שאלה שקשורה בעקיפין גם אליי

שאלה שקשורה בעקיפין גם אליי

אני מזה כמה חודשים מנסה לעזור לבחור מוכשר להפוך להיות זמר מוכר. הוא מופיע כבר שנים, לרוב ללא תמורה כספי שמגיע לו ללא כל ספק, בשל כישרונו הבולט. הקהל אוהב את הההופעות שלו אבל מזמיני ההופעות שלו הם קמצנים ונצלנים שבמקרה הטוב משלמים לו פרוטות, ממש עושים לו טובה. הבחור מציג אותי בפני כל כאמרגנית שלו ואני משתדלת, על אף אי הכשרתי בתחום ורק באינטואיציה לקדם אותו, לשווק אותו ולתמוך בו מקצועית ככל שניתן לי. בנוסף לכך הוא גם שחקן, למד בבית ספר למשחק מוכר ועושה צעדים ראשונים בתחום (אודישנים, צילומים וכדומה). אני רוצה לדעת בשבילו האם יש לו סיכוי לפרוץ בחודשים הקרובים ולהתפרסם או במילים אחרות, האם הבחור יזכה בחודשים הקרובים לקריירה בעולם הבידור, כפי שהוא מצפה לזה כבר כמה שנים? איך לשאול ואיך לפרוס? עזרתכם בעניין

batgalim

New member
הי אמא בריבוע ../images/Emo68.gif

תשאלי: מה הפוטנציאל של איקס להצליח בקריירה תחום הבידור בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום

../images/Emo51.gif לבת גלים והפריסה ../images/Emo26.gif

לשאלה מה הפוטנציאל של איקס להצליח בקריירה תחום הבידור בחצי שנה הקרובה? מימין לשמאל: שישה גביעים, קיסרית, שמונה מטבעות, ארבעה מטבעות, מוות קלף סיכום : נער המטות.

batgalim

New member
הפירוש ../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

מה - 6 גביעים הפוטנציאל - קיסרית של איקס - 8 מטבעות להצליח בקריירה בתחום הבידור - 4 מטבעות בחצי שנה הקרובה - מוות סיכום - נער מטות איקס צריך להתאזר בסבלנות, נראה שהוא כבר בקושי מתאפק לבואה של ההצלחה אל פתחו וחש כי העבודה הקשה שלו צריכה כבר להניב את הפירות. נראה שהבחור מצוי בקשיים כלכליים וכל שהוא רואה לנגד עיניו זה את הרווחים הצפויים מעבודתו עד כי שמחת העשיה, והשירה כאמנות - קצת נשתכחה ממנו. הוא עדיין מחזיק בחלום ההצלחה בתחום זה אך מאד קשה לו. הוא מתגעגע לתחילת התהליך, בו הוא שר וחלם להיות זמר... הנוסטלגיה דוחפת אותו כרגע קדימה - מתוך רצון ושאיפה להחזיר את הדברים לקדמותם - להפוך את השירה שוב לתחום שאהב ולא למשהו שצריך לעבוד קשה בשבילו. ניכר כי העבודה הקשה תביא אותו בסופו של התהליך אל ההצלחה, הפוטנציאל קיים, נראה כי הוא בקיא בטכניקות הנדרשות ע"מ לעשותו לזמר טוב, וכן באינטואיציות הטובות שלו לרגש ולהקסים את הקהל. בחצי שנה הקרובה צפוי מהפך מבחינתו ונראה שהוא יצליח להביא את עצמו להצלחה ולהכרה. נער המטות בסיכום קורא לו להיות אופטימי, להאמין בעצמו ובכשרונו ולא להתייאש. אמאל'ה - כשהוא סוף סוף יופיע בטלויזיה - תודיעי לנו שלא נפספס...

WOW זה ממש מתאים

הבחור באמת כרגע בקשיים כלכליים. הוא עובד למחייתו בכלל בתחום שונה לגמרי מתחום הבידור. השירה התחילה אצלו כתחביב, כמשהו שהוא פשוט אוהב לעשות. החלום שלו זה להיות מפורסם. שאלתי אותו פעם מה יותר חשוב לו, הפרסום או הכסף והוא ציין שהפרסום יותר חשוב לו. היכולת לעמוד על במה ולהופיע, לראות את הקהל נהנה ובסוף לשמוע את הכפיים וקריאות ה"הדרן". כמובן שהוא ישמח גם לקבל על זה כסף, זה לא יזיק לו. אני ועוד מישהי שמכירה אותו יותר טוב ממני והיתה הראשונה לדחוף אותו עוד בנערותו אחרי שגילתה את הפוטנציאל שלו כ PERFORMER אמרנו לו בסוף 2003 ששנת 2004 תהיה השנה שלו, שנת ההצלחה שלו והפריצה שלו. שתינו קלטנו משהו בו שאומר שזהו זה, עכשיו לפתוח אזניים ועיניים להזדמנויות כדי לא לפספס את הזמן והמקום הנכונים. פריסת הקלפים הזאת מאששת את מה שאני מרגישה כבר כמה שבועות. אני מבטיחה לספר לכם על הבחור כשהוא יתחיל להתפרסם בתקשורת.

למעלה