שאלה שמעניינת אותי

saint justin

New member
שאלה שמעניינת אותי

אמנם לא קראתי את הספר, ואין לי מושג על מה הוא מדבר אבל גם אני לא יודע איפה לכתוב את השאלה/התעניינות שלי, אז נתחיל: תמיד הרגשתי שאני נולדתי לא במקרה, שאני שונה מאחרים במיוחד ואני לא מתכוון לקטע הקיטשי שכל אחד מיוחד וכל אחד שונה מאחרים, אלא הרבה יותר מזה, כאילו שאני נועדתי לייצג או שאני עצמי כזה, יישות דגולה, קדוש כלשהו, ולא משנה מאיזה דת, הגעתי להרבה הבנות רוחניות מנטליות וכו' בחיי ואני גם משתמש בהם לעזור לאנשים, והמון הבנות אלו באו יש מאין, ז"א אף אחד לא לימד אותי אותן ולא חוויתי אותן במציאות, אלא פשוט יום אחד הבנתי משהו ומאז אני יודע אותו ומבין אותו והוא משמש אותי לסייע לאחרים, בקיצור אני מרגיש ככה ולכו תדעו אולי אני באמת ככה קדוש... יום מקסים לכולם.

bios

New member
ברוך הבא!

אין שום דבר רע בהרגשה שלך. העיקר שאתה מפיץ אור ועוזר לאחרים! הגדולה האמיתית תהיה אם תעזור לאחרים להפוך לקדושים גם הם, שיעזרו לעוד אנשים וכן האלה

אל אדם

New member
אל תלך

אל תלך רחוק מידי כי אם זיכרוני לא מטעה אותי ליפני כימעט 2000 שנה צלבו מישהו שחשב כך

saint justin

New member
ההוא לפני 2000 שנה ניסה לחדש

דת מתה אני לא מתעסק עם דתות קיימות, כי לא מאמין שהן רלוונטיות היום, אבל לפי מה שראיתי הרבה השתנה מאז 2000 שנה קודם.

לא יודע מה בדיוק הוא ניסה לעשות

אך הדת היהודית חיה נושמת ובועטת במי שמנסה להמית אותה אין לי כוח לפרט אך מלבד העובדה שאופנות מתחלפות כל יום והתורה (בכתב ובעל פה קיימות מאז מתן תורה

Gandalf24

New member
אתה יודע

עכשיו שאתה אומר את זה, אני מצטרף לזה. אני גם מרגיש ככה מהילדות, שנולדתי אחרת ושונה מכולם. אני משתדל להעניק מהטוב שבי, ולהציל ולעזור ולהעניק מהאור שבי לאחרים. אולם...היו מצבים שבו נתקלתי באנשים, בעלי יצר של הרס עצמי, אשר , אי אפשר לעזור להם. אני חושב שאולי באמת יש נשמות ללא תכלית מסויימת, אלא רק כדי להיות פה וללכת. האומנם?

למעלה