שאלה שנשאלה כאן כבר ע"י מישהו

Palm tree

New member
שאלה שנשאלה כאן כבר ע"י מישהו

ובכל זאת, אני אשאל אותה שוב. למה לעזאזל נשים בוכות על זה שהן רוצות גבר רגיש ועדין ומתחשב ומשקיע וכנה וכו וכו, ובסוף היום רצות לזה שמתייחס אליהן כמו זבל אבל נראה כמו אלוף נבחרת שחיה אולימפית? מה זה בדיוק? אחרי כל התלונות שאנו, הגברים הכלבים חסרי ההתחשבות שופטים אותכן, הנשים הרמות מכל רמה, רק על פי המראה החיצוני. ומה הקטע של הרצון לכנות, השקעה והתחשבות, אבל עדיין לשחק את כל המשחקים הילדותיים והמפגרים האלו סטייל כיתה ו'? אם הוא מעוניין אז את אדישה. אם הוא אדיש, רק אז את מעוניינת. אני לא מבין את זה. ומה כל הקטע עם ההכללות? אתן לא רואות שום גבר בא וצועק "כל הנשים זונות" לאחר שאישתו בגדה בו. ומה הקטע עם השיפוט?? כל כך ממהרות לשפוט. יש לו כתם על החולצה, או שהוא לא יודע להתלבש כ"כ טוב, או שהוא שם בושם בריח שלא כ"כ מוצא חן בעיניכן, ישר לפסול? מה זה? איזו נקמה עיוורת על זה שיש גברים ששופטים אישה רק על פי המראה?

נראה כמו אלוף נבחרת שחיה אולימפית

זה לא מספיק. הוא גם צריך להיות מניאק

T r i l i a n

New member
צודק, הכללות זה לא מעשה חכם

ולכן: אל תכליל. מה הקטע שלך עם ההכללות? מצטערת להגיד, אבל אתה זה שעושה רושם של בחור שנפגע מאחת וצורח על כולן.

Palm tree

New member
אני לא מכחיש

שאני לא בן אדם חכם במיוחד. אבל לא מדברים עלי, מדברים עליכן. אל תסטי מהנושא.

T r i l i a n

New member
מי זה " עליכן"? אני רק אחת

ואין לי פיצול אישיות. לא טענתי שאתה לא חכם - לא מכירה אותך בכלל.רק אמרתי שאם אתה מבקש לא לעשות הכללות תתחיל מזה שאל תעשה הכללות. דוגמא אישית.

T r i l i a n

New member
אבל התיאור של נשים שנתת בהודעה

שלך לא מתאר אותי בטוח ולא נראה לי שהוא יכול להתאים למישהי אחרת כאן. אם זה מה שאתה חושב על נשים שכותבות פה - טוב, זה זכותך, אבל לא נראה לי שיש לזה ביסוס כלשהו במציאות.

Palm tree

New member
ומה הנק' שלי בכל זה?

הנק' היא שתפסיקו להצטדק ולהתלונן בלי הפסקה גבירותי, אתן גרועות בדיוק כמו הגברים.

אתה יודע מה ההבדל?

אם כבר בהכללות עסקינן, אז: אנחנו מחפשות גבר חתיך, חרא, לבוש טיפ טופ, מריח כמו אקליפטוס בשלכת, ובלי כתם אחד על החולצה. אבל אתם, תראו כוסית עם שורשים בשיער, גופייה של אבא שלה שרואים עליה שהיא מהתקופה שהוא עוד היה מקבל, עם לק של גרושה, ותרצו לזיין אותה. אז שנינו עסוקים במראה חיצוני אבל אנחנו לפחות דקדקניות..

leper

New member
ישנם נשים שהיו טועונות

שהחרא מספיק. נראה שיש לך דרישות....

Palm tree

New member
תני לי להפתיע אותך

כמובן שאפשר למצוא בנים שכאלו, בדיוק באותה מידה שאפשר למצוא זונות שישכבו עם כל אחד תמורת קצת כסף. אבל עד כמה סופר פמיניסטית חסרת פשרות שאת רק רוצה להיות, זה לא ישנה את העובדה שגברים ונשים גרועים בדיוק באותה מידה. ועד שאתן, גבירות עולם שכמותכן, לא תטפסו חזרה מהעץ הגבוה אליו טיפסתן, אף אחד לא יוכל להבין מה נשים רוצות או מה גברים רוצים. (ואל תגידי לי "אני יודעת מה גברים רוצים - סקס!". כמובן שאת יכולה להגיד את זה, אבל זה רק יראה עד כמה ילדותית, חסרת הבנה ושטחית את באמת).

T r i l i a n

New member
התפיסה הפמיניסטית היא תפיסה

שוויונית. היא טוענת שגברים ונשים טובים/גרועים בדיוק באותה המידה , אם כי יתכן שבדרכים שונות. גישה שגורסת אחרת תקרא סקסיסטית ותהיה מנוגדת לגישה הפמיניסטית. רק לידיעה.

Palm tree

New member
לא..

התפיסה הפמיניסטית היא ההפך לתפיסה השוביניסטית. התפיסה השיוויונית פשוט נקראת התפיסה השיוויונית. ואם אני טועה, אני מבקש את סליחתכן.

T r i l i a n

New member
אני אסלח לך, כי אתה טועה

משום מה נהוג להדביק כינוי "פמיניסטית" לכל מי שטוענת שגברים הם חרא. הכוונה של התנועה הפמיניסטית היא להגיע לשוייון בין נשים לגברים בכל תחומי החיים (טוב, אולי חוץ מהשאלה מי יהיה בהריון
). אבל בגלל שהמילה "פמיניסטית" הופכת אט-אט לקללה נדרש לצקת תוכן שלילי לתוכה. התוכן שהוכנס אליה הוא שפמיניסטית היא אחת שחושבת שהיא טובה יותר מגברים. אין שום הצדקה לכך, אבל זה מה שקרה בסלנג. אישה או גבר המשתייכים לתנועה הפמיניסטית הם אלה הדוגלים בשיוויון בין המינים

Palm tree

New member
אוקי, אני מתנצל

אני התכוונתי לאלו התופסות את הגברים כמו ששוביניסטים תופסים את הנשים.

אז אני אגיב.

כפי שכבר ציינתי בהודעה אחרת [במידה ואתה קורא גם את שאר התגובות לשאר ההודעות ולא רק לשלך], אני מאמינה שיש שלל גוונים במין האנושי. לא אמרתי שכל הגברים חרא, לא צידקתי את הנשים, חלילה. פשוט רציתי להראות לך שהכללות לא תופסות פה, כי אם כבר הכללות... [את ההמשך ציינתי בהודעת המקור]. אני לא מגדירה את עצמי כפמיניסטית. יש דברים שאני חושבת שמיודעים לכל מין בנפרד. אגב, גישה פמיניסטית [למרות שכבר נתנו לך פה בהמשך את ההגדרה הנכונה לפמיניזם] , מבחינתי, זה לעשות מה שאני רוצה. לבחור לעצמי בעצמי. זה הכל. אני לא אגיד שאני יודעת מה גברים רוצים כי זה יהיה שקר. אבל גברים כן רוצים סקס, במקביל להמון דברים אחרים. בדיוק כמו נשים. מי יותר ומי פחות.

למעלה