שאלה שמסקרנת את הבנים איך עושים את

שאלה שמסקרנת את הבנים איך עושים את

שלום שמי ערן אני 178 משקל 65 אני מעוניין לדעת איך אני מחטב את הגוף וכיצד אני עושה ריבועים בבטן תנו לי תרגילים לפיתוח שרירי הבטן ומה זה כולל לאכול שומנים פחות או לרזות עוד מהמשקל אשמח לתשובה ערן השואל..

assafein

New member
...

1) תרגילים אני אחכה שהמומחים יענו. 2) אל תתאכזב שאחרי שהתחזקת ועבדת קשה ולא יהיו לך ריבועים, כי יש אנשים שגנטית הם לא יכולים להגיע למצב של ריבועים בבטן...

atpaddict

New member
ובכן

שאלת שאלה כללית מדי שמכסה תחום ענק. הדרך הפשוטה ביותר תהיה : קח טוש. את היודע לצייר ריבועים ? אז עמוד מול המראה ו...

תשובה לשאלתך

חבל שרשמת הכל במשפט אחד, אם היית משתמש בכמה פסיקים זה היה מקל על הקריאה... בכל אופן, התשובה היא כזו : אתה לא צריל "לקבל" את הריבועים, הם כבר שם. הם בסך הכל השרירים החיצוניים של הבטן. כדי שתוכל לראות אותם תצטרך לצמצם את כמות השומנים בגוף על ידי מזון נכון ויותר אירובי. אני מנצל את ההזדמנות לציין שאין כל צורך ב "שיעורי בטן" עם 300 כפיפות ,למרות שמכונים מאוד אוהבים להתהדר בשטות הזו. שרירי הבטן, כמו כל שריר בגוף, יש להם סף אימון. אימון מתיש וארוך לא רק שלא יביא אותך למטרה, אלא אפילו ירחיק אותך. ואם אתה רוצה לראות אם המדריך שלך רציני, שאל אותו על תרגילים לחיזוק רצועת גב-בטן. זה חשוב ביותר ליציבת הגוף ולשמירה על הגב. בהצלחה !

למעלה