שאלה שקשורה לאכילה לבת 7 חודשים

galya13

New member
שאלה שקשורה לאכילה לבת 7 חודשים

אני לא יודעת אם ילדה שלי אוכלת מספיק. כי בטיפת חלב אמרו לי שהיא באחוזון 10, ולפעמים אפילו יורדת מתחת לנורמה, כמה פעמים. איך אני ידע אם היא אוכלת נכון ומה מותר ואפשר לתת כדי שהיא היא תעלה במשקל? ועוד שאלה האם זה כל כך הכרחי שהיא תעלה? כי אולי זה מבנה גוף שלה כזה? והיא גם מאוד פעילה. אז אני ירשום כאן בערך מה היא אוכלת במשך היום וכמויות, ותגידו לי אם זה מספיק: זה בערך: תיראו ותגידו מה עוד צריך אולי להוסיף או לשנות: 6:00 הנקה 10:00 פירות מערובבות עם דייסה(סימילאק) - 80 מ"ג + 30 מ"ג סימילאק 13:00 מרק ירקות עם עוף +(שעה אחרי זה) סימילאק 100 מ"ג 18:00 דייסה 160 מ"ג 21:00 הנקה , וממש לפני שינה 160 מ"ג של סימילאק כל זה בערך. והכמויות משתנות . האם זה מספיק לילדה בגיל שלה? ואם לא אז מה אפשר לעשות? רוצה גם לציין שלפני שבוע בערך שהיא הייתה בת חצי שנה וחצי היא שקלה 6.400 והגובה שלה 68 .

תשובה

הנסיכה שלך הכפילה את משקל הלידה בגיל חצי שנה,(שזה תקין ) והתפריט שלה תקין לחלוטין. עושה רושם שהיא גדלה לפי העקומה שלה. תמשיכו להנות מהאוכל בתאבון.

galya13

New member
רק רציתי לשאול שבדקתי לפי טבלה של

האתר של טיפת חלב, אז משקל שלה ביחס לגיל באחוזון ה-10. וביחס לגובה היא מתחת לנורמה. האם זה לא נורא? ותודה על התשובה.

galya13

New member
התכוונתי שמשקל ביחס לגובה מתחת

לנורמה. המשקל ביחס לגיל אחוזון 10. גובה ביחס לגיל באחוזון 50. ומשקל ביחס לגובה מתחת לנורמה. כוונה יחסית לגובה המשקל נמוך. אז האם זה בסדר? תודה וסליחה .

למעלה