שאלה שקצת מציקה

me232

New member
שאלה שקצת מציקה

שלום רב לכולכן/ם. בתור הקדמה, אני חייבת לציין שאני קוראת את הפורום כבר דיי הרבה זמן, בתור "משתתפת מהצד". אז קודם כל אציין שזה פורום מעניין, ולמרות שאני לא כותבת בו, הוא גורם להמון תהיות לעלות במוחי, אז פשוט תמשיכו ככה..:) והפעם, החלטתי לעלות שאלה לפורום, לשאול את דעתכם ואיך אתם רואים את התמונה: העניין הוא שאני חשה בגילי המופלג (23..:)) שככל שעובר הזמן, הסיכוי למצוא מישהו פוחת, כיוון שרוב האנשים היותר מעניינים נהיים תפוסים, לדוגמא, ונשארים בסביבה, באופן טבעי, האנשים היותר בעייתיים. אני מנהלת בנושא זה ויכוחים ללא סוף, ועדיין לא הגעתי למסקנה חד משמעית.. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.:)

mika tal

New member
היי !! ../images/Emo140.gif

ראשית, אני שמחה ש"אזרת אומץ" לדבר כאן בפורום לא רק כ"קוראת מהצד" את לא חייבת לכתוב "דברי חוכמה" או להתאמץ, פשוט תהיי את. שנית- אם גיל 23 נחשב ל:זקנה שעבר זמנה".. בניגוד אלייך בגיל 28 אני מרגישה צעירה וסקסית.גיל זה ספרה ועניין של הרגשה אישית.את מספרת שאת מרגישה ש"ככל שעובר הזמן, הסיכוי למצוא מישהו פוחת".. הרשי לי לחלוק על דעתך. ממש לא! תראי, אז נכון שקשה למצוא את הבחור המתאים.. ונכון שהרבה פעמים קורה שאמרת לעצמך" נראה לי שזה זה" אבל זה לא היה זה.. אז בסדר, וזה קורה. אבל מה שמפריע לי אצלך זה שאת לא מסתכלת על העניין מזוית ראיה בריאה.במקום לומר רוב האנשים המעניינים תפוסים- הראי את עצמך כ"מעניינת", "קצת אחרת", אל תחשבי "בחורים בעייתים" תחשבי אולי גברים שלא מתאימים לי. אני חושבת שאחת הטעויות הגדולות שאנשים עושים זה שהם סובבים סביב הנושא "למצוא את הבחור/ה המתאימים שהם פשוט שוכחים את עצמם. קראתי ספר לפני כמה שנים ששאלו את הגיבורה מה היא רוצה להיות? והיא השיבה "להיות".. אז.. פשוט תהיי.. מה שיקרה יקרה..

me232

New member
אני אתקן את עצמי לפני שיהיה מאוחר..

אז ככה.. לרגע אני לא טוענת שגיל 23 הוא גיל "זקן" (ממש לא) או כל דבר אחר. אני לרגע לא מפקפקת בעצמי, או משהו בסגנון. זה היה ציון, שבדיעבד, דיי מיותר, אבל לא משנה..נמשיך הלאה. בכל מקרה, הגישה שלי היא יותר פילוסופית לעניין, האם באמת ככל שעובר הזמן, יותר קשה למצוא מישהו שיצליח לענות על הקריטריונים? העניין הוא שנכון, העולם מלא בני אדם, שונים ומגוונים - אין ספק אפילו, אבל השאלה שלי היא האם אף אחד מכם לא נתקל בהרגשה של "כל הטובים תפוסים"? זה לא עובר בראש שלכם אף פעם..?

זה סוג של מודל של מאזדה ??

גיל מופלג ??? 23 ???? מה נהיה ?? ועכשיו ברצינות - מערכת יחסים לא "מחפשים" - כך שלמעשה אי-אפשר למצוא... כשזה יקרה זה יקרה... כרגע תהיי עסוקה בלחיות את החיים שלך - לימודים, עבודה, בילויים, חברים, טיולים - ואני בטוח שיש לך המון דברים אחרים לדאוג להם חוץ מזה (טוב, בעצם אני לא מקווה שיש לך משהו לדאוג לגביו...) ובתוך כל המעגל החברתי שתהיי בו - את תגלי שיש המון אנשים - ומי יודע אולי אחד מהם יתאים לך ואת לו... ובנתיים - הייתי משריין מקום טוב באיזה בית אבות - את יודעת, גיל 23 זה כבר רבע רגל בקבר....

bulb

New member
חולק על דעתו של רעי המלומד|משקפיים|

גיל 23 זה שליש רגל בקבר לפי הסטטיסטיקה.

shaniza

New member
תוספת קטנה לנאמר כבר

אל תנהלי ויכוחים בנושא. אם הויכוח לא מוביל אותך לאנשהו... אז בשביל מה להתווכח?

magenta73

New member
מה זה מופלג...

תשמעי, גם אני בגיל 23 חשבתי שאני מה-זה גדולה... באמת, ענקית. הרי בגיל 23 לאמא שלי כבר היה אותי, כן... ומה אני אגיד לך, עכשיו, כשאני שוב בת 23 רק הפוך... החיים נראים אחרת. ולשאלתך. אני לא חושבת שנשארים האנשים הבעייתיים. נשארים האנשים האמיצים יותר. המעניינים יותר. אלה שפועלים לפי צו ליבם ולא לפי צווי החברה (תתחתני ותשריצי, תודה!). ולמה את בכלל מנהלת ויכוחים בנושא?... כל אחד שיחייה את חייו כרצונו וכהשקפתו. ויהי בוקר, ויהיה ערב... עבר עוד יום.

למעלה