שאלה שמעסיקה....

שאלה שמעסיקה....

שאלתי את הקלפים האם צפויה לי התקדמות בעבודה בחצי שנה הקרובה והתשובה שקיבלתי בפריסה קלטית ממוחשבת היתה 1-מיזוג 2-שבעה מוטות 3-כוח 4-תשעה מטבעות 5-נער המטבעות 6-נער הגביעים 7-שני מטבעות 8-אביר החרבות 9-שלושה גביעים 10-שש חרבות אשמח לשמוע ניתוח של הפריסה, תודה מראש, רות של הצאט.

צוף3

New member
הי רות

כששואלים שאלה יש להיות מאוד ספציפיים. למה כוונתך בהתקדמות בעבודה? קידום מקצועי או התקדמות כלכלית? זה מאוד חשוב.

שוב רות

קודם כל תודה על ההתייחסות אני חושבת ששניהם היו במחשבתי בזמן פריסת הקלפים, שכן מבחינתי הם כרוכים זה בזה.

צוף3

New member
הי שוב רות

אני בהחלט רואה שינוי חיובי והגעה למקום טוב יותר, למרות שלמעשה מצבך כפי שמוצג על ידי הפריסה אינו נורא כל כך היום, נהפוך הוא :)

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo52.gif אני חייבת להודות

שלא התחברתי בכלל לפריסה הנ"ל... לא מצליחה להבין מה קורה... sorry

אין צורך בסליחות....

אני חייבת לומר שאני נהנית לשוטט באתר זה ולקרוא את ההתייחסות הרצינית שלכן צוף 3 וצליל 8 לכל הפניות. לגבי שאלתי, יש מקום לעשות פריסה אחרת? עם שאלה יותר ספציפית...? ואם כן, פריסה קלטית ג"כ? שוב תודה.

צ ל י ל 8

New member
אולי כדאי להתמקד במשהו ../images/Emo85.gif

ספציפי יותר.. נסי להיות יותר ממוקדת לגבי השאלה, ואת יודעת מה, אולי פריסת הפרסה תוכל להתאים..

פריסת הפרסה

כהמלצתך, צליל 8 עשיתי פריסת הפרסה האוטומטית ושאלתי: מה הסיכויים שלי לקידום מיקצועי בעבודה והקלפים שיצאו לי הם: 1 (עבר) שלושה גביעים 2 (הווה) תשעה מטבעות 3 (עתיד) ארבעה גביעים 4 (רצונות) נער החרבות 5 שישה גביעים 6 מלכת הגביעים 7 אביר הגביעים תודה מראש על כל התיחסות

tamidb

New member
הפרוש שלי

לקידום מיקצועי בעבודה והקלפים שיצאו לי הם: 1 (עבר) שלושה גביעים 2 (הווה) תשעה מטבעות 3 (עתיד) ארבעה גביעים 4 (רצונות) נער החרבות 5 (הסביבה)שישה גביעים 6 (חששות השואל) מלכת הגביעים 7 (סיכום) אביר הגביעים לדעתי את מאד מרוצה ממצבך העכשוי בעבודה הגעת אן שהגעת לאחר השקעה ואת קוצרת את הפרות יש הנאה בעיקר רגשית על ההישגים. נראה שיציעו לך קידום אבל זו דוקא תהיה את שתסרבי לו אולי לא בגלל התפקיד באופן ישיר אלא בגלל עינינם רגשיים. אני זורקת רעיון אשמח אם תגיבי -האם יש מישהו בעבודה שאת מעורבת איתו בצורה רגשית כך או אחרת. רצונותיך באים לידי ביטוי בקלפים את אוהבת לחוות ונראה לי שדי מהר את מסמנת וי ורוצה לעבור לפרויקט הבא- מאד מתאים למזל טלה. מתאים לך לעבוד עם אנשים היכולת שלך לתקשר איתם גבוהה. אולי הקידום והשינוי יתבטא בלימודים של נושא חדש. אמשיך לפרש מאוחר יותר אשמח לשמוע את היחסותך על הדברים שכתבתי עד כה. ועוד שאלה האם האישור שאת צריכה להצלחתך מהסביבה קשור להוריך?????????????

תגובתי

אכן נכון שהתייחסותי לעבודתי הינה ריגשית בבסיס וזה אלמנט שמאוד חשוב ומהווה ציר לשביעות רצוני ממקום העבודה... אכן אני עובדת מול אנשים בסיוע ובפיקוח וזה בבחינת "חמצן" עבורי. לגבי מעורבות ריגשית עם מישהו מהעבודה, אין משהו ספציפי, אם כי אופי העבודה הוא כזה שעובדים בצוותים ומטבע הדברים יש קשרים הדוקים והתחככות יומיומית. לגבי הצורך שלי לאישור מהסובבים אותי, אכן כך, אך לא אוכל לומר איך זה מתקשר להורי. אשמח להמשך תודה....

מצפה לתגובה ממך צליל 8

עשיתי פריסת פרסה כהמלצתך, מתוך מחשבה ותקוה שאולי הפעם תצליחי להתחבר לפריסה. אשמח מאוד לשמוע את הניתוח שלך ושל צוף3 מאוד נהינת מהרצינות והיחס שלכן. אשמח לשמוע את ההמשך... ממך תמיד ב' תודה רות

למעלה