בדיוק בשביל זה אנחנו כאן ../images/Emo13.gif
בהחלט אפשר לעשות פרנץ' לבד בבית- זה בעיקר דורש אימון כדי להגיע לתוצאה מדויקת. מבחינת לק בסיס- את יכולה בגדול לבחור איזה צבע שאת רוצה. אם בא לך זה יכול להיות לק שקוף, אם בא לך זה יכול להיות וורוד עדין שמתאים לפרנץ' ואפשר את אותה טכניקה גם עם לק בצבע אחר לגמרי- מה שבא לך. לגבי הפס הלבן- יש כמה שיטות. יש בפורום בנות שהגיעו ליכולת למרוח את הפס הלבן במדויק עם מברשת רגילה של לק לבן- זה דורש המון אימון
אני עדיין לא שם, לכן אני משתמשת במדבקות מיוחדות לפרנץ'. אפשר למצוא אותם בוואו/ביוטיקייר או כל חנות שמוכרת מדבקות ואביזרים זולים לציפורניים. יש כל מיני סוגים, באתר של ביוטיקייר מצאתי את אלה:
http://www.beautycare.co.il/make-up-product-in.asp?ID=599&Cat=599 הרעיון הוא שמחליטים איזה עובי פס רוצים, מדביקים את המדבקה מתחת- ואז המדבקה מפרידה בין החלק שאנחנו רוצים לצבוע בלבן לבין שאר הציפורן. בעדינות מורחים לק לבן (ההמלצה הכי טובה היא להשתמש בלק לבן יחסית דליל, כי יותר נוח לעבוד איתו). מחכים קצת כדי שהפס הלבן יתייבש ואז מסירים את המדבקות (אישית אני אוהבת להשתמש בפינצטה כדי לא להרוס את הלק שכבר מרחתי). יש בנות שאוהבות למרוח את לק הבסיס אחרי שעושים את הפס הלבן- כדי לעדן קצת את התוצאה (אחרת הלבן מאוד בולט על הבסיס השקוף/וורוד). אופציות נוספות: יש לקים עם מברשת דקה במיוחד שמיועדת לציורים על ציפורניים- אישית לא מצאתי את זה נוח במיוחד. אם אני לא טועה, רוני המליצה פה בפורום על עט-לק שזה הייעוד שלו... את מוזמנת לחפש בפורום
בכלל, תריצי בפורום חיפוש על פרנץ' תמצאי עוד כל מיני תשובות וטיפים.