שאלה שעלתה לי בראש

לא עניתי לה בשקר

כי באמת ראיתי כמה הוא אוהב אותה וזה שהוא לא בגד בה חיזק את זה אצלי כי הוא לא אוהב מחוייבות ובגיל 16 אין סיבה שיאהב מחוייבות אז זה גרם לי באמת להבין שהוא אוהב אותה ובגלל זה היה לי יותר קל לעזור לו

מישהו חכם אמר

שטיפש זה לא בן אדם שעושה טעות טיפש זה מי שחוזר עליהן ולכן אני לא חושב שאחי טיפש עשה טעות הצטער עלייה לא חזר עלייה ונגמר

אתה סתם מציק

אתה לא עשית טעויות בחיים שלך לא פגעת בבחורה אני לא מאמין אז אם לא שיקרת עשית משהו אחר הוא היה ילד ועשה שטות אז מה זה אומר עליו משהו לא כלום אני בגיל שלו לא חשבתי בכלל על קשר הוא צריך להתייחס לכל קשר כמו קשר רציני עשה טעות הוא יודע שהוא עשה טעות והוא לא חוזר עלייה

לא, אני פשוט "סתם" עצבני

ברור שעשיתי טעויות כל אחד עושה טעויות. רק שאני בחיים לא פגעתי בכוונה בבן אדם, במיוחד לא בבן אדם שאני מתיימר לאהוב. לא, בחיים לא פגעתי בבחורה, בחיים. 16 זה לא כזה ילד, בגיל 16 אתה מבין טוב מאוד מה אתה עושה. זה אומר עליו הרבה, אבל זה לא המקום לכתוב הכל.

אני יודע

ואני מצטער על זה ואח שלי למד מזה אבל אני אף פעם לא התכוונתי לפגוע בה או משהו כזה פשוט ריחמתי על אח שלי

TheWhiteTigris

New member
אני משתחווה...

גדול!

אין לי תשובה חד משמעית

שלא ייראו זקנים רק אם הם לא... במקרה שלי- אין כמעט יום שעובר ואין איזה מישהו שחושב שאני בת 15- 18 ואני בת 21 עוד שובעיים

אצלי זה ככה..

תמיד אהבתי את סגנון הבייבי פייס, אז למרות שעדין מציעים לי כרטיסיית נוער באוטובוס :) ההעדפה שלי תהיה- נראה צעיר.. מועדים לשמחה לכולם! :)

למעלה