שאלה שמעניינת אותי,

שאלה שמעניינת אותי,

כולכם פה דנים על מהירויות וזורקים הערות לאוויר של "למה ההוא נהג מהר" "ולמה ההיא לא אותתה". אתם חושבים באמת שזה יעזור? בנוסף - אני אהיה שמח להודיע לכם,לכולכם. שכל אחד מכם בלי יוצא מן הכלל עושה לפחות 2 עבירות במהלך נהיגה . יש שיאמרו "זו עבירה לא קטלנית" - אז חבר'ס תפנימו - כל עבירה היא קטלנית. אי אפשר למנוע עבירות תנועה. קצת חומר למחשבה.

אתה צודק...

אבל בהחלט אפשר למנוע את התאונות,לא תמנע עבירה,אבל תמנע תאונה. מזה שלא חגרת חגורה אתה לא תגרום תאונה,אתה אולי תיפגע בתאונה,אבל לא תגרום לתאונה. לעומת זאת,אתה נוסע בכביש חשוך ואתה נוהג עם אורות גבוהים,בא רכב מולך ואתה לא מכבה את האורות הגבוהים,הרכב מולך מסונוור ולא רואה את הכביש הוא הופך לעיוור לשלוש שניות בכל מבט לכיוון האורות המסנוורים ופתאום הוא רואה קיר מולו...הנהג איבד שליטה מסיבה לא ידועה. זו עבירה שתגרום לתאונה. אפילו שהרבה חושבים שהיא לא קטלנית !!! היא קטלנית מאוד !! וכן אם אתה ועוד אחרים יגידו אי אפשר למנוע עבירות,אז באמת לא נצליח. אם לא מנסים לא מצליחים. הדבר הראשון הוא המודעות לנהיגה. אתה נוסע ברכב שחבר שלך נוהג בו,תעיר לו על העבירות שהוא עושה. תדע גם אתה לקבל ביקורות על הנהיגה שלך ! ככה כולנו נהיה מודעים לתנאי נהיגה וחוקים !!! ככה אולי נתקדם לעבר תקופה שבה השוטרים לא יהיה להם מה לעשות על הכבישים...אבל זה רק חלום רחוק מאוד מאוד. עד שאנחנו נגיע לידי שיעמום במשטרה,יעברו המון מים בירדן,בירקון ובירמוך !!!

יפה אמרת,

גם אני דוגל בשיטה של מודעות לנהיגה - אבל התלוננות בלתי פוסקת על דברים שכאלו לא יעזרו :[ חוץ מזה, יותר מידי סימני קריאה P:

avivbarnoy

New member
אני לעומתך...

חושב שסימני הקריאה הם נהדרים

למעלה