שאלה שמטרידה..

SHANI_1_5

New member
שאלה שמטרידה..../images/Emo4.gif

שלום לכולם!! איך אתם מחזיקים מעמד? אני מקווה שאתם כולכם חזקים ולא נשברים! אני יודעת שאתם חזקים! יש לי שאלה שנייה.. היום אכלתי קערה וחצי של קורנפלקס..(זה עם קטש על האריזה...
) ואז הייתי בחדר כושר..שרפתי 500+ קלוריות ואכלתי אח"כ תפ"א קטן, ו-4, או 3 גזרים.. וזהו! וזה לא הרבה נכון? זה ממש בהתחשב בעובדה שהייתי עוד בחדר כושר.. אבל עכשיו...הבטן שלי קירקרה בטירוף, ואכלתי 3 תפוחים! וזה ממש לא טוב...גם כי אלה קלוריות נוספות..וגם כי אסור לאכול בשעות כאלה! בארבע לפנות בוקר!! האם זה נקרא שנשברתי בדיאטה? כלומר..האם זה קצת הרס לי את כל מה שעשיתי עד עכשיו?(
) אני די מוטרדת מזה ויש לי ייסורי מצפון! אז...תגידו , מהי דעתכם? כי אני די חושבת שזה עבר את ה-1000 עם התפוחים האלה! (לפי החישובים שלי)או שהמוח שלי סתם פראנואידי...אני מקווה שזה כן.. אז תביעו את דעתכם..אני אשמח! זה ממש יעזור לי בחיים! בכל אופן...סורי על זיוני השכל שלי..ושהטרדתי אתכם בכזאת שטות.. אז שיהיה לכם לילה מושלם...!! וחלומות אור ה-
מתוקים! והרבה
אוהבת ללא גבולות עם
ענקי (!!) שני
נב
- עדי´קוש...את ה-3 קילו האלה אנחנו יורדות ביחד...

היי שניני!!! ../images/Emo9.gif

בוקר טוב, קודם כל...
התעוררתי כי לא יכולתי לישון יותר... (תסתכלו על השעה!!!). מבאס, אה? טוב, לא נורא, גם את זה נעבור... :) anyway, לענייננו!!! :) אני מכירה את זה שיש ייסורי מצפון, אבל אפילו עם זה עבר את האלף (ואם זה כן עבר את זה, אז לא בהרבה!) תורידי 500 קלוריות מהמכון כושר ותקבלי את ה"יתרה", שזה ממש ממש ממש לא הרבה... אבל כן, עם הקטע של התפוחים... כן, כן, לגמרי הזדהיתי איתך, כי לפני כמה ימים קרה לי אותו דבר - עם קורנפלקס!!! לא ישנתי כל הלילה ואז- בארבע ומשהו בבוקר הייתי רעבה- אז אכלתי חצי קערת קורנפלקס... ואחרי זה, בדיוק כמוך, היו לי ייסורי מצפון והרגשתי רע... אבל את יודעת משהו? אין לנו סיבה להרגיש רע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו נרד את השלוש קילו האלה (ביחד, כן?)
לאט ובטוח וגם אנחנו בנות-אדם (אלא אם כן את רוצה לספר לנו משהו!!! סתאאאאם) :) וגם לנו מותר להישבר לפעמים... וכמו שלימור היתה אומרת: מה, לא ככה?!?!?!?!?! :) אוהבת מאוד ובוקר טוב לכולם... עדי

../images/Emo12.gif אוי ואבוי!

תגידי לי, מה את בסדר?? את יודעת שמה שאכלת זה *כלום* ? את לא אכלת מספיק מאבות המזון, בזה תהיי בטוחה- דבר ראשון. דבר שני- אם את רוצה, בואי נעשה חישוב קל של קלוריות. קערה וחצי של קורנפלקס, כולל חלב- יכול להיות מ-ק-ס-י-מ-ו-ם 300 קלוריות. תפוח אדמה- 100 קלוריות, נגיד.. אז עד עכשיו אכלת, כן כן, 400 קלוריות. אז את מתפלאת שהבטן קרקרה?
עכשיו.. שלושה תפוחים...טם טם טם... כל תפוח זה 50 קלוריות... שלושה יוצא.. 150 קלוריות... אז כל מה שאכלת היה 550 קלוריות!! את יודעת כמה את אמורה לאכול? פי שלוש מזה. אם עשית פעילות גופנית, אז פי 4. שלא לדבר על זה שבקושי אכלת חלבונים ובטח שלא מספיק ירקות.. בחייאת. דיאטה בריאה, אל תהיי לי פה אנורקסית... אז לכי לאכול. ע-כ-ש-י-ו. מותר לך
. אוהבת המון
ס.ש.

למעלה