שאלה שעלתה לי ביני לבין עצמי

טיפקסית

New member
שאלה שעלתה לי ביני לבין עצמי

לאחרונה מצאתי ברחבי רשת האינטרנט שלוש מצגות פוואר פוינט מטעם החברה להגנת הטבע,ובכולן מנגן...רמי יוסיפוב. במצגת הראשונה די הופתעתי,אמרתי לעצמי ש"טוב נו זה בטח היה חד פעמי". אבל ככל שאני מוצאת יותר מצגות מטעם החברה שרמי משתתף בהן בתור גיטריסט אני מתחילה לחשוב שהוא ירצה לעזוב את טיפקס. קשה לי להאמין שהוא יעזוב,אם כי לאחרונה נכתב על גבי הסינגל של כולנו אחים שלהקת טיפקס על סף פירוק,אבל..לא יודעת,קשה לי לחשוב. וכמו שאני נוהגת לומר "להקת טיפקס..לאן" מה דעתכם? האם רמי חתם על חוזה עם החברה להגנת הטבע או שזו סתם השלמת הכנסה צדדית

הוד11

New member
דעתי

לדעתי אני חושב שרמי משלים הכנסה מהצד. הרי כולם יודעים מה המצב במשק כיום ואם יש לו הזדמנות להרוויח כסף מדוע שלא יעשה זאת. מצד שני לא ידעתי שכתוב בסינגל שהם עומדים על סף פירוק. אבל זה מוזר כי הם עובדים על דיסק חדש אז למה יתפרקו? בעצם מאיפה לי לדעת אני מקווה שלא.

לדעתי הוא כבר חתם חוזה......../images/Emo9.gif

ושוב פעם דעתי ניראה לי שהוא חתם חוזה אבל הוא מאוד אוהב את טיפקס אז הוא ישאר כי הוא חבר לפני הכול לא? תאורייה מופרחת מידי? חחחחחחחחח

אהה עוד משהו,,,,,,,,,,,,,

תמיד אני נזכרת אחרי שאני רושמת את ההודעה חחחחח וניראה לי שהוא לא עושה את זה בשביל הכסף הוא לא בן אדם כזה הוא הכי טוב שיש , איך אתם מדברים אליו ככה ? ואם אתם מדברים אליו ככה אז סימן שאתם לא מכירים אותו. ניראה לי שיש לו את האישיות הכי יפה שיש .....
תלמדו קצת לאהוב אנשים במקום לשפוט אותם אההה

טיפקסית

New member
תראי אורייה

אני בדיוק חושבת כמוך,אבל מצד שני כולנו יודעים שאומנים היום בארץ כמו שהוד כתב כאן לפניי אינם מצליחים להתפרנס מהמוזיקה,ולכן עליהם למצוא השלמות הכנסה [תשאלי למשל את משה,דודוש ואמיר מהדג נחש] אני חושבת שרמי אדם מקסים ואיכפתי ואני חושבת שהוא באמת עושה את זה מכל הלב,כי איכפת לו מהטבע,איכפת לו מזה שהנוף בארץ הולך ונעלם לנו מול העיניים. הנגינה שלו במצגות באמת גורמת לי להירגע [העובדה שהוא מנגן שם על הגיטרה האקוסטית שלו רק מוסיפה לזה]. אני חושבת שרמי אדם שבאמת כולנו צריכים לקחת ממנו דוגמא ומופת. אגב פעם הוא גם היה מגיע מדי פעם לפורום הרשמי באתר של טיפקס,לצערי מאז הפעם האחרונה שהוא כתב לפני שנתיים לא שמענו ממנו יותר [וחבל] בכל מקרה אני שמחה שרמי לוקח חלק במיזמים כגון זה ומאחלת לו שכל העבודה הקשה שלו יגרמו לשינוי אצל כולנו

טיפקסית שלום גם לך חמודה,,,,

קודם כול ששנינו מסיכמות על אותו הדבר זה כבר טוב
תראי אולי את צודקת, אולי באמת האמנים פה בארץ (באופן יחסי כמובן) לא מתפרנסים בגדול, אבל מתפרנסים ברוך השם. תראי לא משנה כמה יהיה לך תמיד תרצי יותר (אשרי האיש השמח בחלקו)אז ניראה לי שרמי מאוד שמח בחלק שלו, וכמובן אם יתנו לו עבודה נחמדה בלי לפגוע באף אחד, ניראה לי שהוא ישמח אבל לא ניראה לי שהוא רץ ומחפש את זה כול היום ושואל : איך אני יעשה כסף, כי כבר יש לו מספיק ניראה לי (בלי עין רעה ושימשיך אמן חחחח
) וחוץ מזה אם הוא היה רוצה רק את הכסף הוא מזמן היה יכול להצליח לא? היו לו אלף הזגמניות אני חושבת הוא פשוט אוהב את מה שהוא עושה.(ושוב פעם זו דעתי) שיהיה לך ערב נפלא טיפקסית
מכול ה:

טיפקסית

New member
אהלן אורייה המקסימה

קודם כל ביררתי באתר של אקו"ם ורמי כיוון שהוא בעל משפחה [אישה מקסימה בשם שלומית ושני ילדים מקסימים בשם נועם ועידן] מקבל קצבת סעד,כך שזו בעצם התמיכה הכלכלית שהוא מקבל מארגוני המוזיקה בארץ,א-ב-ל אין ספק שקשה מאוד לפרנס משפחה רק מלהיות מוזיקאי,ובמוזיקה כרוכות מדי שנה מאות אם לא אלפי הוצאות [כלי נגינה,הופעות,הסעות,טיפול קבוע בכלי ואחזקתו] אני שמחה על השילוב דווקא עם החברה להגנת הטבע שבאמת עושה מיזמים מדהימים [ויצא לי בעבר להיות שותפה בכמה כאלה] ודווקא הוא באמת ראוי לקחת חלק במיזמים כאלה. אגב נכון שלכולנו עולם המוזיקה נראה כזה נוצץ וזוהר,אבל הוא ממש לא ככה. אם תביטי פעם לאחורי הקלעים תביני כמה עבודה קשה כרוכה רק בלהפיק ולהקליט דיסק,להרים הופעה,להרים פסטיבלים. מאוד קשה היום למוזיקאים בארץ להתפרנס כיוון שכמות ההוצאות של כל מוזיקאי היא עצומה מדי שנה,ולכן להרבה מהמוזיקאים ישנן עבודות צדדיות שבעצם משלימות להן את ההכנסה כך שתהיה להם אפשרות למשל לשלם מיסים [טלפון,מים,חשמל וכדומה]. לדעתי רמי לקח את השילוב עם החברה להגנת הטבע כסוג של הכנסה צדדית. אל תשכחי שיש לרמי משפחה לקיים,מה שכרוך בהוצאות שלא קשורות למוזיקה אלא במשפחה,ואם את שואלת אותי טיפול וקיום משפחה מצריך הכנסה קבועה שתוכל לקיים את אותה המשפחה.

טיפקסית יחמודה שכמותך ../images/Emo9.gif

קודם כול אמרתי גם בהודעה הקודמת שאם הוא צריך כסף הוא צריך ללכת ולעבוד עם חברה להגנת הטבע זה מושלם עבודה טובה לא? ולפי מה שהבנתי,הוא עובד אז הכול מושלם לאט לאט הכול יסתדר,,,, לבנתיים מה שהוא צריך לדעתי זה להנות עם עצמו ולגרום למשפחה שלו אושר, וניראה לי שהבן אדם המדהים הזה דואג שיהיה לו ולמשפחה שלו אושר שמחה קבלה ואהבה . הוא ניראה לי אחד כזה רמי אין אלייך אתה מלך
,,,,חחחחח אהה ודרך אגב מנסיוני בעבודב בפסטיבלים אולי זה לא כסף טוב אבל יש סיפוק, עבודה כייפית ככה שזה סוג של איזון אין הרבה כסף, אך יש עבודה שהיא אהבה למה שאני עושה שזה בעצם הכול. ותדעי לך שאת הכי חמודה שיש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מקובל בכול מקום השאלה האם שווה לעשות חלטורה על אנשים. בכול אופן אני חושבת שבן אדם צריך להיות, אמיתי וטוב באמת! שיהיה לילה הכי נחמד שיש לככככולם גם לכם

זה הזמן הכי מושלם לומר על מה

שאמרתה חלטורה =זיוני שכל אז תפסיקי לעשות חלטורות על אנשים לא ילך לך חמודה ורק אל תשחקי אותה אוקי ולפחות אם את משחקת אותה בואי תשחקי אותה באמת ניראה מה בסוף יהיה. אוהבת את כולם באמת באמת באמת

זה הזמן הכי מושלם לומר על מה

שאמרתה חלטורה =זיוני שכל אז תפסיקי לעשות חלטורות על אנשים לא ילך לך חמודה ורק אל תשחקי אותה אוקי ולפחות אם את משחקת אותה בואי תשחקי אותה באמת ניראה מה בסוף יהיה. אוהבת את כולם באמת באמת באמת

למעלה