהיה מבסוט.
חוץ מזה, החשש מהציפיות דווקא חזק יותר אצל גברים, הם אלה שנדרשים "להוכיח" את... אני לא צריך להמשיך נכון?... הבנת מה אני אומר.

Cobe1982

New member
תראי...

לך יש ציפיות שהוא צריך לעמוד בהן? כי זה ההבדל בין סקס לאהבה. בסקס את מצפה שיהיה כיף, ושתגמרי כמו איזה רעידת אדמה; אבל אם זה באמת בא מאהבה, מה שבאמת מרגש ומדהים זה להיות כל כך קרובים, לדעת ששום דבר לא מפריד ביניכם, שאתם אחד.. אני הבנתי את זה ממש לא מזמן, ואני מאד שמח שבקשר הנוכחי לא קפצתי ישר לעניין הסקס. לפני 3 שנים היתה לי חברה, שכבנו אחרי שבועיים, חרמנות נטו, לא היה משהו בכלל, וזה הרס הכל. אבל כשזה בא מעומק האהבה, את לא מצפה שיהיה `משהו`. לא אכפת לך אם לגמור או לא, לא משנה לו אם יש לך ניסיון של נערת מקהלה או של נערת ליווי.. קיצר, אם אתם עדיין בקטע של ציפיות- זה אחלה סימן שכדאי לחכות. יהיה שווה. אני מבטיח. בינתיים, אתם יכולים להתאמן בעבודת יד (אחד על השני), זה ישפר את הביצועים של שניכם כשיגיע הרגע, וזה גם ייתן לכם פורקן לחרמנות כדי שהיא לא תשפיע בטעות על שיקול הדעת שלך. אז.. קחי את הזמן לחשוב. ו..זהו.

למעלה