שאלה שנשאלה.. אבל..

artax

New member
שאלה שנשאלה.. אבל..

או קי אז ככה.. כבר קראתי בעבר בפורום על רעיונות לפתיחת פאב, קראתי גם את הפרופיל באתר של הרשות לעסקים. אני גם יודע שסיכויי ההצלחה של פאב הם 1 ל-100 ..אבל.. זה מדגדג לי כבר הרבה זמן!! יש לי עבודה עם משכורת יפה (היי-טק) ואין לי שום השכלה אקדמאית, גם אין לי כוונה לעשות צעד בכיוון ב-1/2 שנה הקרובה. אבל מכיוון שבכל יום המצב הזה יכול להשתנות אז התחלתי לחקור את הנושא. יש לי הרבה "קומבינות" שיכולות לעזור בתחום כמו קרוב משפחה בתחום המזון, חבר בענף האלכוהול, חבר של אבי בענף הציוד לעסקים שכאלה. השאלה שלי היא : א. מצד אחד מיתון, מצד שני זה הזמן. מה נכון יותר ? ב. מה אתה משוגע? יש לך עבודה! שב בשקט! ..אבל זה ימשיך לאכול אותי מבפנים.. מה עושים? ג. אם ללכת על זה, אז לבד או עם חבר שמאוד מעוניין? ד. כסף,כסף,כסף.. אבל כמה צריך בשביל להתחיל לעבוד? ה. ואם התחלתי לעבוד כמה צריך רזרבה בשביל לשרוד בהנחה שההתחלה תיהיה חלשה (מקווה שפחות מחצי שנה)? טוב, אז אולי זה יותר משאלה אחת...
 

Lvt

New member
כמה תשובות ../images/Emo8.gif

א- תמיד זה הזמן, אל תחכה. אם הפאב שלך יחודי במיוחד ..... ב- ככה עונים לך שכירים מאושרים, או אלה שפוחדים לשנות כיוון. ג- אם יש לך את הכסף + כשרונות + ידע להוביל הכל לבד, אז לא צריך שותף. ד- קודם כל תכין לעצמך תוכנית עסקית ואז תדע. ה- אתה חייב להגיע לנקודת איזון, הכנסות מכסות הוצאות, אבל את זה תדע מהתוכנית העסקית. אין כאן אמת אבסולוטי, כל אחד יגיד (אולי) משהו שונה. תעדכן אותי ובהצלחה !!! מרסלו.
 
למעלה