שאלה שעלתה עקס ויכוח עם חברה..

Forever NemeSh

New member
שאלה שעלתה עקס ויכוח עם חברה..

שאלה שיכולה להפוך לדיון מעניין. חברה אמרה לי שאנשים שאוהבים סטאנד-אפ, אלה אנשים עצובים שצריכים לשלם למישהו כדי שיצחיק אותם. אנשים שחסר להם חיוך בחיים.. לטענתה אנשים שמחים לא צריכים ללכת להופעות סטאנד-אפ כי לא חסר להם הומור בחיים. אז למה בעצם אנחנו הולכים לסטאנד-אפ? האם זה כי אנחנו אנשים עצובים מידי, שמחים מידי או סתם כי לצחוק זה כמה שיותר? הטענות שלה היו נורא שליליות.. לדעתי זה בדיוק ההיפך..

FreestyleBoy

New member
כנראה שהיא עצובה מדי באמת

אני צוחק כמעט בכל מצב ואני מת עלזה אני הולך להופעות סטנדאפ כי זה מה שאני אוהב...ואני ממש לא עצוב

השאלה היא האם חברה שלך היא שלילית

מבסיסה? לפי דעתי, אנשים הולכים לסטנדטפ בשביל לצחוק, וכמה שיותר... מי שבמצב רוח "גריאטרי", לרוב המופעים האלה יועדדו אותו, אבל ככלל, לא יצליחו יותר מדי לשנות את מצב רוחו מן הקצה אל הקצה...

חןשסק

New member
ממההה, מה פתאום

אני יכולה לומר שאני צוחקת המון המון, ואני פשוט הולכת להופעות סטנד אפ כי אני רוצה לצחוק עוד....

ממש לא נכון...

אני צוחקת המון! ומכל דבר... [תשאלו את ליהי
] ואי אפשר להגיד עליי שאני בנאדם עצוב אני הולכת לסטנדאפ כי אני אוהבת את זה, וזהו.

החברה שלך נשמעת משעממת...

אני לא יודע איך זה אצלה בחיים, אבל רוב האנשים בעולם לא זוכים לצחוק בכל רגע נתון. נכון שיש פה ושם רגעים משעשעים, אבל סטאנדאפ זה לצחוק כמעט באופן רצוף ליותר משעה/שעתיים/שלוש. באותה מידה היא יכולה להגיד שאנשים שהולכים לקולנוע/תיאטרון הם אנשים עצובים כי לא מספיק מעניין להם בחיים שהם צריכים לשלם למישהו שיבדר אותם. למה אני הולך לסטאנדאפ? כי אני אוהב להצחיק אנשים

יש הגיון.

מצד אחד - להופעת סטנדאפ יהיה אפקט חיובי חזק יותר שאני עצוב. מצד שני - לפעמים אני אמצא את עצמי צוחק עד כאבי בטן 3 שעות (במופע) בלי שום רגש עצב קודם. יש הגיון - אבל לא כזה מוקצן כמו שהיא אמרה.

כי לצאת מסטנד אפ,

זה כמו לצאת מבאר אבל בלי אלכוהול בדם
סתם. אחרי מופע כזה יש אחלה אוירה ומלא קפיציות ועניינים בלגנים. להפך, כשאני במצברוח מעפן אין לי זין לסטנד אפ..:)

למעלה