שאלה שריגשה את שתינו

super star

New member
פלאש נחמד...

שאלה מסובכת... אולי הוא ידע את זה אבל בכל זאת היה משהו חסר בחיים שלו

אכן כן...

בהתחלה כשאני קוראת את המשפטים שהוא כתב, לא הרגשתי שום דבר, כשבסוף הוא כתב ככה "למה התאבדתי?" באמת השאלה הזו מצמררת אותי. ניסיתי למצוא תשובה לזו,חשבתי שאולי נמאס לו לחיות בגלל המצב כאן, או שאולי נפרד מהאהובתו. או שיש משהו שהוא לא מרוצה בחייו. השאלה באמת הייתה טובה, אני חושבת שהוא בעצמו יודע מה תשובה.

Catty

New member
למה?! כי הוא מטומטם!!!!!!!!!!!!!!!!

וברור שמי שעשה את הפלאש לא התאבד... עובדה... ומצטערת אבל.. לא אהבתי את הקטע הזה.

אני חושב שאני יודע למה התאבד

אכן הפלש יפה ^_^ לגבי שאלה זאת אני הסתכלתי על זה מהצד של הערבים שיכול להיות שבעצם הוא המחבל שמתאבד כלומר הוא התאבד למען מטרה אחד כמובן שאתם יודעים את הסיפורים שלצד המחבלים שאכן יש להם חיים טובים אך מרגע שהארגון (פת"ח וכ"ו) פונים אליהם זה כבר סיפור אחר אני רק נתתי רעיון וזה נראה לי סביר

idogilad

New member
תגובה

שצפיתי בסרטון פלאש, מסר בסרטו הועבר באופן ישיר מאד. לא תמיד "להתאבד" זה באופן פיזית לפעמים זה גם בנפשית, כלומר אולי הוא או היא עשה משהו מעשה נורא שגובל בפשע שפגע שקרוביו (חבריו או בני משפחתו) וזה הרס אותו בתוכו ומרגיש חלל ריק בתוכו. וחש ריקנות נפשית. ושואל את עצמו מדוע עשה זאת ? למרות שחי חיים טובים נורמליים. רגע של אי-שפיות ?

Catty

New member
אם הוא מתחרט...

(רעיון טוב, אגב) אז שייחיה את עצמו..

Streetcat

New member
../images/Emo25.gif

ve adain, etzli ze shone. {shit, ein kan ikon le habaat panim melankholit!}

Catty

New member
תודה ../images/Emo13.gif

רק את יכולה לדבר איתו שיחה נורמלית בלי לשאול כל כך הרבה שאלות כמוני..

Catty

New member
חחחח חכמולוג

הלקסיקיון שלה עשיר לא פחות כמו שלך, אל תדאק דרלינג

Streetcat

New member
lo laze hitkavanti

ve al tigremi li leheraot kmo shvitzer rak amarti she hi raata lean at {kivyakhol} khoteret, ve mishum-ma neelma, kanir´e pakhda she at menasa learev ota be tkhakhim kolshehem shelanu.... STTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

למעלה