שאלה שקשורה באוכל ולא קשורה

ליגל2

New member
שאלה שקשורה באוכל ולא קשורה

איך אתן עושות את זה? כלומר - אני עובדת כל יום מ - 7:00 עד 16:00, חוזרת לבית לילד (שנה ושבעה חודשים) וכמובן לבעל. רוצה להספיק: לנקות, לשחק עם הילד ולהקדיש לו זמן, סידורים, קניות, בילויים, בטלה וגם כמובן לבשל ולאפות ולגלוש בפורום. איך מוצאים לזה זמן. אני מנסה לתמרן ... גולשת עכשיו קצת מהעבודה שיש לי זמן ובבית מתקתקת עניינים. 10 מטלות בבת אחת אז מתי אתן מבשלות ואופות דברים כל כך טובים? אני בעיקר בשישי (לא עובדת) אבל יש כאן כל -כך הרבה מתכונים טובים וכל כך מעט זמן..... כל פעם אני מחליטה על איזה מתכון או שניים, עוגה וכו' ומנסה להספיק הכל... וזה עוד שיש לי רק ילד אחד בבית...

נופר א

New member
../images/Emo45.gifאת ממש צודקת!!!

עם הבת שלי הגדולה לא הייתי מספיקה לעשות כלוםםםםםם!!!!!!! בעלי היה בא הביתה מהעבודה ומכין לעצמו חביתה עם צ'יפס, בקושי הייתי מספיקה לכבס את הבגדים ,הילדה פשוט השתלטה עליי!!!! עכשיו כשיש לי 3 שובבים (שלא ממש עוזרים), אני מספיקה הרבה הרבה יותר, מוזר לא?

מאוד קשה אין ספק, אבל ניתן להכין

דברים שיכולים לעזור לך למשך השבוע כמו - להכין בסיר גדול רוטב סלסה ולאחסן בצנצנת ענקית במקרר- יכול לשמש אותך גם כבסיס לתבשילים אדומים וגם כתחתית לפיצה. להכין ולתבל את השניצלים (כמובן כמות גדולה) ואז נשאר רק להוציא מההקפאה כל פעם את הכמות הרצוייה ולטגן בשמן עמוק. להכין שום כתוש במקפיא להכין קליפות מגוררות של לימון/תפוז במקפיא ניתן לבשל עם/בלי רוטב כמה תבשילים באותו יום ולהקפיא בקופסאות המתאימות לצלות פלפלים ולהקפיא לטגן פרוסות חצילים ולהקפיא כל זה כמובן להכין בערב לאחר שהזאטוט נרדם.

רוני ר

New member
וגם..כשמטגנים בצל, לטגן כמות גדולה

ולהקפיא (יחד עם חלק מהשמן). מאוד נוח שיש זמין וגם חוסך המון המון זמן.

למעלה