שאלה שמסקרנת אותי....

ranicoh

New member
שאלה שמסקרנת אותי....

אני חדשה כאן (לא ממש- אני עוקבת אחרי הפורום ולא היה לי כל כך אומץ להכנס ולדבר), אבל עכשיו אני אוזרת אומץ ורוצה לשאול אתכם שאלה: יש משהו שמסקרן אותי ונראה לי שאולי כאן זה מקום שאני אוכל לקבל תשובות... קשה לי לנסח את השאלה אפילו: אני מאוד רוצה להפתיע את בן זוגי בדרך כזו או אחרת ולא בגלל אירוע מסויים. אני מתכוונת להפתיע בחיי היום יום, בדבר שהוא לא יצפה לו ויפתיע אותו לטובה. איזה מין "הפתעות" שכאלו חוויתם? משהו שגרם לכם להסתכל על בן הזוג ולהגיד: "וואהו", כאילו שאתם רואים אותו באור חדש פתאום? רק שתבינו- הכול בסדר בינינו- סתם בא לי לעשות משהו מרגש, זה יכול להיות דבר קטן, והייתי שמחה לשמוע מכם מה דעתם... מקווה שהשאלה שלי הייתה ברורה...

אורזמן

New member
תלוי במצב היחסים שלכם

תעשי משהו שטרם עשית במערכת היחסים.... יש המון דוגמאות, אבל רק את יודעת מה בדיוק לעשות על מנת שהוא יחוש מופתע לטובה.

magenta73

New member
הפתעות...

פעם האקס שלי היה ממש מעצבן כל הערב. הוא בדרך כלל היה מעצבן, אבל אותו ערב ספציפי, היה מעצבן במיוחד. "תורידי ת'כלב" הורדתי "תלכי להתקלח קודם" התקלחתי... בעוד הוא נכנס להתקלח אחרי אני במיטה, מקללת אותו בשקט... ואז הוא קורא לי מהאמבטיה, בקול מתפנק... שכחתי מגבת, תביאי לי... חשבתי שאני יורה בו. נכנסתי לאמבטיה... הכל נרות. יין. תותים. קצפת. והוא, באמצע האמבטיה עם חיוך מרוח על כל הפנים... עוד דוגמא... דיסק אוסף עם שירים מיוחדים לכם... באמת להקשיב למה שהוא אומר, ואם הוא אומר בא לי xֿ למחרת, להביא מתנה קטנה שאו דומה לx, מזכירה את x או x עצמו, אם x הוא אפשרי לקניה... מעבר להפתעות בחדר המיטות, ששם, השמים הם הגבול... מבייבי דול מעניין, עד לקרמים, עד לשאר מכשירים...

ranicoh

New member
תודה רבה על התשובה המושקעת../images/Emo13.gif

ועל הדוגמה המקסימה - לזה בדיוק התכוונתי: למשהו שאנחנו לא מצפים לו! תודה, תודה, תןדה!

למעלה