שאלה שמעניינת אותי

שאלה שמעניינת אותי

אילו תקוות ספיציפיות יש לכם מהפורום הזה? לאלו תוצאות או דברים שיווצרו במציאות אתם מייחלים או קיוויתם בתחילה שהפורום הזה יוביל אתכם אליהם? מה אתם מקווים שיקרה באמצעות הפורום הזה?
אם אין תקוות עתידיות (ואפילו לא לטווח הקצר מאוד,למרות שקשה לי להאמין) אז אפשר להחליף את השאלה הזאת ב: על אלו צרכים ורצונות שלכם הפורום עונה מבחינתכם בשלב זה?
השאלה מכוונת לכל מי שנמצא פה גם אם לא ממש כותב ומקווה שתהיה פתיחות וכנות בתשובות, גם אם התקוות לא מאוד מציאותיות... רצוי תשובות ספציפיות ולא לרשום איזה משהו כזה באויר....

במילים אחרות - מבחינתי השאלה הזו יכולה להיות פתח לשרשור שהוא כולו תיאום ציפיות.

התשובה שלי:
מקווה שאראה פה מישהי אחת או יותר פחות או יותר בגילי שגרה בעיר שלי או כמה שיותר קרוב אליה (אני בלי רכב), שאוכל לבוא אליה במסר ולשאול אותה אם בא לה ללכת איתי היום בערב ל- X ו-Y ומשם זה מתגלגל לחברות שכוללת ישיבה בבית קפה/הליכה ספורטיבית בערב ביחד, הגעה יחד להופעות/הצגות/סרטים ועוד.... גם מפגש פורום עם כמה שיותר אנשים (פחות מחייב) הוא אקטואלי, למרות שיש לי נטייה לחטוף רגליים קרות בהגעה למפגשים כאלה אז אני לא באמת יכולה להתחייב לדבר כזה. יש לי גם תקווה לראות כמה שפחות ביקורתיות ריחוק והתנשאות גם אם לא נכתבות בצורה ברורה. יש לי רצון לראות אנשים שמדברים מהלב ולא רק מחפשים להראות מצליחנות וידענות. ושכל מי שנמצא בפורום ללא יוצא מן הכלל יתחבר באיזשהו אופן ל"בדידות" שהיא שם הפורום הזה (כמובן עם מטרה לשנות את זה ולא להתחפר במצב הזה), במילים אחרות - תחושה שווה בין אנשים. יש לי העדפה לשרשורים שקשורים לתחושות לענייני הלב, ופחות לנושאים אקטואליים. ויש לי תקווה גם מעצמי לא לקחת את הפורום הזה קשה מדי ולא להיתפס אליו יותר מדי כשיש לי שעות של פנאי.

אשמח לשמוע תשובות

רוצה לציין עוד משהו בהמשך לתשובתי

מבחינתי יש פוטנציאל גדול לפורום הזה ובשניה הזאת יהיה לי חבל אם הוא ידעך לפני שניסיתי למצות אותו, אבל זה מתבטא בדרך שבה אני מקווה לראות את הפורום, ויכול להיות שפה זה לא מציאותי או פייר או נכון מצידי: סוג של מקום שבו אנשים מחפשים חברים לחיים בחוץ (מחוץ לוירטואליה), לפעמים נדמה לי שלרוב האנשים שנמצאים פה נוח לקשקש דרך המחשב ולא לפתח את זה מעבר, ולמקום הזה אני כרגע לא מתחברת כ"כ....

אוהבת תה!

אני חושב שרוב הדברים שאני כתבתי פה תואמים למה שאת אמרת.
לגבי מפגש פורום ניסיתי לארגן בעבר וברגע האמת לא היתה הענות.לא ירדתי מזה אני הולך לארגן נוסף בתקוה שהפעם תהיה הענות.

למקרה ש....

למרות שאני עובדת בימי שישי, אז ברמת הרעיון אני מניחה שאוכל לקחת חופש באיזה יום שישי אחד אם יהיה אז מפגש פורום בבוקר,
ואם זה יום שבת למשל - אז אני כבר אצטרך טרמפ מהצפון....
ואם יהיה מפגש באיזור הצפון ויש תחבורה ציבורית אז אפשר אפילו באיזה ערב אחד

משה רון

New member
זו בדיוק מטרת הפורום

לאפשר לך להיות שווה בין בודדים.כשיזמתי את פתיחת הפורום
ופניתי להנהלת הפורומים בתפוז הם לא הבינו את הצורך,"הרי יש הרבה
פורומים שאנשים מדברים ביניהם אז מה הייחוד"?
לקח לי זמן להסביר ולשכנע אותם שלפורום הזה יהיה קוד התנהגות
שלא כל אחד מכיר,ושפת שיחה שלא כולם מבינים.
והמטרה היא שיהיה בפורום פלורליזם הן בנושאי השיחה, שכל אחד יבחר למה להתחבר
והן מבחינת גילאי המשתתפים, מיקומם הגאוגרפי וכד.יפה שיש לך העדפה לשרשורים
בנושא תחושות הלב,ואני בטוח שיש כאן מספיק מגיבים לשרשורים כאלה.
אבל יש שרשור שפתחה COFFE TO GO שמתאכזבת מחוסר תגובות לנושאי אקטואליה.
אני מציע לך ולכולם בעצם להתחבר למה שנוח ונכון להם בלי להרגיש נחות או מקופח
ובהחלט למצוא חברים זו אחת ממטרות הפורום.

תודה על התגובה

היה לי באמת גם חשוב לשמוע את התשובה שלך, להבין מה היתה התוכנית כשפתחת את הפורום. תודה על הפורום

ואני עדיין אשמח לתשובות מאנשים פה

מיקה54321

New member
ובכן...

לא באתי לכאן עם ציפיות כלשהן. הייתי ברגע קצת עגום "ונפלתי" על הפורום הזה לפני כשבוע אחרי תקופה ארוכה (של שנים) שלא כתבתי. כתבתי הודעה וקיבלתי תגובות תומכות. בינתיים, אני לומדת להכיר את האנשים שכותבים כאן.
אני מתעניינת גם בנושאים של הלב וגם בנושאי אקטואליה שעולים כאן.
חבל שאת לא גרה קרוב אלי, הייתי מזמינה אותך לתה ;)

coffe to go1

New member
משה ושאר חברי הפורום

אתם לגמרי לא הבנתם אותי מעצם האכזבה שלי לגבי השרשור בנושא " אקטואליה " . וזה מוסיף לאכזבה שלי כי מי שנמצא בפורום הזה מההתחלה או מספיק זמן אמור ל"הכיר" אותי ולדעת שאני לא אתאכזב או ייפגע אם מישהו לא יגיב לי להודעה שכתבתי וחבל מאד שישר אתם מסיקים מסקנות שאינן נכונות.

coffe to go1

New member
ועוד דבר משה

הגדרת שהתאכזבתי שיש חוסר תגובות לשרשור בנושא אקטואליה אז מה עם השרשור שחידוש פתחה על אובמה זה לא נכנס לאקטואליה?

אין לי ציפיות

לא מזמן הפכתי לנטולת עבודה אז הבדידות קצת יותר מורגשת- בתקופות של חוסר עבודה יש מן הסתם פחות תקשורת עם אנשים וזה קצת חסר לי. אז אחרי שתקופה לא כתבתי באף פורום החלטתי שזה הזמן לחזור. השם של הפורום היה נשמע לי מזמין ומתאים, אז החלטתי להצטרף.

אז כמו שאמרתי ציפיות של ממש אין, אבל לא אתנגד להכיר אנשים חדשים גם מעבר למחשב. למרות שזה קצת קשה כי אני מאוד ביישנית.

ומסכימה איתך- גם אותי יותר מעניין לראות דברים מהלב-למשל כמו השרשור שאת פתחת לגבי הפחדים שלך. זאת אומרת שהייתי רוצה שתהיה בפורום יותר פתיחות, שאנשים לא יפחדו לחשוף להחשף ולספר על עצמם.

דעתי בעניין

אני פחות מאמין ב"פורום הכרויות" אלא יותר במקום שבו צריך לשפוך את הלב ולספר. אם המטרה היא לנסות להכיר אנשים - אז אוטומטית לדעתי, אנשים, גם לא במודע, ינסו להציג איזה משהו שהם לא, או לנסות לבנות מגדלים באוויר ובסופו של דבר - להתאכזב. אני באתי לפה בשביל 2 דברים עיקריים:
1. לראות שלא רק אני נמצא במצב הזה שבחיים אני מרגיש שיש לי הרבה סיפוק מהעבודה (שטרם אין) ומהלימודים (שהיו ונגמרו) - אבל מגיע בערב הביתה לתחושה של הלבד. לדעת שזה לא רק אני, ויש עוד הרבה אנשים טובים בדרך שמרגישים אותו דבר.
2. להיפתח לאט לאט כחלק מזה שאני רואה שיש עוד אנשים במצב הזה, ולכתוב על אירועים שקורים לי בחיים בידיעה שכאן יבינו אותי ולא ישפטו אותי (נניח במקום אחר יגידו לי משפטים לא מפרגנים כמו: "אתה אשם", או "תמצא חברים" וכיו"ב).

אם מתוך זה יצא משהו גם לחיים שמעבר - אז לבריאות. למרות שאישית אני לא מאמין בזה יותר מדי - ועל זה אפשר לפרט בדיון אחר...

למעלה