שאלה שעלתה לי בראש

TheWhiteTigris

New member
שאלה שעלתה לי בראש

בעקבות שיחה עם מישהו: שני אנשים בני 22. אחד נראה מבוגר מ/שהו כמו 3-5 שנים לגילו. השני נראה צעיר משהו כמו 4-5 שנים לגילו. מה עדיף? בשקלול העיקרי של הרעיונות (כמובן שבעיקר בנות אלא מה) עם מה עדיף להדפק אם כבר לא נראים כמו הגיל המתאים? להיות זקנים יותר או צעירים יותר?

Zoharrr

New member
אז ככה:

אני למשל נראית מינימום 18(ככה אומרים...) ויש שחושבים זה טוב,אני חושבת שזה גרוע. כי בנים מקסימים מתחילים איתי וחושבים שאני גדולה וכשמסתבר להם שאני בת 16 הם פשוט בורחים.... עזוב שזה פשוט לא כיף להראות גדולה יותר לפי דעתי. אצל בחורים לא הכי משנה נראה לי. סתם נראה לי שיותר כיף להיראות מבוגר יותר.

Piren

New member
אתה יכול להגיד שדיברת איתי ../images/Emo13.gif

אגב בנות, אני חושב שהוא מתכוון לשאול מה אתן חושבות על זה מבחינת הבנים... לא איך אתן נראות, אלא מה אתן חושבות על גבר, אם עדיף לכן שהוא יראה צעיר, או מבוגר מגילו. מעדיפות בן 22 שנראה 26? או בן 22 שנראה בן 18?

בשלולית

New member
אני מעדיפה בן 22 שנראה 26 :)

והמממ הכרתי מישהו בן 26 שהיה נראה בן 22 וזה היה מגניב לאללה... זה תלוי באיזה תחום גילאים.. הכרתי גם אחד בן 22 שלדעתי הוא היה נראה 20+ אבל הרוב אמרו לו (בנוכחותי) שהוא נראה 18... וזה לא היה נחמד כי אני 18.. חחח

Zoharrr

New member
חחח משום מה ידעתי שהוא דיבר איתך...

ולי פשוט לא אכפת בן כמה הוא נראה. העיקר שהוא לא נראה בן 16,ובגיל האמיתי שלו הוא לא מתחת לגיל 19.

Cobe Anan

New member
בתור אחד שנראה צעיר יחסית..

גם עם בנות אפשר להסתדר. הבעיה היותר מציקה היא עם תעסוקה.. לדעתי זה לא משנה איך אנחנו נראים, העיקר הוא מה שאנחנו משדרים. אני מכיר אנשים שנראים ענקיים ומתנהגים כמו זוועטוטים, ולעומתם בייבי-פייסים עם כריזמה ובגרות של זקן סיני חכם.. שתי דקות אחרי שאתה פוגש בנאדם, כבר לא משנה כמה זקן הוא נראה, אלא כמה בוגר הוא מתנהג. זהו.

לבנים הכי כיף להיראות גדולים

אחי כשהוא היה בן 16 היתה חברה בת 27 שהיתה בטוחה שהוא בן 26 זה היה מצחיק כי הוא הרגיל את כל המשפחה לשקר לה עד שהיא גילתה את זה בטעות מסבתא שלי הוא היה איתה חצי שנה והיא אחת הבחורות הכי יפות שראיתי בחיים שלי ואני הייתי צריך לשחק אותה כאילו אני אחיו הקטן

Zoharrr

New member
וואו!אני בהלם טוטאלי!!!

רגע, היא נפרדה ממנו מיד כשהיא גילתה נכון?

Zoharrr

New member
תמסור לאח שלך טפיחה על השכם...

לא שמעתי על דבר כזה בחיים שלי!!!

מסכנה...

ומה אם היא לא היית מגלה בטעות.. הייתם ממשיכים לשקר לה.. לאן רציתם להגיע עם זה.. לא בסדר.. ממש לא בסדר..

אה הוא רצה להגיד לה?

אין מה להתווכח, יש לבחור לב...

אחלה חינוך קיבלתם../images/Emo31.gif

לא רק שאחיך אידיוט מספיק לשקר לחבר שלו, ועוד בגיל, גם אתם שיקרתם לה??? מה מצחיק בזה?

תראה כמו שיש בנות שמשחקות

אז אח שלי כזה הוא מגיל 14 משחק בבחורות הוא ביקש ממני לא להגיד לה ואני מתוך כבוד אליו לא סיפרתי לה מה אתה חושב שאני אחשוב עלייה ולא על אח שלי הוא ביקש אז הסכמתי גם יש בחורות שעושות את זה

למעלה