שאלה שמסקרנת אותי....

שאלה שמסקרנת אותי....

מדוע ממליצים לנשים מיניקות ליטול כמוסות חילבה
חלקן טוענות שזה עוזר להם לייצר יותר חלב, וחלקן טוענות שזה לא עזר בכלל. מה הקשר לחילבה לייצור חלב

בוקר טוב לאשת הדיג../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif

יש סברה שהצמח אכן מעודד יצור חלב אך לא בכל מקרה, כמו תמיד. אני לא ממש יודע מהו הקשר הישיר בין החילבה לחלב פרט לכך שהמילים "חילבה" ו"חלב" ממש קרובות ואולי זה מלמד על קשר ביניהם. אולי בוטניקאי יוכל לעזור כאן. לחילבה יש שימושים שונים בתחום הרפואה, בעיקר בקרב חולי סוכרת שנחשבת למחלה הקשורה למערכת העיכול ( חלב? מזון? ), היא יעילה בהפחתת רמות הסוכר בדם ואולי מסייעת להכניסו אל התאים. יתכן שבגלל יכולתה לסייע בכך ישנה השפעה על הגברת כמות החלב. כמו כן זהו צמח אנטיספטי ונוטים להשתמש בו לריפוי מיני דלקות שונות. תופעות לוואי שלו יכולות להיות ריח זיעה תוקפני, כאבי בטן ובחילה. כאשר נשים מניקות פונות אלי בדרך כלל אני ממליץ להן להשתמש באספסת alfalfa בצורה של תמיסת אם או חיטת העלים עצמם. מאוד יעיל וניתן להשיג בבתי מרקחת הומיאופתיים. נ.ב בנות הגאולה בידיכן. ברכות ושפע מכל טוב.

וחוץ מזה חשוב גם לציין

שריפוי "טבעי" והמלצות תזונה אינן הומאופתיה. הומאופת , אם יש לו ידע בכך, רשאי ויכול להעזר בהמלצות תזונתיות, אך אין זה מרכז הטיפול. כדי לעודד ייצור חלב, הומאופת קלאסי ימצא רמדי (תרופה הומאופתית) שמבטאת את מצבה של האשה שחסר לה חלב. הרמדי הזאת היא שתעודד את הגוף לייצר חלב אצל האשה. החילבה יכולה לעזור גם, אבל לא כמו רמדי שהותאמה בדיוק. בברכה עירית-הומאופתית

תודה רבה על התגובה

מקווה שזה יעזור לי להגביר את משק החלב ומצד שני שלא יהיה לי ריח

../images/Emo19.gif בבקשה אשת הדייג

הניקי והעניקי ככל יכולתך. אני כאן אם תזדקקי לי.השמרי מתרופות כימיות, הקפידי על תזונתך ועל האוירה מסביבך. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

למעלה