שאלה שממש ממש חשובה לי...

Lp Fairy

New member
שאלה שממש ממש חשובה לי...

פשוט יש לי חברה שאובססיבית לגבי דודו טסה... היא כול היום מדברת דודו דודו ואנחנו אפילו קוראים לה דיד טסה... חשבתי אולי אם יש למישו מקום שבו אני יוכל לשאול את דודו אם הוא יוכל להתקשר או שהוא יוכל לבוא..(חשבנו על ללכת ליצפאן אבל היא מפחדת מאוטובוסים ורכבות..=\ ) קיצ הבקשה שלי מתחלקת ל2...חחח 1. למישו יש כתובת של אי מייל אואולי לשלוח לו מפה מסר..או כתובת דואר..חח לא יודעת מה עודד יש...(אולי יש לו אייסי..? חחח) 2. יש מצב שהוא יסכים לבוא לפה לחיפה או אפילו רק להתשר אליה ולאחל לה מזל טוב..? תודה מראש..וד"א באמת יש לדודו שירים ממש טובים...תמיד שאני שומעת את השירים שלו בא לי להתחיל לרקוד..חחח

n o g a s

New member
אז ככה.. אני דיי מכירה אותו

אני דיי מכירה אותו נכנסתי לפורום במקרה הוא חבר של חבר פשוט ויש לי אפילו את הטלפון שלו אבל זה ממש לא יהיה חברי מצידי לתת אותו ככה שמעריצות יתקשרו ויציקו ובואי נגיד שסביר להניח שהוא לא יתקשר לחברה שלך גם אם תבקשי יפה כי יש לו דברים קצת יותר חשובים לעשות (אני לא אומרת זאת מתוך שחצנות זה פשוט נכון)אבל יש דרך נוספת..החברה שלך אם היא מפחדת מאוטובוסים ורכבות קחו מונית, תעשי לי טובה תבדקי באינטרנט מתי ההופעה הבאה שלו כי יש דיי הרבה בבארבי ובמקומות דומים... תלכו להופעה, תהנו ממנה וממנו בסוף ההופעה תגשו אליו תגידו שנהנתן וזה הכל! כל כך פשוט ומציאותי בהצלחה!!

shanki banki

New member
אני דווקא לא מסכימה איתך..

אמנם אני, לצערי הרב, לא מכירה אישית את דודו טסה, אבל אני חושבת שמה זה לבן-אדם לעשות שיחת טלפון? כאילו, באמת- אם הוא ישמע על מישהי, שממש ממש אוהבת אותו ויש לה יומולדת, ושזה ממש ישמח אותה אם הוא יתקשר אליה, למה שלא יעשה את זה. הוא נראה לי בן אדם ממש נחמד, ואני לא רואה סיבה שהוא לא יתקשר.. אולי באמת זה לא יהיה יפה מצידך (נגה נראה לי..) לתת את המספר שלו, אבל אני חושבת שאפשר להשיג את המספר איכשהו, תנסי (לא יודעת איך קוראים לך..) ואני בטוחה שתצליחי.. אז המון המון מזל טוב לחברה שלך, ובהצלחה לך!! באמת מקווה שתצליחי להשיג את זה בשבילה..

Lp Fairy

New member
אממ

יש לך אולי אי מייל שלו..? לא ציפיתי גם לטלפון אני מבינה אותך...

למעלה