שאלה שמעניינת אותי זמן רב

שאלה שמעניינת אותי זמן רב

אתן מכירות את הלק הזה שהופך את החלק העליון של הציפורן ללבן? כמו בתמונה. איך עושים את זה? תודה תודה

b o t t e n

New member
זה נקרא מניקור צרפתי או פרנצ' בקיצור

שמים בסיס, לק לבן בקצה ועל זה שכבה של לק טופ שקוף או ורוד שקוף.

תודה על התשובה

אפשר לעשות את זה לבד בבית? איך שמים את הלק הלבן למעלה בצורה אחידה? בסיס זה לק שקוף? אני ממש קלולס

lilo4

New member
בדיוק בשביל זה אנחנו כאן ../images/Emo13.gif

בהחלט אפשר לעשות פרנץ' לבד בבית- זה בעיקר דורש אימון כדי להגיע לתוצאה מדויקת. מבחינת לק בסיס- את יכולה בגדול לבחור איזה צבע שאת רוצה. אם בא לך זה יכול להיות לק שקוף, אם בא לך זה יכול להיות וורוד עדין שמתאים לפרנץ' ואפשר את אותה טכניקה גם עם לק בצבע אחר לגמרי- מה שבא לך. לגבי הפס הלבן- יש כמה שיטות. יש בפורום בנות שהגיעו ליכולת למרוח את הפס הלבן במדויק עם מברשת רגילה של לק לבן- זה דורש המון אימון
אני עדיין לא שם, לכן אני משתמשת במדבקות מיוחדות לפרנץ'. אפשר למצוא אותם בוואו/ביוטיקייר או כל חנות שמוכרת מדבקות ואביזרים זולים לציפורניים. יש כל מיני סוגים, באתר של ביוטיקייר מצאתי את אלה: http://www.beautycare.co.il/make-up-product-in.asp?ID=599&Cat=599 הרעיון הוא שמחליטים איזה עובי פס רוצים, מדביקים את המדבקה מתחת- ואז המדבקה מפרידה בין החלק שאנחנו רוצים לצבוע בלבן לבין שאר הציפורן. בעדינות מורחים לק לבן (ההמלצה הכי טובה היא להשתמש בלק לבן יחסית דליל, כי יותר נוח לעבוד איתו). מחכים קצת כדי שהפס הלבן יתייבש ואז מסירים את המדבקות (אישית אני אוהבת להשתמש בפינצטה כדי לא להרוס את הלק שכבר מרחתי). יש בנות שאוהבות למרוח את לק הבסיס אחרי שעושים את הפס הלבן- כדי לעדן קצת את התוצאה (אחרת הלבן מאוד בולט על הבסיס השקוף/וורוד). אופציות נוספות: יש לקים עם מברשת דקה במיוחד שמיועדת לציורים על ציפורניים- אישית לא מצאתי את זה נוח במיוחד. אם אני לא טועה, רוני המליצה פה בפורום על עט-לק שזה הייעוד שלו... את מוזמנת לחפש בפורום
בכלל, תריצי בפורום חיפוש על פרנץ' תמצאי עוד כל מיני תשובות וטיפים.

lilo4

New member
האמת שאצלי זה בתקופות

יש פעמים שכל מה שבא לי זה להתפרע עם לקים, ויש ימים שפשוט בא לי ציפורניים ארוכות ומטופחות עם פרנץ' מושקע

b o t t e n

New member
במקום מדבקה אפשר להשתמש {כמוני} בסלוטייפ

רגיל רק קודם לתת לו כמה משיכות על הבגד כדי להחליש את הדבק שלא יתלוש אח"כ את הלק בבסיס

G r o k e

New member
אני מוסיפה לך את הסרטון הכי אהוב עליי

זה טיפוח הציפורניים + פרנץ' מהמם שהבחורה עושה. היא מסבירה כל כך טוב ובעקבות הוידאו הזה התחלתי לעשות פרנצ'ים לעיתים קרובות
>> Nail Care + Basic French Manicure <<

G r o k e

New member
תראי...

יש לה שם כמה מוצרים שאין בארץ, אבל כן אני גם משתמשת במשחת שיניים מלבינה ולימון ופילינג להסיר עור מת וכאלה..

למעלה