שאלה שעלתה לי בראש

אז מה?

בגלל שיש בנות שמשחקות אז הבחורה המסכנה הזאת צריכה להפגע? יש גם בנים שמשחקים, אז זה בסדר שהאקסית שלך פגעה בך? שמע אחי, כל החברות והדייטים שהיו לי היו גדולות ממני, אומנם לא ב11 שנה, אבל גם ב3 שנים (חברה שלי גדולה ממני בכמעט שנתיים) ואף פעם לא שיקרתי להן לא בקשר לגיל שלי ולא בקשר לכלום. יש לי רק שאלה אחת, מה זה נתן לו? הוא הרגיש גבר שהוא יוצא עם בחורה בוגרת? הרגיש גבר מול חברים שלו? שיהיה ברור לך שהוא ההפך הגמור מגבר.

הוא לא רצה לצאת גבר

והוא היה בן שש עשרה והוא נדלק עלייה רצה אותה והשיג אותה אני בגיל 16 חשבתי איך להשיג זיונים לא חושבים על קשר ארוך בגיל הזה ודווקא איתה הוא רצה קשר ארוך אבל הוא ידע שברגע שיעלה הנושא של הגיל היא תיפרד ממנו אז הוא העדיף לספר לה את האמת אחרי שהיא תאהב אותו חזק מכדי להיפרד ממנו היא היתה פשוט בחורה עשר וואלה וקשה היה לו לחתוך

בולשיט

נראה לך שהוא רצה משהו רציני ממנה? שאכפת לו ממנה? לא משקרים לאנשים שאוהבים. אתה קולט מה הוא עשה? לא רק שהוא סיים בלפגוע במסכנה, הוא גם גרם לה לעבור על החוק מכיוון שזה די ברור שהיה להם סקס והוא קטין. אז תסלח לי, אבל אחיך הוא בדיוק מסוג האנשים שאני שונא. הוא חשב רק על עצמו, וואלה יצאה לו בחורה יפה ומבוגרת, לא חשב לרגע מה הוא עושה לה. ולא כולם חושבים רק על זיונים בגיל 16.

הוא אמר לי

שבפעם הראשונה שלו הוא מאוהב במישהי עלייה והוא מגיל 14 בקשר עם בנות עד עכשיו לא היתה לו מישהי קטנה ממנו

אני אומר את זה שוב

כדי שתבין את זה, כשאתה אוהב מישהי אתה לא תשקר לה ואתה לא תחשוב רק על עצמך.

בהתחלה שהוא התחיל איתה

זה היה רק בשביל זיון אבל עם הזמן הוא התאהב בה אני גם לא בעד לשקר אין מערכת יחסים טובה אם יש סודות בין בני הזוג אבל מי אני שאני יהרוס לאחי קשר הוא רצה את זה ככה וכיבדתי את הבקשה שלו

מי אתה?

מי אחיך שיפגע בה? תעשה לי טובה, בין מתי שהוא התחיל איתה לבין מתי שזה יסתיים היה לו מספיק זמן לספר לה את האמת, להפסיק לשקר לה. הוא העדיף להמשיך בלי לעשות לה חשבון בכלל, וזה מראה גם שלא היו שם רגשות רומנטיים וגם שאח שלך פשוט חסר לב.

לא חושב

היה להם יחסים רומנטיים והכל רק שהוא הסתנוור כי אני מאמין שזה כביכול היתה גאווה בשבילו ללכת עם אחת בוגרת ולא יודע מה עוד אבל אני לא שופט אותו הוא בכלל לא חסר לב כל אחד עושה טעות והנקודת מבט שלו זה לעשות חיים הוא עושה מה שעושה לו טוב אני נגד זה אני לא מסוגל לשקר לאף אחד אני הייתי עם חברה שלי שלוש שנים ולא בגדתי בה פעם אחת ולא שיקרתי לה על כלום

היחסים שלהם התבססו על שקרים

המסכנה הזאת התאהבה באחד שבכלל לא קיים! בשבילך זה טעות, בשבילה זה חתיכת פגיעה, חצי שנה בלי טיפת אמת. אתה לא מסוגל לשקר, אבל הולך ואומר לו איך לשקר לה?

תראה בשבילי

אני אשרוף את כל העולם הזה בשביל המשפחה שלי אני מסוגל לרצוח בשביל המשפחה שלי אז לשקר אני לא יכול?

אחי גם אני מטורף על המשפחה שלי

שאל את המתנחל שהכנסתי לבית חולים עם אף שבור אחרי שאיים על אבא שלי. אבל אתה באמת לא רואה איפה אתה לא בסדר? במקום להסביר לאחיך שככה לא מתנהגים הלכת להסביר לו איך בדיוק לשקר ולפגוע בה?

הסברתי לו בהתחלה

אבל הוא אמר לי שהוא אוהב אותה אז זרמתי איתו הוא היה חסר אונים וגם אם אני לא הייתי עוזר לו אז חברים שלו היו עוזרים לו אז עדיף שזה יהיה אני

הוא מסכן?

הוא שיקר לה, פגע בה, גרם לה להתאהב באדם שלא קיים, גרם לה לעבור על החוק, ובסוף הוא המסכן?. הוא אידיוט ואדם מגעיל, עם כל הכבוד, ואני רק מחכה ליום שהוא יקבל את מה שמגיע לו.

אני תוהה אך בחורה בת 27

אחרי חצי שנה עם ילד בן 16 לא קולטת שמשהו לא בסדר. כמה מבוגר שהוא יכול להראות. שאלות כמו "מה עשית בצבא" "איפה אתה עובד" "למה לעזזל אתה גר עם ההורים שלך" לא צצו לעולם? וב"ס? לא קל להסתיר שאתה הולך לב"ס תיכון... מסיבות מעל גיל 18? חוץ מזה, אתה מדבר עם בנאדם בן 16 ושם לב שהוא לא בן 27. זה כמו שאני אשים לב שאני מדברת עם ילד בן 10 אפילו אם הוא יראה בן 16. בקיצור, נראה לי סיפור "טיפה" מפוברק אולי הוא שכב איתה אבל קשר בן חצי שנה נראה לי כמעט בלתי אפשרי.

הוא לא לומד מגיל 13

ואני הדרכתי אותו מה להגיד לה בקשר לצבא כל החברים שלו היו בגיל 24-30 הוא עבד בסנוקר והוא עושה רושם של בן אדם בוגר הוא היה בא אלי איפה אני יגיד לה שעשיתי צבא ומה עשיתי והיא ישבה עם חברים שלו ולא תיארה לעצמה שמישהו בן 16 יילך עם מישהו בן 28 ורישיון הוא אמר לה שהוא לא מצליח לעשות תיאורייה בקיצור הוא בנה עולם שלםסביב הקשר הזה

גם אני מרחם עלייה

התקשרתי אלייה להגיד לה שתבוא לדבר עם אחי אז היא שאלה אותי איך יכולת לשקר לי ככה אמרתי לה שראיתי כמה אח שלי אוהב אותה וריחמתי על אח שלי והיה לי דמעות בעיניים אמרתי לה שתבוא לדבר איתו כי הוא רצה להסביר לה למה הוא עשה את זה אבל נראה לך שהוא היה טורח כל כך ומתאם עם כל העולם דברים ומתחמק והוא גם בפעם הראשונה לא בגד בחברה שלו עם אף אחת אם הוא לא היה אוהב אותה באמת

הבנתי

היא שאלה איך יכולת לשקר לה אז ענית לה בשקר? היא צודקת ב-100% שלא רצתה לבוא אליו, ההפך שתתרחק מאנשים כמו אחיך. וואו, בפעם הראשונה הוא לא בגד? פשש אחיך מעורר כבוד חבל על הזמן.

למעלה