שאלה שמעניינת אותי...

לימורי25

New member
שאלה שמעניינת אותי...../images/Emo132.gif

אני יודעת שאין כללים ביחסים אבל בכל זאת, מה דעתכם? יחסים שהופכים לקשרים רציניים הם בדרלך כלל אלו שהתחילו "לפי הספר"? (דייט, נשיקה, טלפון למחרת וכו' וכו'). או שגם הקשרים שמתחילים עקום (מדברים יום כן יום לא יום למה לא וכו'..) יכולים להתפתח לקשר רציני? אני יודעת שבעיקרון הכל יכול להיות, אבל פחות או יותר מה קורה בדרך כלל? אני אשמח לקרוא גם דוגמאות...

Vdrums

New member
אצלי כל מה שהתחיל לפי הספר

לא החזיק. מצד שני גם מה שלא התחיל לפי הספר גם לא החזיק...

seeyou

New member
קשרים רציניים ?../images/Emo12.gif

למרות שבעיקרון הכל יכול להיות כהגדרתך,ושאיןכללים נוקשים ביחסים בינו לבינה ישנה "סטטיסטיקה".... תגדירי לעצמך מה את מעדיפה קשרים רצינים? או מערכת יחסים "שמרנית"? מלמדים אותנו אגדות בקשר ל"קשרים רציניים "... במציאות זה שונה... ממבט אישי, למרות שהיו לי מספר "קשרים רציניים" מוצלחים...התחתנתי עם בחורה שהמערכת היחסים התחיל "עקום". אנחנו משתנים עם הגיל, ולכן ה"מודל" שלנו לבת זוג משתנה. The secret of contentment is knowing how to enjoy what you have, and to be able to lose all desire for things beyond your reach. יוסי

ramib6

New member
תשובה

מהנסיון שלי גם בחיים האישיים וגם כמאמן אישי ומטפל בתחום קודם כל הטבע מדבר כך שגבר בהתחלה מטבעו ימשוך למשהו חפוז ואם הבחורה רוצה משהו רציני היא צריכה להוביל כלומר (וזה אולי נראה שמרני וכו אבל זה נכון) לא לקפוץ ישר למיטה אלא לחכות כמה פגישות כדי שהגבר יקשר ורק אז אם מערכת מתחילה ישר במין יש יותר ביכוי שהגבר פחות יעריך את הבחורה ולא יתייחס אליה ברצינות (יש בחורה שטובה לסקס ובחורה שמביאים להורים.... וזו לא אותה אחת...) זה כמובן מאד מכליל אבל לרוב אם משהון ישר "זורם " למיטה הוא לא ימשיך לגבי טלפונים בהתחלה טלפון כל יום מראה על יותר אכפתיות ורצון לשמירה על קשר אך פה זה פחות מחייב גם לא צריך לחנוק אחד את השני לכל אחד קצב משלו. אבל לגבי מה שכתבתי מקודם אם תעשי איזשהיא סטטיסטיקה ותראי כמה קשרים רציניים יצאו מערב ראשון במיטה וכמה לא תראי שאני צודק לגמרי רמי

לימורי25

New member
אני ממש מסכימה איתך....

אני מהבחורות היותר שמרניות. לוקח לי קצת יותר זמן להיכנס עם גבר למיטה, למרות שזה קצת קשה בימינו כי הם רגילים לקבל את זה די מהר. אני לא מאמינה שאחרי ערב ראשון במיטה יכול להתפתח קשר. טוב, כמו שאמרתי הדעות שלי קצת קדומות בעניין הזה.גבר שיקבל את הכל ומהר לא ישאר בשטח יותר מידי זמן. אבל אני יכולה להעיד שלא נכנסנו מהר למיטה (הרבה לפני), הגבר לא בטוח, מצלצל יום כן יום לא, לא סגור על עצמו.... לזה התכוונתי בשאלה שלי. האם גם בהתחלה כזו יש סיכוי שיתפתח קשר טוב, יציב?

ramib6

New member
תשובה לאורלי

יתכן והוא מתלבט הכי טוב זה להתקשר אליו ולשאול אותו ישירות אם כבר שכבתם ונוצר קשר אז אין מה להפסיד. יכולה להתייעץ איתי 0508336142 רמי

לימורי25

New member
לא מישהו ספציפי

השאלה שלי הפעם היתה באופן כללי על התחלות של קשר ולא על מישהו ספציפי. סתם סיקרן אותי אם הקשר עם "האחד" חייב להתחיל טוב, לזרום, או שיכול להיות שההתחלה תהיה קשה, מתישה, לא ברורה ובכל זאת יתפתח קשר רציני. מה קורה בדרך כלל?

l i 18

New member
לדעתי..

הכל יכול להיות, אין סיפור שהוא אותו הדבר, או התחיל באותה דרך, לכל אחד יש את הסיפור המיוחד שלו , יש כאלה ששנאו אחד את השני והתאהבו פתאום, יש כאלה שהכל התחיל אצלם הפוך ובסוף התחתנו, ויש את אלה שהכל היה בסדר ונפרדו, הכל אינדבידואלי. אצלי הקשר התחיל הכי צולע בעולם, ועשיתי כל טעות אפשרית, ואנחנו יחד כבר שנה ושלושה חודשים, זה לא אומר כלום איך הקשר מתחיל. ובנוגע לתאוריה של אישה שנותנת מהר לא שווה כלום: אני שכבתי איתו ציק צק , ולמרות זאת אנחנו עדיין יחד.

ramib6

New member
תשובה

יתכן וקשר יתחיל קשה ויתפתח בהמשך לקשר יפה לפעים התחלה קשה מובילה לקשר מאד יפה יכולה לשוחח איתי ישירות גם יש פרטים באתר שלי www.tantraclub.tk רמי

למעלה