מצאתי לך עוד תשובה
מפורום אחר בוקר קסום וסופ"ש נפלאו lea היחידה ו 08:56 | 10/08 פעם דברנו על כך שחברים כאן אמרו אהבנו את בני הזוג ואני אמרתי זו לא הייתה אהבה זה היה צורך בפורום אחר חבר כתב ואני מצטטת (ואין הכוונה לבורא עולם במובן הדתי) האהבה שאני מתכוון לה והאהבה שאתם מתכוונים לה הם שני דברים שונים לחלוטין. הבסיס ממנו הן צומחות הוא שונה למרות התחושות הדומות "אהבה רוחנית" בהיותה מופשטת וקשורה לבורא עולם היא שונה מ "אני אוהב את אישתי". מאוד שונה. האהבה שאני מדבר עליה איננה באה מהמיינד. לכן היא משהו מאוד שונה. האהבה שאתם מדברים עליה מקורה במיינד האהבה שאתם מדברים עליה היא "הבית שלי , האשה/הבעל שלי , הילד/ה שלי , האוטו שלי " העצמי מעורב. וזה כפוף לכמה חוקים. חוק "מה שהרים אתכם יפיל אתכם". חוק המחזוריות בטבע של לידה ומוות אז האהבה שדרכה אתם התרוממתם, תתפורר ותעלם. לא ניתן להימלט מהחוק הזה. בדיוק אותה האהבה, אותה המשיכה, תחדל מלהיות מושכת. אותו קשר, יהפוך לנטל. כאשר אתם נמשכים לבן/בת זוג , סוג הזה של משיכה, בעלות, עשיית שימוש באנשים, זוהי האהבה עליה אתם מדברים. היא פורחת ואחר כך , באופן טבעי , היא נעלמת.. בהיותה כפופה לחוקי המחזוריות בטבע אבל אם אתם מגלים את האהבה האחרת, (לבורא עולם) אהבה זאת נצחית. היא לא כפופה למחזוריות החומר. היא לא מבוססת על עצמי הפיזי דהיינו על החומר אלא על הרוחני לכן כאשר אנשים אומרים כשנישאנו היתה אהבה היום היא פגה נעלמה ונותר ההרגל אני שואל "כמה שנים זה החזיק ?" הם אומרים שנתיים , 4 שנים, 7 שנים.. התשובה הינה צפוייה. אולי אנחנו יכולים לעשות חושבים. ולנסות להבין למה , אבל זה נעלם. הקסם מתפוגג. מפני שמקורה במיינד והיא כפופה לחוק המחזוריות אלא אם אתה מאוד בוגר ואתה יכול לראות את האדם האחר בצורה שונה. דרך האהבה האחרת שאינה מבוססת על העצמי ואינה כפופה למחזוריות כי אז אינך מחפש אהבה הינך חי אותה . באהבה אביב