שאלה שמסקרנת אותי כאיש מקצוע

שאלה שמסקרנת אותי כאיש מקצוע

בתור מי שחלק מעיסוקו קשור לטיפול מיני יש לי שאלה שמסקרנת אותי. השאלה היא לגברים ולנשים.

האם עניין חוסר הניסיון אצלכם הוא בעיה נקודתית או שזה חלק ממכלול נוסף של דברים נוספים כגון:
- ענייני תפקוד מיני: כאב אצל נשים, זיקפה אצל גברים וכו'
- עניינים נפשיים: הפרעות אכילה, חרדות, דיכאון וכו'
- עניינים קוגניטיביים: לקויות למידה, קשיי קשב וכו'

not lonely

New member
לא עברתי אבחון

אבל ממישהי שעבדתי איתה פעם וישבנו באותו המשרד ביחד תקופה ארוכה היא היא אמרה לי שנראה לה שיש לי קשיי קשב וריכוז. (לבן שלה יש קשיי קשב וריכוז)
וגם עוד מישהי אחרת שאני מכיר אמרה לי את זה.

אתה חושב שזה קשור?

אצלי לא.

גם ה"בעיה" הזאת של חוסר חיי המין
זאת לא בעיה.

שוב בתולין זאת לא בעיה.
זה מצב
זה הכל.

אצלי זה בעיקר נפשי

אמנם איני בתולה אבל זה לא שאני מלאת נסיון כגרעיני רימון...
לא חושבת שיש קשר לעניין קוגניטיבי.
העניין של תפקוד מיני הוא בעיקר פונקציה של משיכה ומשהו פסיכולוגי אצלי שרובו הוא בחוסר בטחון.
מקורו בעודף משקל אבל זה עבר גם למישורים אחרים.

Lee Rock

New member
יש לי הפרעת קשב וריכוז

אף פעם לא חשבתי על זה, אבל עכשיו כשאתה מציג את זה, יכול להיות שיש קשר...

איטיזית

New member
ננסה לענות

עניין פיזי תודה לאל אין לי בעיה.

עניינים נפשים- הייתי במשך שנים בעיקר מגיל 15 עד גיל 20 מאובחנת כדיכאונית קלינית . לא יודעת אם זה קשור מניחה שכן.

קונגטייבים- אממ לא.

האמת אני בעיקר חושבת שזה קשור לחוסר ביטחון. אצלי למשל במשך שנים הרגשתי נורא עם המראה שלי ואם יש משהו טוב שאני יכולה לומר בזכותו של האקס זה שבזכותו למדתי לאהוב את עצמי למרות שפה ושם יש נפילות

זה משהו שאני תוהה לגביו בעצמי.

להפרעות האכילה ולבעיות הקשב והריכוז בוודאות הייתה השפעה ניכרת על האופי שלי ועל הגישה שלי לחיים ולעולם. מכאן שגם הייתה להם השפעה על התחום הרומנטי בחיי. קשה לי לקבוע מה גודלה (כי אז אני נכנסת לאזור של שאלות ה"מה היה קורה אלמלא הייתי כזאת וכזאת", והן באמת חסרות תועלת), אבל עצם העובדה שנותרתי חסרת ניסיון בגיל שאני מגדירה כמאוחר יחסית, גורמת לי לתהות על הקשר של דבר אחד לשני.
מה המחקרים קובעים?

במחשבה שנייה

# אני לא אוהבת שמסתכלים על הגוף שלי. אני לא אוהבת שנוגעים בי (במיוחד במקומות כמו הזרועות והמותניים) - סביר להניח שזה נובע מהפרעות האכילה.
# אני מעופפת לעיתים. קשה לי להשאר מרוכזת בתוך שיחה עם עם אדם אחד (להבדיל מדיון, שהוא יותר דינאמי), והרבה פעמים כשמי שמולי מסיים לומר את דבריו, אני קולטת שלא הקשבתי למילה - וזה בוודאי נובע מבעיות הקשב. אבל מצד שני, אלה דברים שנדרשים גם ביחסי ידידות, וחברים דווקא יש לי הרבה.

goldy

New member
אני לא מספיק עצוב ומתוסכל כדי לשבת על אונס

מה עושים נגד "יש לי חבר"?
מה עושים נגד "אני אישה, בלונדינית, יפה, גוף מושלם; אז אני מעדיפה לשחק בביקוש עד שיום אחד אתעורר בת 38 ללא יכולת לדחות מסיבת כי בא לי"?
מה עושים נגד "אני צריכה תרומת זרע מהלכת שתפרנס אותי, וחוץ מזה כסטרייטית, לא צריכה גבר"?
מה עושים נגד "אני מבחינה בקיומך רק כי אני צריכה בייביסיטר לילד בן פחות מחמש"?
האם אני *חייב* להופיע בטלוויזיה?
האם אני *חייב* להיות בכיר / עשיר?
האם הדחיה לאחר "אתה מר מושלם שלי" היא בלתי נמנעת?

BlacKitten

New member
אצלי כן

"עניינים נפשיים" הי לי הרבה לפני שנהייתי חסרת נסיון בגיל מאוחר....
בגיל 15 התחלתי לפתח הפרעות אכילה שכמובן הגיעו ביחדעם דיכאון וגם פציעה עצמית.
זאת הייתה תקופה מאוד קשה בחיים שלי שהשפיעה מאוד על מי שאני היום.
אני אמנם ממש לא במצב שהייתי אז אבל במשך כל השנים (אני היום בת 22) המשכתי לפלרטט עם ההפרעות אכילה והפציעה.
והדיכאון....יש ימים יותר קשים ויש פחות, לא בטוחה אם אפשר לקרוא לזה דיכאון.

בקשר לתפקוד המיני- למרות שהיה לי רק נסיון אחד וזה לא בהכרח קובע משהו-
כן כאב לי מאוד כשניסיתי, עד כדי כך שפשוט לא יכולתי לאפשר את זה. אני כן חושבת שיש לי בעיה מסויימת בקטע הזה.

not lonely

New member
גם אני

לא אוהב שגברים נוגעים בי

אז אני לא אוהבת שנוגעים בי בכלל. גם נשים, למרות שעם גברים זה יותר בעייתי. אתמול למשל מישהי עמדה לידי ושמה לי יד על הכתף. גם זה מפריע.

avi1283

New member
וזה מפריע לך?

מתנצל אם השאלה אישית מדי,
פשוט מכיר כאלו שלא אוהבים מגע, והם סבבה עם זה.
אבל אם את כן מעונינת במגע אבל כרגע קשה לך עם זה, מניח שאת יודעת שיש כאלו שמטפלים בכך, וזה מאוד עוזר ממה שמעתי.

זה אכן מפריע.

במיוחד כי זה כבר לא רק מגע מיני, זה הפך להיות כל מגע. מעבר לזה שיש משהו מאוד לא מנומס בלנגב את עצמך כשמישהו בטעות נוגע בך [עד היום אחותי זוכרת לי קטע כזה מתקופת הנעורים, לפחות היא זוכרת את זה בהומור], כשזה כן מגיע למשהו עם פוטנציאל רומנטי זה פשוט אבוד מראש. וחבל.
אני מנסה לטפל בזה סוף סוף בימים אלו.

iba90

New member
אני חושב שאני אוהב מגע...

אבל חסר למי שייתיישב\תתישב לידי באוטובוס והם יהיו מסריחים או שהאוטובוס יהיה צפוף והם ייצמדו אליי מהדוחק....אני מסוגל להתפחלץ מזה.
אני לא אוהב גם שנוגעים בי בהפתעה.
אין סיבה מיוחדת\לא יודע למה

למעלה