שאלה שמסקרנת אותי

gali1975

New member
שאלה שמסקרנת אותי

בוקר טוב לכולם במקרה ראיתי את הפורום הזה ונראה לי שפה אמצא תשובה. אני מאוד סקרנית לדעת איך מכופפים כפיות וכו', קראתי כמה מאמרים באינטרנט וכולם דיברו על כיפוף ראשוני של הכפית לשני הצדדים (להחליש את החומר) ואז בעזרת הפעלת כוח קל הכפית מתכופפת או נשברת. ניסיתי מסקרנות וזה כלל לא עובד.... האם יש דרך שבעזרת "המחשבה" מכופפים את הכפית ? האם יש טריק אחר ? , איפה ניתן ללמוד זאת ? (אני לא מעוניינת להיות קוסמת, סתם סקרנות ) יום טוב לכולם

לצערי אנחנו לא נחשוף כאן את התשובה

אם את מספיק סקרנית כדי להשקיע בזה כסף או זמן את מוזמנת לחקור את האשכולות הקודמים-דיברנו על זה.

gali1975

New member
OK כמה הבהרות

אני מבינה שלא תגלו פה קסמים, אני מעוניינת להשקיע כסף על-מנת להרגיע את יצר הסקרנות שלי ראיתי באתר שלך DVD שמלמד איך מכופפים כפיות, שאלתי היא האם הכיוון הוא דרך המחשבה או דרך איזה-שהו טריק כמו שהזכרתי בהודעה שלי. והאם כל אחד שיקנה את הדיסק ידע לעשות זאת ? אשמח לקבל פרטים נוספים. תודה רבה על התשובות

שלום גלי

הכיוון הוא טכניקה שתאפשר לך לכופף כפיות, כפות ועוד אצל סבתא שלך, חברה, או סתם בבית להנאתך...אם זה קשור לכוח המחשבה, לכוח האוזן ואולי בכלל לפלייר ענק שאתה מחזיקה ביד, את זה תצטרכי לבדוק לבד. כל אחד שיצפה ב DVD יוכל בהחלא לבצע את הדברים.

MasterCool

New member
Tתה גורם לאנשים להאמין

שבדידוי יהיה איזה הסבר על טבעי כזה, ובעצם זה מה שיכול להיות שגורם להם לקנות.. לדעתי זה קצת ניצול. שום דבר לא נעשה בכח המחשבה, טריקים זה הכל. מותר להגיד את זה לא?

נגהלי

New member
MasterCool אתך בכל מילה

יש בפורום הזה תחושה מאוד מאוד לא נעימה של קידום מכירות!!! אותי, באופן אישי- זה מגעיל!!!! אז יפה שאתה נמצא כאן כדי להגיד לאנשים שזה טריקים מאוד מאוד פשוטים!!!

קידום מכירות ?

היא ! שאלה אותי על ה DVD .זה אולי הפירוש שלכם שאני אמרתי כוחות מיוחדים או על טיבעיים....אני אמרתי שזה טכניקה! וזה אכן מה שזה, אני לא מתכוון לחשוף באיזה דרך הטכניקה עובדת כי מדובר על סוד קסמים....היא רצתה לדעת מה יש ב DVD ולכן עניתי לה.

erez4451

New member
כיפוף כפיות

גלי לשאלתך האם ניתן ללמוד לכופף כפיות התשובה היא כן!!!!! אם ברצונך לדעת איך תפני אליי לאימייל [email protected]

למעלה