עקרוני נגד הורדות?../images/Emo12.gif
להיפך!!!!!!!!!!! אני תומכת נלהבת, אני חושבת שחברות התקליטים המשוקצות עושקות את האמנים ואותנו, (לא, לא ביררתי כמה הן עלויות ההפקה ושעות אולפן-שאני בטוחה שהן מוגזמות בצורה מטורפת במיוחד הנתח שהן לוקחות לעצמן) ולא, אני לא מאמינה שהחברות הפירטיות "הורסות את המוסיקה"-למרות שהן סתם עושות את זה מתוך אינטרס להרוויח-ולא מתוך שום מניע אחר. אני חושבת שזה איום ומזעזע הסכומים שדורשים בשביל דיסקים (בשביל דיסק1=יום עבודה שלם...טוב עבודה מחורבנת של שכר מינימום-אבל בכל זאת..) שמוסיקה איכותית היא דבר שנגיש רק לאנשים אמידים. אני חושבת שמוסיקה ואמנות צריכה להיות בחינם -כמו ברוסיה הקומוניסטית, רק בלי משטר דיקטטורי מושחת,טבח המוני,עיקול רכוש פרטי לטובת הממשל, כפייה, ובנינים מכוערים
אבל ברצינות-אני מאמינה שניתן לקצץ בהוצאות באופן משמעותי...רק אף אחד לא טורח לעשות את זה..בגלל שאנשים פשוט קונים
אין הרבה אלטרנטיבות, לפי מה שידוע לי(כנראה יש כל מיני חברות עצמאיות,ואמנים שנותנים להוריד באופן חוקי את התוצרת שלהם..אבל אני לא מכירה אותם
) ומה היתה השאלה?
, למה אני לא מורידה.? ..בגלל שעד לפני חודש וחצי בערך כמעט לא נגעתי באינטרנט,ואין לי מושג איך עושים את זה, שמעתי שמות של תוכנות...אבל עדיין לא מצאתי מישהו שיסביר לי איך לעזאזל עובדים איתן ואני לא יודעת כמה מסובך זה אם בכלל. (בקיצור אני צריכה לתפוס מישהוי שישב ויסביר לי) וזהו.