שאלה שעלתה במוחי...

Rocketshipper

New member
שאלה שעלתה במוחי...

ב oikawa´s shame יש את הקטע שהם נכנסים לעולם הדיגיטלי ומגלים שהם הגיעו לעולם אחר בטעות (העולם שמגשים משאלות או משהו o.o), אז הם לא אמרו איך הם הגיעו לשם ולא לעולם הדיגיטלי נכון? יכול להיות שזה קשור לעובדה שכשאוקווה סידר את הקלפים של הדיג´ימונים על הלוח הזה שהיה גם בעונה הראשונה, אז הוא שם את הקלף של אגומון במקום את של גוממון? (אם אני זוכרת נכון הקלף של גוממון הוא הקלף האמיתי ואגומון המזויף)

Digi Lista

New member
וגם...

יכול להיות שזה בגלל שגריימון מלחמתי שחור חסם את השער מאותו צד לעולם הדיגיטלי...לדעתי העולם שמגשים משאלות הוא עולם בין העולם הדיגיטלי ולעולם האמיתי וככה גם האוקיינוס האפל...רק תיאוריה...

הם כן אמרו

זה בגלל שגריימון מלחמתי שחור סגר את השער, אז כשאוקווה פתח את השער, החסימה של גריימון מלחמתי שחור גרמה לכך הם לא יגועו לעולם הדיגיטלי אלא לעולם האחר מקווה שעזרתי :)

Rocketshipper

New member
חחחחחח בדיוק ראיתי את הפרק שוב...

וכן, עכשיו שמתי לב לזה אבל עדיין, אוקווה סידר את הקלפים ושם את הקלף של אגומון במקום גוממון זה קשור איכשהו?? @_@

Snake Bandage

New member
לא ממש...

מיוטיסמון גרם לאוקווה לסדר את הקלפים בצורה שונה (אגומון במקום גומאמון), וכך הם הגיעו לעולם החלומות (או עולם הסיוטים, כמו שאני מעדיפה לקרוא לו...) במקום לעולם הדיגיטלי. מיוטיסמון ידע שגריימון מלחמתי שחור חסם את השער לעולם הדיגיטלי, ולכן הבין שהוא יצטרך להיכנס לעולם הדיגיטלי בדרך חלופית. לכן הוא נתן לדיג´ימונים לכסח אותו: הוא ידע שבסופו של דבר, מתקפה חזקה או שתיים תעיף אותו ותפתח קרע בעולם החלומות, שיתן לו גישה לעולם הדיגיטלי. נו, איך התיאוריה שלי?

Snake Bandage

New member
רגע, ראית את הפרק הזה שוב?!

איך יכולת?!

ash 1

New member
מה? מה? מה? מה?

לפי מהשאני זוכר זה לא נכון דבר ראשון-מאלו מיוטיסמון היה לכוד בתוך עולם החלומות אבל איכשהוא גם חלק ממנו היה בתוך האיש המוזר הזה אוקאווה (אני לא יודע איך כותבים את השם שלו) וכך הוא שלט בו אבל הגוף שלו היה לכוד בתוך עולם החלומות ולכן הוא פתח שער לשם ולא ישר לעולם הדיגיטלי (וכן הוא היה יכול ליפתוח שער ישר לעולם הדיגיטלי גריימון מילחמתי שחור סגר רק אחד אבל יש עוד מלא שערים בעולם) ודבר שני-מאלו מיוטיסמון לא נתן לדיג´ימונים האלה לנצח אותו הוא פשוט היה בעמדה יותר חלשה כול הדיג´ימונים שיכפלו את עצמם והוא לא היה במלוא הכוח וכך הם כימעת ניצחו אותו לרוע המזל של כולם הם בלי כוונה העיפו אותו דרך הקיר לעולם הדיגיטלי ושם כוחו גדל פי 10 וכול השיכפולים נעלמו ואז היה קרב של ממש נ.ב אני חושב שמאלו מיוטיסמון הצליח לישלוח חלק מעצמו לתוך אוקאווה בעזרת המישאלה בעולם החלומות (זוכרים מתיי שהוא הסביר לדיג´יגורלים על איך שעולם החלומות ממלא מישאלות) אבל בשני הפרקים שהוא היה שם לא ראו אותו מבקש מישאלה אז אני חושב שהמישאלה שלו היתה לישלוח חלק מעצמו לעולם האמיתי(החלק שבעזרתו הוא שלט באוקווה) עוד נ.ב עזבו אותי בפסיקים ונקודות אין לי כוח לזה פשוט תנסו להבין מה כתבתי

Snake Bandage

New member
זו רק תאורייה...

לדעתי, השער שגריימון מלחמתי חסם בהייטון וויו היה כנראה השער הכי חלש מבחינה הגנתית, ולכך אוקווה אמר לילדי נבג האופל לחזור לשם כשהוא יקרא להם, כדי שהוא יוכל להכנס לעולם הדיגיטלי ביתר קלות. כנראה לשערים האחרים הייתה מערכת הגנה יותר חזקה, ולכן הוא היה חייב להשתמש בשער בהייטון וויו. כשגריימון מלחמתי שחור חסם את השער, אוקווה היה צריך למצוא דרך חדשה להכנס לעולם הדיגיטלי, ומהר, כי נבגי האופל התחילו לנבוט ולא נותר לו הרבה זמן. בהתחלה מאלו מיוטימון (או מארשמאלו, כמו שאני מעדיפה לקרוא לו) באמת ניסה להלחם בהתחלה. הוא השתמש באשליות כדי לעכב את הדיג´יגורלים, וניסה למצוא דרך את לפתוח קרע בעולם החלומות כדי להכנס לעולם הדיגיטלי. כשהילדים השתחררו, הם התחילו להתקיף אותו. מארשמאלו לא דיג´ימון טיפש במיוחד, והוא הבין שמכה הגונה תוכל אולי לפתוח קרע בעולם ולהעיף אותו לעולם הדיגיטלי, שם הוא הכי חזק. מהלך אסטרטגי מבריק במיוחד, לטעמי.

Snake Bandage

New member
וחוץ מזה...

מיוטיסמון לא היה תקוע בעולם החלומות. הנשמה שלו הייתה תקועה בעולם האמיתי אחרי שהרגו אותו כוונום מיוטיסמון, והוא היה צריך גוף שבו הוא יוכל להשתמש כדי לממש את תוכניותיו להשתלטות על העולם הדיגיטלי והעולם האמיתי. גופו של אוקווה, עם כל העצב, הדיכאון והאפלה שבתוך הנשמה שלו, היה גוף מצויין, כיוון שאפלה ורגשות שליליים מספקים למיוטיסמון אנרגיית חיים. אוקווה גם ידע על העולם הדיגיטלי וידע הרבה על מחשבים, ומסיבה זו הוא היה מאוד נוח לשימוש.

Snake Bandage

New member
טוב, זה באמת פרק טוב...

אבל הוא פשוט קורע לי את הלב לגזרים... ארוקנימון ומומימון המסכנים...

pokegirl

New member
עדיין לא הבנתי את הקטע ההוא

שהם העיפו אותו דרך ה"קיר" של עולם החלומות... הרי זה עולם, כמו העולם עם האוקינוס האפל או העולם הדיגיטלי, איך יש לו קצה או קיר?
או שהיה משהו שפספסתי?

P3H2O

New member
אנשים!! לר ראיתי עונה 1! ספרו לי

הכל עליה! פליז!!!

Snake Bandage

New member
מז´תומרת לספרהכל על העונה הראשונה?!

זו העונה הכי ארוכה של דיג´ימון! 54 פרקים!!! למישהו יש במקרה תיאור מלא ומוכן על המחשב? כי לי אין...

P3H2O

New member
אני יודע שאתם אנשים טובים ותספרו לי

נכון???

Morphia

New member
אה... שמע...

יש לי את כל העונה הראשונה באנגלית בדיסקים... אם אתה רוצה, אפשר לראות אותה... אני יכולה להלוות לך אם אתה רוצה...

יאקומו

New member
יש לי את העונה הראשונה!

ממש תימצתתי אותה, אז לא לצפות למשהו, הנה אני מצרפת אותה להודעה...

Morphia

New member
ארם....

אני לא יודעת ()^^ אבל אפשר לנסות... אני יודעת... להפגש או משהו... למרות שהיה יכול להיות יותר מגניב לראות את זה עם כל שאר הפורום כשנהיה מגובשים... נראה כבר... תמצא אותי באייסיקיו או msm ונדבר ^^

למעלה