שאלה שמעניינת

scooby4

New member
שאלה שמעניינת ../images/Emo163.gif

כשאין לכם מה לכתוב בבלוג (אם זה קורה גם לכם מפעם לפעם), מה אתם עושים ? אתם מאלתרים ומסתכנים שהרשומה תמצא חן בעיני אנשים, או פשוט לא כותבים ומחכים למשיח שיביא לכם השראה (או משהו בסגנון פחות או יותר...) ?

ukizuk

New member
שניהם

אם אי אפשר להמציא משהו בכוח אז שמים לינק מעניין חוץ מזה תמיד אפשר למצוא דברים מהעבר שאפשר לספר עליהם, וגם אפשר לקחת מישהו שנוא ולנסות לגרום לקוראים לשנוא אותו גם.

De-Panther

New member
אם אין משהו לכתוב..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פשוט לא כותבים לא צריך סתם להוציא מכל החורים דברים
אני דואג לכתוב פעם ביום אם זה סתם דברים שעברתי או סתם כמה מחשבות שצצו לי בראש הבעיה שאם זה סתם מחשבות שצצו לי בראש יוצא שאני פשוט כותב דיון עם עצמי וזה פשוט מוזר לי אחרי שאני כבר שולח ואני קולט שאנשים אשכרה הגיבו על דיון שלי עם עצמי
ואז אני קורא את הדיון שלי עם עצמי ושואל את עצמי מי המשוגע שכתב את זה??

למרות שלבלוג שלי מתוכננים עוד כמה

סופר עידכונים רציניים שכאלה.. לרוב אני מעדכן אותו כשיש לי משהו חדש להגיד.. (אז מה אם זה בערך כל חצי דקה?)
כשאין לי מה לאמר לרוב אני לא כותב כלום.. או במקרי חירום אני כותב ש-אין לי מה לאמר-.. רק כדי שהקוראים לא ירגישו נטושים (מצד שני יש לי את הבלוג בערך שלושה שבועות אז מה אני כבר יודע ?
)

איה@

New member
לי יש בלוג כבר כמעט שנתיים ../images/Emo26.gif

יש חודשים שאני מעדכנת יום יום - ויש חודשים שפעם בשבוע ואולי יותר..... כשאין לי מה לכתוב - אני לא כותבת נקודה. אני לא מכריחה את עצמי.... ולמדתי עם הנסיון שזה בא בגלים - יש תקופות של שפע ויש תקופות רדודות יותר. ומה שהכי חשוב! - אני לא כותבת כדי "לרצות" מישהו אלא כותבת כי אני נהנית מזה - וכי יש לי מה להגיד. מקווה שעזרתי.
איה.

scooby4

New member
אני בטוח.

אבל הבלוג שלך לא נמצא במסגרת כלשהי, הבלוג שלך הוא פרטי. אני לעומתך נמצא בבלוגים של תפוז שם יש תחרות כל הזמן, כך שבאותו מידה שאני נהנה אני צריך גם לבלוט עד כמה שאני יכול - וזה ממש נוגד לחוקים שלי. אני לא רץ בפורומים ומפרסם את הבלוג שלי, אני שונא מסחריות כזאת - אנשים שאוהבים בלוגים ימצאו את הבלוג שלי כבר לבד, אני לא צריך לחפש אותם.
אה וד"א כבר ראיתם את הבלוג שלי ? כי אם לא אז כדאי לכם, תלחצו כאן.

איה@

New member
זה לא קשור.........

בלוג בתפוז או בלוג פרטי..... הקליק שהגולשים עושים לכתובת הוא אותו הדבר. בכל מקרה - אם אתה מרגיש "בתחרות" - מהר מאד תאבד ענין בבלוג שלך. תכתוב כי אתה נהנה לעשות את זה! ותראה שעם הזמן תצבור לך קהל קוראים קבוע ואוהד זה לוקח קצת יותר זמן... אבל זה מגיע בסוף. אגב - אשמח לראות את הציור של הכלב שלך
תספר לנו כשתעלה תמונה.
איה.

scooby4

New member
פחח... ../images/Emo66.gif

הוא כזה עקשן ואנטיפט, הייתי צריך לעקוב אחריו לכל מקום בחדר. ועוד רק עבדתי על הראש ! הוא ממש לא רוצה שאני אצייר אותו, כל 5 דקות הוא היה מרים את הראש שלו ומסתכל עליי בצורה של "מה אתה רוצה ממני" - אז אני הייתי מתחיל לעשות כאילו אני עוסק בדברים אחרים, רק כדי שהוא לא ירגיש כאילו אני צופה בו למשך יותר מדי זמן...
בסוף יצא ציור מאוד "מעורער" שלו... מסקנות: אנחנו כבר לא חיים בעידן הרנסאנס, יש מצלמות וצריך להתחיל להשתמש בהן !!! מחר אני אמצא ציור טוב שלי (ולאו דווקא של הכלב שלי) ואפרסם אותו. נ.ב. שמעת (או יותר נכון קראת) אותי אומר (או יותר נכון כותב) שאני לא נהנה מהבלוג שלי ?? חס ושלום, הוא עשה אצלי מהפכה !

De-Panther

New member
הכלב שלי אפילו לא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מוכן להצתלם
ופעם צילמתי אותו לסרט קטן שעשיתי והוא כל הזמן ברח וזו בכלל מצלמה קטנה כזו לא מורגשת...

אני פשוט לא מעדכן

מתי שאין לי לרשום, אני מעדכן רק שיושב לי משהו במוח ובא לי להוציא אותו.

scooby4

New member
../images/Emo179.gif

אבל לפעמים אתה לא מרגיש שאתה חייב לעדכן כי אנשים לא מבינים מה קורה איתך, או לאן הלכת ? השאלה מופנת גם לשאר חברי הפורום ד"א.

scooby4

New member
ואם... ../images/Emo13.gif

אתה חייב לעדכן אבל אין לך מה לרשום ?

למעלה