שאלה שמטרידה אותי....

שאלה שמטרידה אותי....

עם אני אעשה לעצמי פעם בחודש יום חופש כזה מהדיאטה....... שיכלול אולי בורגראנץ'.....ושוקולד והרבה דברים.... בלי להתחשבן באותו יום....יום בודד בחודש זה בריא?זה איכשהו יכול להשפי ע על המשקל?בבקשה תשובה תודה מראש לעונים החביבים

Naughty Girl1

New member
ברור שזה ישפיע על המשקל

את תעלי במשקל, ובעיקרון תהרסי את כל מה שהשקעת במהלך החודש. חוצמזה ש"יום חופש" זה לא אורח חיים נכון. כנראה הדיאטה שלך לא מתאימה לך ולכן את מחפשת דרכים להשתולל באכילה.

לא צריך להגזים...

מיוחד אחד בחודש, היא לא תהרוס את כל מה שהיא השקיעה בו...וגם לא תעלה במשקל. מה שכן, זה לא בריא, וכניראה שאם את מרגישה צורך ב"יום חופש" משהו בדיאטה שלך לא טוב.. אולי את שוללת מעצמך מאכלים שאת אוהבת, מה שאת לא אמורה לנסות.. כי מה שחשוב להבין זה שאין דבר כזה "דיאטה" שאת עושה זמן מסויים, ואז חוזרת להרגלים ישנים. יש דבר כזה אורח חיים נכון ובריא. אבל זה לא אומר שאסור לך לאכול ממתקים או דברים שאת אוהבת... אני מציעה לך לחפש מה חסר בתפריט שלך שגורם לך לעשות את ה"יום חופש" הזה.

יום חופשה

לכל דבר יש מחיר וכך גם ליום חופשה מהדיאטה. מאידך- ברור שזקוקים לחופש מידי פעם ולכן יש צורך לבדוק האם את נוקטת קיצוניות בתפריט שלך שגורם לך להזדקק לחופש "עם הרבה דברים".... כמו שאת מציינת. לכן כדאי לבחון את הענין

למעלה