שאלה שמסקרנת אותי לכל מכורות הלקים :)

שאלה שמסקרנת אותי לכל מכורות הלקים :)

האם קרה לכן שבא לכן על לק חדש ולאחר שרכשתן והגעתן הביתה גיליתן שכבר יש לכן באוסף אחד דומה עד זהה? זה נשמע ממש מצחיק אבל זה כבר קרה לי כמה פעמים

danra

New member
למה זה מצחיק?...../images/Emo10.gif

זה עצוב ומבאס
זה כבר קרה לי כמה פעמים ומי שנהנה מזה אלו החברות שלי...
לפחות זה אומר שיש לנו טעם עקבי..

רוני325

New member
זה נורא מבאס, ולכן אני שולפת את הרשימה

שיש לי בתיק עם כל הלקים שיש לי בבית ונמנעת מלקנות את אותו לק פעמיים..מומלץ החום..

Ultra marine

New member
לא קרה לי הרבה פעמים

אבל קרה לי קטע ממש מפגר ששמתי לק שקיבלתי מחברה ואמרתי לעצמי - יו! איזה באסה הוא בול XXX. ואז הסתכלתי על הבקבוק ושמתי לב ששמתי את הלק שהיה לי ולא את זה שחברה שלי נתנה לי חחחח אני משערת שזה יתרון מסוים שיש בלהזמין דרך האינטרנט. יושבים על הזמנה כ"כ הרבה זמן, משווים, חושבים וכו' שלרוב לא יצא אותו לק פעמיים. אגב, אם אני כבר בסופר פארם וחושבת לקנות לק לרוב אני אחפש משהו שבטוח אין לי משהו שדומה לו. שונאת דופים.

תולי01

New member
לא ממש קרה לי

יש לי הרבה לקים דומים באוסף, חלקם אפילו דומים מאוד, אבל אף פעם לא קרה שקניתי את אותו לק. אני די בטוחה שהסיבה היא כי את רוב הלקים שלי אני מזמינה ולא אוספת מהחנות וקשה להתבלבל ולהזמין פעמיים את אותו שם. לגבי אלו שדומים - כן, זה תמיד יהיה, כי אחרי הכל, יש גבול לכמות הצבעים שאפשר להמציא ובכמות של הלקים שיש לי, ברור לי שיהיו כאלה שיהיו מאוד דומים, אבל או שיש ביניהם הבדל בגוון, או בטקסטורה או בפורמולה או שיצא חדש מקולקציה חדשה.....נו, את יודעת

iefrat

New member
לדעתי זה ממש כיף!!!

הרי אנחנו קונות חולצות בגוונים דומים עד זהים, תקום מי שאין כמה או יותר - מכנסיים שחורים ולא דיברנו על ג'ינסים... אז כיף לקנות לקים דומים בגוון, או צבע כמעט זהה אך מחברות שונות...כי מגוון זה שם המשחק, שיהיה לנו מבחר עם צבע דומה, מקרם שונה, ברק שונה וכולי

סקרמנטה

New member
כמעט קרה...

כבר יצא לי ש-3 פעמים כמעט קניתי שוב את 311 של שיק מרוב שהתלהבתי מאיך שהוא נראה בבקבוק... מצד שני, נכון לעכשיו אצלי הוא עדיין כמעט מלא :)

עינב ג ל

New member
קרה כמה פעמים, ולא רק עם לקים

גם עם אודמים אני נוטה לעשות את זה. דווקא צלליות, שיש לי כמה מאות רבות, אני נוטה לא לקנות את אותו צבע בדיוק או צבע דומה מאוד. תמיד יש ניואנסים. אבל את יודעת מה הקטע הכי מוזר שהיה לי? לפני 10 שנים בערך קניתי אודם. אני מגיעה לחברה ואני מתלהבת, מוציאה מהתיק ומראה לה אותו, והיא אומרת לי שגם היא קנתה אותו בדיוק ומוציאה לי אותו מהמגירה. יומיים אחרי זה, חברה נוספת חזרה מחו"ל ומתלהבת מהאודם החדש שקנתה בחו"ל - ונחשי איזה אודם זה היה? בדיוק אותו אחד... ואני מתכוונת לאותה פירמה ולאותו מספר, כן? הזוי...

PeachGirl

New member
קרה גם קרה!

לא אותו לק בדיוק אבל אחד דומה לו מאוד! וזה די ביאס אותי רוב הפעמים אלב לא נורא:)

למעלה