שאלה... שמציקה לי

Dani my love

New member
שאלה... שמציקה לי

למי יותר קל לעשות את הצעד הראשון? לבנות או לבנים? לדעתי לבנים קל יותר כי הם פחות רגישים.... וקל להם לקבל סרוב? מה אתם חושבים?

shellush

New member
אוי, ממש לא. היום בשנו ה-2000

יש שיוויון בנושא ההתחלות עם המין השני. בנים מתחילים יותר, זה לא אומר שיותר קל להם ואני לא חושבת שאפשר לעשות הכללה כזו ולומר שזה כי הבנים פחות רגישים, ממש לא. את לא רוצה שיעשו הכללות על נשים, נכון?

Dani my love

New member
אני לא רוצה שיעשו הפליות

טוב אולי לא שאלתי כמו שצריך.... מי יותר נפגע מהמילה לא...

מיטללל

New member
אני חושבת

שזה תלוי באופי של הבן אדם. כולם נפגעים שדוחים אותם. מה שכן, מסיבות כאלה ואחרות בנים מתחילים עם בנות יותר משבנות מתחילות עם בנים. כיוצא מזה, בנות מתחילות עם מישהו רק שהוא ממש מוצא חן בעיניהן. וגם בנים רגילים אולי יותר ל"דחיות" (כי הם יותר מתחילים ולפיכך יותר נדחים) בהתאם לזאת.. אולי דחייה יותר "כואבת" לבת מלבן.

REGENERATION

New member
בנות..

במצב של היום. בנות צריכות לקחת את הצעד הראשון. לכל אחת היום יש 100000 ידידים וזה לא מובן אם היא רוצה או לא. ובנים מרגשים מבולבלים בגלל זה. אם היא רוצה או לא. בנים מקבלים רושם מוטעה ונפגעים. ולא נכון לא קל לנו לקבל סירוב. בגלל שלנו יותר קשה למצוא בת זוג מאשר בנות שלהן קל. כל אחת היום יש לה איזה 100 ידידים שרוצים אותה. אז עדיף שבת תעשה כי אצלה ישר יקפוץ מישהו שיגרום לה להרגיש טוב בניגוד לבנים..

Dani my love

New member
ואם הבת ביישנים ואיין לה ידידם?

אבל היא חולה/משוגעת על אותו הילד?

REGENERATION

New member
אז..

גם ביישנית יכולה לתת את הרמז... אם אין לה ידידים.. אז הוא יבין מיד

Dani my love

New member
אבל בנות בישניות מעדיפות לסתום

ובלילה ליבכות בכרית שכלום לא מצליח להן

REGENERATION

New member
טוב...

אז שאותה בת ביישנית תבוא אלי ואני אדריך אותה מה לעשות.... אם זה כל כך חשוב לה

REGENERATION

New member
ואגב

הן לא צריכות להגיד משהו לאותו בחור. רק לדבר איתו על סתם דברים... הוא כבר יבין את הרמז עם הזמן

Dani my love

New member
ואם בכל פעם שהיא רואה אותו היא

משתתקת? או שהוא בכלל לא מכיר אותה?

Dani my love

New member
אני כזו ביישנית

יש לי מלא ידידים אבל אני לא יודעת אייך להתחיל עם אוהבי... נו תדריך אותי

ilana4ka

New member
שאלה טובה...

זה ממש לא תלוי אם זה חור או בחורה. זה נכון שזה תלוי ר-ק באופי של הבנאדם. יש בחורות מאד אמיצות, שאין להן שום בעיה ליזום[אני למשל], ומצד שני יש הרבה בחורים מאד ביישנים, שמפחדים לעשות תצעד הראשון. זו לא שאלה של מין, אלא שאלה של אופי.

REGENERATION

New member
...

גם ביישנית יכולה לתת את הרמז... אם אין לה ידידים.. אז הוא יבין מיד

למעלה