שאלה שמציקה לי:

שאלה שמציקה לי:

אני מוזיקאית(עובדת כמוזיקאית)אני מנגנת ,מקליטה וכו'.יש לי שמיעה מוזיקלית ,יש לי בעיה אחת אנלא מאד חזקה בקולות שניים גבוהים,נמוכים,האם זה מראה על פגם במוזיקליות?יש מישו שיוכל לענות לי?

inbal287

New member
אל תדאגי,

זה ממש לא פגם. יש הרבה אנשים שקשה להם לעבוד עם קולות שניים... הם מתבלבלים, לא קולטים אותם וכו', אבל אפשר לעבוד על זה [כלומר לתרגל] ולאט לאט זה יבוא לך יותר בקלות.

inbal287

New member
המ. אין לי ממש שיטה.

את יכולה לשבת ושלמוע מוזיקה ולחבר קולות שניים לשירים שאת שומעת, את לא חייבת לזכור את הקולות שאת העושה, העיקר שתקלטי מתי את עושה את הקול נכון ומתי הוא נשמע זיוף. את גם יכולה לקחת שיר שיש בו שני קולות להתאמן על הקול השני ולשיר אותו יחד עם השיר ולבדוק שאת לא מזייפת, פשוט לחזור על זה כדי שתתרגלי.

A N I g M A

New member
יש לי בדיוק אותה בעיה.

המורה שלי הציעה פשוט להקשיב לקול השני וללמוד אותו כמו הקול הראשון. זה די עוזר;]

תודה לכן על התשובות..

אתן אומרות שאחרי הרבה תרגול אצליח לעשות קולות שניים בקלות?אני מקווה..

CrazyDude2

New member
אממ

אני גם ממליץ גם ללכת לשיעור או שניים של פיתוח קול .. אני מניח שמורה לפיתוח קול תוכל\יוכל להדריך אותך לגבי קולות שניים.. בהצלחה! :)

Virons

New member
פיתרון

כל מה שאת צריכה לעשות זה לנגן סולם מסוים על פסנתר לתרגל שוב ושב ברגע שיהיה לך שמיעה אבסולוטית על סולמות תנגני עם שתי ידיים עוד סולם כל שני ותבחני את עצמך (מציע שתבקשי מחבר שיעזור לך בזה) אבל זה פועל ומפתח שמיעה. אם זה עדיין לא עוזר אני מציע שתלכי לתיאוריה מוסיקלית לפיתוח שמיעה באופן מקצועי

BolraK

New member
בטוח יש קשר

גם לפי השאלה וגם לפי זמני פרסום ההודעות.... חחחח אני מקווה שהסרתי לך אבן מהלב.

JUNKISH

New member
קולות

אני גם עובדת כמוזיקאית ולי דווקא כן יוצא לעשות הרבה קולות גבוהים ונמוכים אז אני יכולה להגיד שאם יש שמיעה זה רק קטע של תרגול וריכוז.. בעיקר תרגול.

למעלה