שאלה שסיקרנהאותי(כמה שאלות בעצם)

שאלה שסיקרנהאותי(כמה שאלות בעצם)../images/Emo8.gif

קודם כל פעם ראשונה שלי בפורום - פורום נחמד אז ככה: 1. למה בנות לוקח להן הרבה הרבה הרבה זמן עד שהן מתארגנות למסיבה והכול ולמה תמיד הן חייבות להתגנדר כי לי לא איכפת בכלל המראה שלהן איכפת לי מהאופי שלהן אם הן יפות מבפנים אז הן גם יפות מבחוץ...כמו עם אחת שביקשתי מידידה שלי שתלווה אותי לתחנה שנמצאת מתחת לבית שלה והיא עשתה סצינות על זה שהיא לבושה בבגדים לא יפים ואם השתגעתי והתחנה ממש ליד הבית... 2. למה בנות פתאום יכולות להיות החברות הכי טובותצ שלך ואחר כך להיות אוייבות שלך?<?? לא יודע אם זה כולם אבל אצלי זה הרוב....ואני חושב שחברים הכי טובים יש רק אצל בנים אחרי כל המאורעות שקרו בבית ספר שלנו..

אושר מ

New member
קצת תשובות

1. יפה מבפנים יפה מבחוץ? אבל עד שאתה לא מכיר אותה, אתה לא יודע איך היא מבפנים. כל בחורה מתארגנת למסיבה כי קודם רואים את החיצוניות, ואם יהיה לה מזל ומישהו ישים לב לחיצוניות, אז אחרי שהוא יכיר אותה, זה יקח לה פחות זמן. חותמת על זה. 2. נכון יש את הפתגם אדם לאדם זאב? אני חוושבת שהוא לא נכון. המשפט הנכון הוא אישה לאישה זאבה. בנות יכולות להיות הכי ביצ'יות בעולם כשזה מגיע אליהן.ואני אתן לך דוגמא עלי. יש בחורה שאני חושבת שהיא הכי מקסימה בעולם, ממש בחורה משו משו. לפני כמה זמן, די הרבה האמת, היא הפכה לחברה של מישהו שמאוד אהבתי. בצורה מסויימת כפי שאתה מבין. אז כןא ני שמחה בשבילם כי טוב להם, ואני שמחה בשבילה כי הוא "תפיסה" טובה, מעולה אפילו, אבל בתוך תוכי תמיד יהיה את הקטע הזה של אוף למה היא היתה צריכה להיות שם לפני? עכשיו זה מקרה יחסית טוב, כי אני באמת אוהבת את שניהם ובאמת שמחה בשבילם, אבל אם זו היתה מישהי שאני לא הייתי אוהבת? סביר להניח שלא הייתי נחמדה אליה במיוחד בפגישותניו הבאות.

נשים הן עם מוזר

לגבי עניין הבגדים יש בנות כאלה ויש בנות שלא מבחינתי לא שווה לחכות לבנאדם שנותנת לך להתייבש בשביל איפור או בגדים.. אז אני מתרחק מהסוג הזה של נשים (לצערי הרוב).. יש אלטרנטיבה לא לדאוג
לגבי החברות-אויבות.. קשר ידידותי בין נשים הוא אחד מפלאי תבל.. ברצינות.. הן מצליחות לקנא אחת בשניה.. לאהוב אחת את השניה.. לשנוא אחת את השניה.. לפרגן אחת לשניה.. ועדיין להישאר ידידות.. דבר אחד שהבנתי על קשרי ידידות בין נשים.. מה שקורה היום הוא לא מה שיקרה מחר.. אף פעם.. נדיר למצוא שתי חברות באמת טובות שישארו בקשר יציב ושפוי אחת עם השניה.. מאיזשהי סיבה לא ברורה המעברים האלה מאהבה לשנאה עובדים אצלהן.. אז אדרבא
תהנו בנות
אל תנסה להבין את זה מיסטר בראון.. אתה רק תחטוף כאב ראש just smile and nod.. smile and nod

NBGirl

New member
הממ..

1. לי אישית לוקח הרבה זמן כי אני כל הזמן משנה את דעתי :| אבל אם אני סתם יוצאת החוצה אז לוקח לי שתי שניות וחצי. חוצמזה, ההתגנדרות- כפי שקראת לזה, גורמת לנו [לרובנו נראה לי] להרגיש טוב עם עצמנו! וזה מה שהכי חשוב.. בקשר לשאר, אני מסכימה עם אושר- שאתה קודם כל רואה את הבחוץ של הבנאדם, אז בתכלס זה די משנה..
. 2. זו אכן תעלומה
.

מיטללל

New member
כי...

ככה. שיוצאים מהבית כיף להראות טוב. לרוב הבנים כן אכפת. בלי קשר, אנחנו משקיעות כי ככה. לנו אכפת. בשביל לצאת למכולת או לחברות לא הייתי משקיעה. למרות שבגדים מכוערים אין לי:)) בנוגע לתהיה השניה, למדתי, עם כמה שזה עצוב, שלא משנה כמה תהיי קרובה למישהי ולא משנה כמה תסמכי עליה, יש סבירות גבוהה שהיא תדקור אותך בגב. עם בנים זה לא ככה. ואני לא יודעת איך להסביר את זה... לאהוב. לשנוא. לקנא. לפרגן. לשמוח. להתעצב. - כולם רגשות לגיטימים. אבל ברמות שזה מופיע אצל בנות... חברות אמת? פעם מישו חכם אמר שזה קיים באגדות. בגלל שבנות הרבה פעמים מרוכוזת בעצמם, בגלל שהן רכלניות ובעיקר בגלל בנים.. עם זאת.. יש לי לפחות 3 חברות המכונות "הכי טובות" שאני מבמינה שהיינו עושות בשביל השניה בערך הכל.

למעלה