שאלה שמציקה לי הרבה זמן..

שאלה שמציקה לי הרבה זמן..

יש לי ידיד שהוא מחפש כבר המון זמן חברה, הוא כמובן רוצה להתחתן ולהקים משפחה כמו כל אחד. הוא מנסה להכיר בטירוף, יש לו דייט כל יומיים, ואם הקשר נמשך.. זה לא יותר משבוע שבועיים. בכל אחת הוא מוצא משהו שלילי קטן, נגיד אם היא נמוכה קצת, שחומה מידי, מלאה מידי, רזה מידי, טיפשה מידי.. וכך זה נמשך כבר שנים. הקשר האחרון היה לפני כמה חודשים, הוא נמשך כחודשיים, וגם זה היה בהכחשה, הבחור היה מת להפטר ממנה, הוא לא נמשך אליה בכלל, נראה דווקא שהיא ניצלה אותו מינית. חשבתי אולי הוא גיי, אבל הוא אומר שהוא לא יכול לסבול הומואים, זה דוחה אותו.. ואולי גם את זה הוא מכחיש(גם זו שפת דיבור של הומואים שמכחישים). הוא מכיר מלא בחורות, מידי יום, מנסה עוד פעם ועוד פעם אפילו עם אותה אחת..אבל באמת מנסה, הוא אפילו משלם המון כסף לאתרי הכרויות. הוא מרגיש שאחרי כמה פגישות אין שום רגש, אפילו אם הבחורה מהממת, זה פשוט חייב להעלם, ותמיד יש טובות ויפות יותר. תמיד אמרתי לו שהוא מחפש שלמות, כי ככה זה נראה. אני לא יכולה לשאול אותו אם הוא אקסואל.. אבל האם זה רמז גדול לכך? ואם כן, איך אפשר לעזור לבן אדם במצב כזה? הוא בן 34 אגב. תודה

לא ממש נשמע קשור לכאן...

אם הוא היה רוצה להוכיח לאחרים שהוא סטרייט, הוא לא היה יוצא כל כך הרבה אם להוכיח לעצמו, זה סיפור אחר. אני לא יודע כמה בחורות הוא עבר וכמה פסל על אילו סיבות אבל ממה שרשמת, נראה שהכל חיצוני... זה יכול להצביע על משהו הייתי רוצה לראות אותו בבלינד דייט כאשר הוא מכוסה עיניים... ממש בליינד... להביא לו בחורה, עדיף פסיכולוגית... שתדבר איתו על זה... שהבחורה לא תזדהה בשמה כן, כך הייתי עוזר לו

יש לי חבר במצב דומה..

החבר הזה שלי בן 25 ומעולם לא הייתה לו חברה רצינית, הוא משוגע על בחורות ויוצא עם בחורות, אבל מכיוון שמגיל 17 ואילך הוא התנסה בסקס עם זונות ונערות ליווי הוא למעשה התמכר לסקס עם נערות ליווי "מובחרות" (הוא מאד בררן), שנראות "מעולה" ועם גישה של GFE (ביטוי כזה אצל אלה שהולכים לנערות ליווי, שמשמעותו שהבחורה נותנת הרגשה כאילו שהיא החברה שלך, גורמת לך להרגיש טוב ואפשר להתחבק ולהתנשק ולדבר אחרי האקט וכו'..). הוא נהג ללכת אליהן פעמיים בשבוע ומאז הוא לא מסוגל להסתכל על בחורות רגילות כי הוא מוצא בהן כל הזמן פגמים ובכלל רוב הישראליות מזעזעות בעיניו. לאחרונה הוא טוען שהרמה היא כבר לא מה שהייתה פעם כי רוב נערות הליווי הרוסיות סולקו או עזבו את הארץ והיום כמעט כל התעשיה של הזנות היא ישראלית והוא ממש לא סובל אותן כי הן פרחות בעיניו ועם גישה מגעילה ופחות יפות ומבוגרות יותר וזה עזר לו מאד כמעט להיגמל מההתמכרות לסקס עם זונות. כיום הוא הולך רק פעם-פעמיים בחודש כשהוא מוכרח. בכל אופן זה לא בהכרח אומר שהידיד שלך הוא אדם כזה, אבל.. אולי.. אם אפשר לעזור? צריך למצוא לו מישהי מושלמת מכל הבחינות.

למעלה