שאלה שמעניינת אותי לגבי א-מיניות

dor342

New member
שאלה שמעניינת אותי לגבי א-מיניות

אני מבין של א-מיני אין משיכה מינית לכלום או משהו כזה אבל האם יש לכם משיכה רגשית ? כלומר, אתם יכולים להתאהב ? ואם כן, האם אתם מתאהבים די בקלות או באיטיות ? ב"כל אחד" או באחד למיליון ...? ואם מתאהבים... לא רוצים לגעת אח"כ ? אפילו סתם מגע עוד לפני שחושבים על סקס אשמח לקבל תשובות אם מישהו מעוניין לענות.

avi1283

New member
שאלו את זה

הרבה, נראה לי שיש תשובה בהרחבה בשאלות הנפוצות, התשובה הקצרה לשאלות הם שיש א-מיניים שכן ויש כאלו שלא, גם לגבי התאהבות וגם לגבי המגע.

inbardaf

New member
תסתכל קצת בפורום

תמצא הרבה שאלות דומות ותשובות. גם בקישור בראש הפורום: 'לא אמיניים? קראו את השאלות הנפוצות טרם כתיבת הודעה בפורום' שזה בדיוק מה שהיית צריך לעשות כדי לקבל תשובות. בכל אופן, זה באמת שונה מאדם לאדם בדיוק כמו באוכלוסית האנשים המיניים. ההבדל היחיד הוא שגם מי שאוהב מגע, לא חייב אח"כ סקס, אם בכלל...

dor342

New member
תודה לשניכם על התשובות. אפילו

לא הייתי צריך את הטאגליינס בסוף. מקריאה בעמוד הזה כבר הבנתי די הרבה רק דבר אחד נשאר בגדר תעלומה, מה קורה עם גברים א-מיניים שלא עושים סקס ? כלומר פיזיולוגית, האשכים הרי מייצרים זרע כל הזמן. והזרע הזה חייב לצאת כל כמה ימים מהגוף... אם אין תשוקה אז איך הוא יוצא ? כך סתם בקרי לילה ?

Berethor

New member
איזה יצור סוטה וכסיל

נתחיל מיזה שכבר ענית לעצמך, ודבר שני נראה שבאת להתריד פה א-מיניים בטפשות שלך. "מה קורה עם גברים א-מיניים שלא עושים סקס ? כלומר פיזיולוגית, האשכים הרי מייצרים זרע כל הזמן. והזרע הזה חייב לצאת כל כמה ימים מהגוף... " ממתיי אדם מיני עושה סקס כל כמה ימים כדי להוציא תזבל מהגוף, למי נראה לך אתה מבלבל תאשכים. למי נראה לך שאכפת שיש לך זרע באשכים, ולמה נראה לך שמישהו צריך לעזור לך להוציא אותו. באופן טבעי הגוף בנוי לנקות את עצמו וזה שיש לגבר זרע חדש זה רק כדי שהוא היה מוכן תמיד. איך תוציא ? כמו שאתה מוציא צרכים. עכשיו גם תגיד שאשה צריכה לכנס להריון כול שנה כדי לא לקבל מחזור. "אם אין תשוקה אז איך הוא יוצא" בעזרתך העדיבה. "כך סתם בקרי לילה" שום דבר לא ככה סתם, מה שצריך לקרות קורה. לקיים יחסי מין רק כדי לנקות תאשכים שלך כמו חיה נראה לי הרבה יותר סתמי, בהמה.

dor342

New member
אלוהים ישמור !!!

אין לי מושג מי אתה אבל אתה פשוט עושה לעצמך פאדיחות בהתנהגות ובתגובות שלך. אל תהיה מוטרד ממני כל כך. הגעתי לכאן במקרה (לינק מפורום אחר בתפוז ) הייתי קצת סקרן לגבי הנושא שלפני כן לא ידעתי שהוא קיים בכלל. ומחר, גג מחרתיים, כבר לא אהיה כאן (פשוט נגמרו לי השאלות שעניינו אותי) לא מבין למה נבהלת מהשאלה על הזרע והאשכים ומה כל כך מוזר בזה. במקרה למדתי ביולוגיה קצת לעומק ובלי קשר אני מתעניין במדע באופן כללי גם כתחביב ע"י צפיה בערוצי מדע וקריאת ספרים שונים. שאלות על גוף האדם, לי בכל אופן נראות טכניות לחלוטין. אם השאלה מביכה אותך אתה ממש לא חייב לענות והאמת לאור תגובתך בשרשור הקודם בכלל לא הפנתי את השאלה אליך. (בכל מקרה, אני מדגיש שוב, אם זה פרטי מידי, אף אחד לא חייב לענות !!) סתם להשכלה כללית, אני למדתי את הנושא בזמנו לגבי עצמי וביצעתי ניסוי של התנזרות מסקס לתקופה די ארוכה בכדי לבדוק איך הגוף מגיב (זה ממש לא היה קל בהתחלה !) שוב, אתה יכול להיות רגוע בעוד יום יומיים כבר לא תראה אותי פה. בכל מקרה, תודה לכל מי שהיה סבלני וענה באדיבות בשני השרשורים שהשתתפתי בהם כאן ביומיים האחרונים.

inbardaf

New member
כמו שכבר אמרתי פעם

לפעמים התעלמות אלגנטית היא הדרך הטובה ביותר...

Berethor

New member
הוא לא ראוי לתגובה

אני לא מבין איך אני היחיד פה שרואה את פרצופו האמיתי, התמימות פה רבה מאוד כנראה. תראו מה הוא בעצם שואל, אם יש לנו "משיכה" רגשית, אם אנחנו מתאהבים בקלות ואם בכול אחד!. למעשה הוא בודק עד כמה אנחנו טפשים ואם אפשר לנצל א-מיניים למטרות החייתיות שלהם. הוא גם יוצא מנקודת הנחה שאנחנו "רוצים לגעת" וחושבים על סקס, רק לא נהנים ממנו, אבל כמובן בעזרתו זה ישתנה. חברה הטיפוס הזה הוא נחש בקש.

inbardaf

New member
לפעמים אתה ממש מפחיד ../images/Emo5.gif

מה זה התגובות האלה? מאיפה היומרנות לשפוט אנשים בצורה כ"כ בוטה מבלי שאתה באמת יודע עליהם משהו? כמה הודעות בפורום לא אומרות כ"כ הרבה על מישהוא. מה גם שהוא תמיד יכול לחרטט וליצור בכוונה רושם אחר... אתה לא מפסיק להרחיק אנשים מהפורום עם התגובות שלך וחבל. בסה"כ שאל שאלה. גם אם מה שאתה אומר נכון, זה לא סיבה להגיב ככה. פשוט על תגיב.

snoopytush

New member
כן באמת הגזמת..

כולה שאל שאלה, מצאת אותה חטטנית סבבה על טעם וריח אין להתווכח אבל חלאס אתה נשמע כמו איזה נביא זעם. אולי הכוונות שלך טובות בסה"כ כי אתה אולי לא רוצה שיפגעו בכבודם של האמיניים אבל יש דרך להגיד את הדברים.

Berethor

New member
זה מה שאני עושה בדרך כלל

אבל יש גבול. תמשיכו להגן על הסוטה שלא שייך לכאן, בכיף. העיקר שהוא סיפר את סיפורו ואמר שהוא הולך.

Berethor

New member
Let them hate us, as long as they fear us

אין כאן שום יומרנות גברתי, הוא קבל מה שמגיע לו. הדברים שהוא כותב לא פחות בוטים ועוד יותר מזה לא שייכים כלל לפורום הזה, להפך הם שייכים לפורום מיניים עם סטיות. אני יודע עליו מספיק וזה שהוא מחרטט או לא, בכלל לא מתריד אותי, כל אחד יכול לחרטט בפורום או בחיים האמיתיים, אני לא סומך עליו לא אם הוא יגיד לי כמה הוא סוטה ולא אם הוא יתכחש לכך, בכל אופן אני מתייחס לדברים שהוא אמר כעל דברים שלו, זה טבעי ואת כולה מנסה למצוא לזה הצדקה בצורה הכי פתטית שיש, "הוא סתם אמר". אם כבר הזכרת חירטוט, הוא בהחלט חרטטן לא קטן, בנוסף לכל המאפיינים האחרים שלו. לא האמנתי לרגע אחד שהוא לומד ביולוגיה, אחד שיודע ביולוגיה לא שואל שאלות כאלה כסליות על איך גבר נפטר מזרע בלי מין. אני גם לא מאמין לזה שהוא עשה ניסוי התנזרות, הניסוי הוא פשוט תוצאה של זה שאף אחת לא רוצה אותו. ושאר השאלות כמו שציינתי לא היו קשורות לא-מיניות, אלה לבדוק כמה א-מיניים טפשים(התברר לו שלא אחרי שעניתי לו), גם כל הדיבור על "שמרנות" ועידוד הפקרות מינית מהדיון הקודם, בקיצור ברוך שפטרנו. ואני כן יגיב, בשביל זה אני פה, אבל את תמשיכי להגן על מי שלא צריך, תגיעי רחוק. זאת התגובה שלי, אני אחראי עליה, לא את. אבל תודה על העצה שאני לא מקבל. רק שומר על הסדר.

inbardaf

New member
לא זכור לי שמישהוא מינה אותך לשוטר כאן |שוטרת

אתה אפילו לא מנהל הפורום או דמות דומיננטית שמסומנת באדום ע"י מנהלת הפורום. מה אתה מנסה לעשות? להיות פורום של איש אחד? כי זה מה שיקרה בסוף.. פורום נועד כדי לחלוק דיעות/מחשבות/רגשות וכן- גם לשאול שאלות.מטופשות/דביליות/שיקריות, יהיו אשר יהיו. אם שאלה לא נראת לך ואתה מרגיש צורך להגיב בכל זאת, יש דרך לעשות את זה בלי לתקוף בצורה כ"כ בוטה וחסרת גבולות. אתה נוטה לשפוט אנשים בצורה כ"כ מהירה ויומרנית ואין ספק שאתה טועה לפעמים. (וכבר ראינו את זה) אם אתה לא מסכים אם דיעותיו, אתה יכול להציג את דיעותיך בצורה עניינית ומנומקת כמו שאתה יודע לעשות מצויין. לא חייבים לתקוף ולשלול ולהפוך כל אחד ששונה ממך במשהו למפלצת. גם אם כל הבחנותיך עליו נכונות (ואני בספק גדול), את מי זה מעניין? אתה יודע כמה שקרים ושטויות אנשים כותבים ברשת? כל עוד הוא לא פונה אליך אישית, ממה בדיוק אתה מנסה להתגונן ועל מי בדיוק אתה מנסה להגן? אני לא מגינה עליו. אני מגנה מפניך. אתה פוגע בפורום והורס לכולם. אתה אלים מילולית. אין בזה שום כבוד.

inbardaf

New member
ואני לא צריכה שאף אחד ישנא אותי או יפחד ממני

אני בסה"כ צריכה שיכבדו אותי כאדם. וזה גם מה שאני מנסה לעשות כלפי אחרים - לכבד אותם. ואם כשלתי, אני מצטערת. אין ספק שאני בכל זאת אדם ולא מלאך.
בפעם הבאה אנסה להשתפר וללמוד.

snoopytush

New member
אני מתה עלייך

אני אוהבת אנשים שמכבדים אנשים אחרים. את לא תמיד מסכימה עם דיעותיהם של אחרים אבל כמעט תמיד מנמקת את אי הסכמתך בצורה שלא פוגענית ולא יוצרת מגננות אצל האחר. ח"ח בדר"כ שונאת להתווכח עם אנשים כי הם רק צועקים את דיעותיהם או קוטלים את שלי בצורה ברוטלית או מתנשאת עד שלא בא לי אפילו לדבר איתם, את מעוררת ומחזקת את תרבות הדיון וזה חיובי בהחלט. טוב סיימתי להתחנף חח....

למעלה