שאלה שמסקרנת אותי!!!

RUFF RYDERS2

New member
שאלה שמסקרנת אותי!!!

תגידו בשני 92 עד 98 מה היה IN?אני מתכוון בבגדים מוסיקה בתוכניות טלוויזיה ובכלל בהכול מה היה IN טז זה מאוד מסקרן אותי אפשר תשובה??תודה!

una chiqita

New member
כולם היו קטנים. מי חושב על זה בכלל?

אבל כפי שזכור לי המוזיקה הייתה דאנס ובגדים מזעזעים וגיזרה גבוהה...

אלמקס

New member
לא כולם צעירים פה ../images/Emo60.gif

טוב אמנם גם לא מבוגרים, אני היום בן 26 כך שבתווך השנים האלו הייתי בתיכון והייתי דיי בעניינים. אז בו ואספר לך בני מה היה אז אין: בתחום המוסיקה: היתה אז מוסיקה שקראו לה רייב שממנה התפתח הטכנו וכך בשנים האלו הטכנו שלט בדיסקוטקים. בנוסף כל מוסיקת הגראנג' שהתפתחה בסיאטל: נירוונה, פארל ג'ם..., תוכניות טלוויזיה, היה את הקומדי סטור והחמישייה הקמארית ופלטפוס אלו ממש היו תוכניות ששלטו אז בנוסף כל הטוק שאוז(דן שילון, דודו טופז וכו') בגדים אני לא ממש זוכר משהו מיוחד...

Saucy Girl

New member
פלטפוס!יוו איך אני זוכרת את זה!

וגדלתי גם על פרפר נחמד, ורחוב שומשום. שהייתי קטנה לא היו לי כבלים, אז ראיתי כל הזמן החדר של חני. וגדלתי על באביי,המומינים,גברת פלפלת,סהורה או טהורה. וממש שהייתי קטנה, אני עוד זוכרת את זה, הדרדסים! היום הכל התחלף בפוקימון,יוגי הו,המורדים, קטנטנות. אז היה יותר כיף.

../images/Emo45.gif

גם היה בימבה
חחחח

שחכתם את הדבר הכי חשוב!!!

מי פרץ כאן ב93'???? אביב גפן!!!!!!!!! והיה כמובן את הקומדי סטור - מה שהביא אופנה חדשה של ערסים ולפלפים וגם היה את שיגעון הWWF

91-92

1991 ההופעה הראשונה של אביב גפן... הוא הוציא דיסק ראשון "זה רק אור הירח" ורק אחרי שלוש שנים קיבל זהב

flowers girl

New member
כשאני הייתי קטנה..../images/Emo26.gif

גם לי לא היו כבלים, עד כתה א', אז סבא שלי (זכרונו לברכה. עוד מעט שנה) היה מקליט לי את ערוץ הילדים, והיו כאלה תוכניות מגניבותתתתתתתתתתת!!! היה סקובי דו, וצעירי בברלי הילס, והצ'יפמאנקים, והיה ממש ממש כיףף לראות ערוץ הילדים!!! והיה את הסמל הזה.. כזה סגול והשש היה מאורך כזה.. לא חשוב! חח.. וחוצמזה הייתי רואה כל הזמן ערוץ 1... היה המומיניםםם (שהיה פעם מעניין, ואז נהיו דרמות ששיעממו אותי) והייתה כזו סדרה שמזה אהבתי על דולפין, שהיו לו חברים כלבים, והנוכלים היו קנגורו ונשר, ששטו על סירה וכל הזמן טבעו! והייתי רואה כמובן הדרדסים, אבל לא כ"כ הרבה! וואיייי הנוסטלגיהה... חח..

מאיה1983

New member
איזה ח מ ו ד ה!!!!

ונראה לי שמישהו פה עושה עבודה לאנשהו ולכן מברר מה היה אין בשנים אלו... נראה לי מוזר שמישהו ישאל מוזרה מוזרה כזאת וכל כך מדוייקת (בין השני 1982.....ל1900 בלה בלה בלה... סתם הרמתי גבה אל תתייחסו אליי...

RUFF RYDERS2

New member
את צודקת יש לי עבודה לעשות

ואני ישמח אם תעזרו לי!!!!תודה רבה,ודרך אגב איזה תוכנית אמריקיאות היה IN בארץ אז??

בברלי הילס90210 חיחיחיח

גם שולחן לחמישה.. אבל זה היה בשנים היותר מאוחרות.. והיפים והאמיצים היה להיט (זה לא אמריקאי אבל לא משנה) ועדיין יש כאלו שרואים את זה.. קבלו ח"ח
חחח

O Boy

New member
המוווומינים, המוווומינים...

אחחח איזו סדרה!! זו אחת הסדרות שגדלתי עליה...

Saucy Girl

New member
עם סניף וגם סנופקין

ומאי הקטנה שבאו אלינו כמו מתנה, המווווומינים, המווווווווומינים,המווווווווווומינים..

flowers girl

New member
חחחחחחחחחחח....

אתם יודעים מי חשבתי שכוסון? ההוא.. נו... עם הכובע הירוק, שתמיד ישב על הגשר שעשוי מעץ או משהו כזה.. אבל אז ראו לו את האף הע-נ-ק..

flowers girl

New member
נכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אולי בגלל שהוא היה כזה אדיש ולא ילדותי כמו כולם..

למעלה