שאלה שמעסיקה אותי רבות

ד נ י ת3

New member
שאלה שמעסיקה אותי רבות

ומופנית בעיקר לגברים שבחבורה (נשים גם יכולות לענות, אבל התופעה קיימת בעיקר אצל גברים): לא אחת ולא פעמיים נתקלתי בתופעה שגברים נוטים ליחס למראה, צורת הפנים (צורת האף, צורת הפה, וכו') תכונות של מי תהיה טובה בביצועים.... (במיטה, נו.. במיטה - אני רק מנומסת). האם גם לכם יש תאוריה כזאת? על פי מה מבוססת התאוריה? ספרו ספרו..

Vdrums

New member
מצטער אבל מעולם לא שמעתי או

ייחסתי קשר בין האף של הבחורה לביצועיה במיטה. או שפשוט יש שימושים לאף במיטה שלא שמעתי עליהם...

זה נורא מזכיר..

זה על תקן - "מותק למה יש לך פה כל כך גדול ?" "הא - זה כדי שאני אוכל ל#@@#& יותר טוב." סורי - עד היום שמעתי רק על כל מיני סממנים גברים שאמורים בעיקר לספק מידע כמותי על אורך הרוח של הבחור....

אלמרה

New member
"מחקרים הוכיחו" ו "בספרות המקצועית"

כתוב במפורש בעיתון אפילו ש... אבל אני? באופן הכי לא אובייקטיבי (כלומר סובייקטיבי לחלוטין) טוען שיש לי העדפות מסויימות באשר למראה החיצוני ולצורת הפנים של אישה: אני רואה להן בעיניים כבר מזמן לא נועץ מבטים בשדיים אני רואה רק מה שהן מסתירות ואוהב עיניים טובות נכון יש מעמד נכבד גם למותניים ולריח שמאחורי האזניים מודה שאני מאוד נהנה לראות את כל מה שהן חושפות. אך כעת ברצינות, הרי נשאלנו אודות אסוציאציה של ביצועים עם מבנה הפנים, אני מכל האמור לעיל דבק בעיניים - הן צריכות להיות עיניים טובות. נו טוב שהשפתיים לא תהיינה יותר מידי הדוקות... לא... לא אתדרדר לעסוק בקטנות... ואם לא תפסיקו אותי כעת אכתוב דברים שיזכו אותי ב"לך לכל הרוחות".

magenta73

New member
נגיד ויש לי שפתיים של מוצצת...

האם זה אומר שאני מוצצת??? או, ויי-זמיר, בולעת??? לזאת היתה הכוונה?
מג'נטה לא מנומסת היום...

אי אפשר להשאיר אתכם רגע לבד???../images/Emo3.gif

מה נהיה? טוב,פעם היתה תיזה מטופשת שאמרה,שכאורך אצבעותיו של הגבר, כן אורכו של ה אממממ,כן בדיוק,לזה התכוונתי. וזו מה זה שטות מצוצה...קשקוש אמיתי.

האמת שזה כן נכון - אבל

מודדים משורש כף היד ועד קצה האמה - זה בדוק..... ואני מתערב שכל מי שקורא את זה עכשיו (גבר) בודק כרגע את היד שלו. ואת הנשים - "מנשה - תראה רגע את היד שלך !!

אין סיכוי../images/Emo6.gif

אם אמדוד ל"מנשה" משורש כף היד,עד קצה האמה, אנחנו שוברים חלון.<יש לו אצבעות של "קליידרמן"++> אבל אם אתה אומר נכון- מי אני ש...?

אלמרה

New member
אני בדיסונאנס קוגניטיבי כעת...

מילא למדתי להבחין במי שמוצצת. (עושה רוח בהתחלה אבל בסוף מרכיה ראש לעבר מה שמופנה כלפיה כשאני מבצע פעולת הסחה אצלה...) אחר כך ראיתי שיש קווי אופי משותפים לבעלות שפתיים של מי שגם בולעות... (שואלות מה אכלת לצהריים מותק?) בעיה: לא מצליח לזהות מראש את זו שגם מגרגרת לפני הבליעה...

magenta73

New member
ומה עושים כשיש דיסוננס קוגנטיבי?

כנראה שמוצאים תירוץ... להסביר... אז קדימה... תירוצים! אני אוהב בעלי חיים... אה... בעצם חתולות.... אה... בעצם חתולות מין... :)

the match maker

New member
מה זה?!

אי אפשר לדעת. אם היה אפשר לדעת, היה הרבה יותר נחמד, לא? :) מה, אם למשהי יש חזה גדול, או שפתיים דקות, זה אומר שהיא בומבה במיטה?! מי הגאון שהמציא את זה? שלחי אותו אלי לאבחון....

לאנשים נורא נוח להצמד

לכל מיני סטראוטיפים,אין לזה כל אחיזה במציאות <חוץ מהמיקרה של רגע אמדוד לו>. כמו שאמרתי,שטות מצוצה.

למעלה