שאלה שמטרידה אותי

שאלה שמטרידה אותי

אחי טוען בתוקף שיחימוביץ היא בעד הוועדים הגדולים - חברת חשמל, רכבת ישראל, נמלים, מקורות וכו'.

אני לא מצאתי אף התייחסות שלה לנושא ולהיפך - ראיתי שהיא בעד עובדי הקבלן, הקופאיות והמאבטחים.

העובדים המאוגדים בוועדים הגדולים מצצו את דמה של מדינת ישראל ואזרחיה לא פחות מאשר הטייקונים הגדולים ולכן הטענה ששלי תומכת בהם נשמעת לי מוזרה, שלא לומר הזויה.

אשמח לקבל סימוכין לעמדתה של מפלגת העבודה בנוגע לוועדים הגדולים.

תודה לכל העוזרים
המתלבט

mr dish

New member
רמז............?

חפש מיהו התומך הכי נאמן לה ולהצלחתה במפלגה...

עוד רמז.....

הוא שמנמן, עם כרס בולטת מרוב שביעות עצמית.

אני מחפש אמירה מפורשת קבל עם ועדה

לתמיכתה או לתמיכתה בוועדים הגדולים.

ספקולציות והקשרים יש לרוב....

mr dish

New member
אני דוקא ממתין לאמירה מפורשת ותקיפה שלה כנגד

התנהלותם של אותם הוועדים...

נכון שגם דבריי נכונים?

אם היא כזו לוחמת גיבורה למען המעמד העובד והנמק, מדוע אין היא לוחמת נגד אלה המאפשרים את ההבדלים הבלתי נסבלים ולא מציאותיים, בין כוחם, שכרם והפקרותם של עובדי חחי או מקורות, ביחס לאילו מ"פרי הגליל", או "פניציה"?
עובדי הנמלים מול...עובדי העיריות?

אולי אתה שומע קולות שאנחנו לא...

התכוונתי לומר

"תמיכתה או אי תמיכתה בוועדים הגדולים"

אולי ניתן למנהל הפורום או למישהו שיודע להפנות למקורות את זכות הדיבור?

mr dish

New member
אל תיבנה על זה, בטח לא כעת...המנהיגה תערפל

בכוונה כל אמירה ודעה, כדי לא להשיל מעליה תומכים אפשריים מצד זה או אחר של הדעות...

לכן היא כה ניצית כעת, ביחסה לסיכסוך הבלתי פתיר שלנו עם הישמעלים.

היא לא היחידה בנוקטה גישה לא ישרה זו. יש גם איזה יהיר, הנוקט ממש אותה טקטיקה.

dgamim

New member
תשובה רצינית...

מפלגת העבודה היא מפלגה סוציאל דמוקרטית והיא תומכת בכל הועדים בארץ
כולל הגדולים ז"א בהסתדרות ובעובדים השכירים.
ממשלות הימין כמובן ניסו להרוס את ההסתדרות ואת הועדים ע"י הכנסת עובדי קבלן וחוזים אישיים
ממשלות הימין דואגות למעסיקים בלבד.
היום העובדים השכירים חלשים והמשכורות נמוכות , בזה אני מקווה ששלי תילחם.
כמובן שיש גם בעיות שצריך לתקן בנושא ההסתדרות והועדים הגדולים , אבל כל עוד מפלגת העבודה לא בשלטון הכוח שלה מוגבל.
כל ההשמצות על שלי ומפלגת העבודה הם על נושאים שהיו לפני 30 שנה...
המשמיצים לא יודעים שהימין בשלטון מעל 30 שנה אם הפסקות קצרות מידי כדי לשנות.
ממשלה סוציאליסטית אמורה לדאוג לחלשים בחברה ע"י דאגה למקום עבודה גם אם המפעל מפסיד בתקופות מסוימות.
ממשלה קפיטליסטית אומרת שאם לעשירים יהיה טוב גם לעניים יהיה טוב...

בקיצור...אני אומר כל העובדים השכירים שטוב להם וגומרים את החודש שיצביעו לליכוד ושות'
כל העובדים השכירים שלא גומרים את החודש שיצביעו לשלי ושות'

שוהם א

New member
את הימין והמנטרות שלו כולנו מכירים היטב

השאלה היא איפה יחימוביץ מסתכלת לציבור בלבן שבעיניים ואומרת שהיא תפעל להחלשת הוועדים החזקים מחד והקמת ודאגה לעובדים החלשים מנגד?
בינתיים אני שומע רעשים של הוועדים החזקים יתחזקו ולצידם יקומו וועדים חדשים. וזה בטוח שיגרום לצמצום יוקר המחייה... <בציניות>

להזכירך ב-20 שנים האחרונות מפלגת העבודה היתה יותר מפעם אחת בשלטון.

haemek11

New member
כשפרץ היה בהסתדרות שאלו אותו על חברת חשמל

ולמה הוא תומך בועד עובדי חברת חשמל? התשובה שלו היתה "מה, הם לא זכאים לתמיכת ההסתדרות?"

הנקודה שאם הוא היה עוזר לעוד משהו, זה היה נראה קצת שונה. אבל הוא התרכז רק בגדולים (כי להם היה הכוח להוביל אותו לתיק הבטחון, בסופו של דבר.

והיום הוא מס 2 במפלגה שמתימרת להיות סוציאל דמוקרטית. אותו אחד שקבל 19 מנדטים חברתיים וסרב לקבל את תיק הרווחה, והלך על תיק הבטחון.

אז נחמד שיש לכם בנר תלוי על הקיר שאתם סוציאל דמוקרטיים. אין לזה כל בסיס...

וברצינות: בוא ונניח שהיא תגיד את זה, אז מה? כמה היו אמינים, היו"רים האחרונים של העבודה. אפילו ברק הוא יו"ר העבודה, למרות שמנסים לשדך אותו דווקא לביבי. הוא יו"ר העבודה,

haemek11

New member
והנה עוד קומוניסט שחבר לשלי ויציע להלאים הכל.

אתה רואה, שוטה, גם אני יודע לדבר שטויות...

haemek11

New member
זה מה שנותר בשמאל, פוגעים בשליח במקום להתמודד

עם מה שהוא אומר.

זה תמיד היתה השיטה בתרבות השמאל השקרית: פגע באיש במקום להתעמת בדבריו: "הוא כהנא, הוא שקרן, ולכן לדבריו אין ערך (למרות שהן אמת)"

זה למה אתם שוקעים.

זאת תשובה של מי שלא מודה בבורותו וגאה בה

תוצר אידאלי של שלטון הימין.
הרי כל טיפש יודע שקומוניסטים בארץ יש רק ברק"ח או בחברת החשמל

blackbomber

New member
מה לעשות שהשמאל מצטייר שתבוסני/קומוניסטי?

וזאת ללא קשר לציבור העובדים בכלל ועובדי חברת החשמל בפרט?

ואם על זה השמאל גם ערביסטי וגם מנהל יח"צנות עבריינית/מלוכלכת ומתנשאת, אז על מה נתפלא כאשר מסתמן מהסקרים שהשמאל בדרכו לחזור ולהיות בשולי קיצון האופוזיציה בחברותא ערבית לאחר הבחירות הקרובות?

droriko

New member
צודק אחיך

מפלגת העבודה אכן בעד הועדים הגדולים,אבל אם להסתמך על 4 השנים של הליכוד גם היא בעד הועדים הגדולים. בוא נגיד שלא משנה איזה ממשלה תקום,שמאל או ימין,המנצחים בסופו של דבר יהיו הועדים הגדולים.

למעלה