שאלה שמעניינת אותי

שאלה שמעניינת אותי

מה צריכ/ה הפרטנר/ית שלכם לעשות בזמן סקס שיהיה כל כך נורא שתפסיקו סאמצע? כלומר, מה לא עושים, אבל פשוט לא עושים (או אומרים לחלופין) באמצע סקס? (או כל אקט מיני אחר |מתחשבת גם בבתולים שבינינו|)

lee_1

New member
../images/Emo95.gif ../images/Emo31.gif

לא להגיד בשום פנים ואופן משהו בסגנון "לפניי חצי שעה הייתי עם מישהי אחרת"... בעעעעעע

שיקרה משהו כמו...

שיפלטו לה כמה כדורי חרא...בעע בזמן 69 זה הכי מגעיל...(ולא זה לא קרה לי, שמעתי את זה ברדיו)

קרה לי פעם

שהייתי עם מישהו, ופתאום הוא מספר לי שהוא דו מיני, ולפני חצי שעה הוא היה עם מישהו, ישר חשבתי על כל מיני חלקי גוף שהיו בכל מיני מקומות שאני לא רוצה לדעת עליהם, וביטלתי את כל העניין.

nir y agus

New member
../images/Emo87.gif שבמקום להגיד את השם שלה

אני אצרח את השם של אמא שלי.........

מור~!

New member
../images/Emo56.gif

אם הטלפון מצלצל, שלא תענה (מאי!!!!!!!!!!!!!)

SMOLANIT1

New member
כן נכון!../images/Emo26.gif

זה ממש מעצבן אם הפרטנר עונה לטלפון באמצע...

EverMan

New member
אממממ , עזבו טלפון מצלצל ,

קבלו את הסיטואציה : טלפון מצלצל בדיוק באמצע ! לא ההורים שלה ולא ההורים שלי יודעים שאנחנו עושים את זה , אני נמצא בת"א לבד פעם שלישית או רביעית בחיים שלי ... אמא לחוצה - אני חייב לענות. (אחרת אני לא חוזר לת"א) (שוב להזכירכם - באמצע.) ואז היא מתחילה לדבר על זה שהיא חייבת לעזור לסבתא שלי בלוויה ! של הסבא החורג שלי... ועדיין המשכתי
טוב שאני לא אוהב את סבא חורג שלי ז"ל

פלאפונים דבר מעצבן!

לי זה אומנם לא קורה בזמן סקס כי אני עדיין לא עושה סקס אבל תמיד באמצע משהו יש לחבר שלי פלאפון...בעע

אוי הטלפון, הוא תמיד מצלצל

שותק שותק שותק וכשלא צריך, מצלצל מרפי המניאק. אני שונאאאאאת שפתאום באמצע הם באים ביציאה של "ברור לך שזה לא עניין לקשר רציני אחרי זה" יעני, זה לא שאני חושבת אחרי זה אבל חכה קצת... זה לא הזמן להגיד את זה מפגררר

מודה באשמה!

אבל פעם אחת באמצע חברה שלי שלחה לי הודעה לפלפון והפלפון היה ליידי, אז ראיתי הודעה ועניתי לה, ותוך כמה שניות היא שוב שלחה לי הודעה ושוב עניתי לה ואשכרה התחלתי להתכתב איתה באמצע עד שהוא התעצבן ואמרתי לה שאני לא יכולה לדבר איתה

SlamminDino

New member
how about this

תקרא לבת זוג שלך Molva!! או שתחשוד בה שיש לה " מזוייפים" ... תאמינו לי, רק בסיינפלד!!

CLOSE TO DEATH

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif

"רגע זה לא בסדר אנחנו לא מכירים אחת את השני...."

למעלה