שאלה ששאלתי באחד הפורומים נראה לי רלוונטי גם לכאן.
S shirany New member 15/11/04 #2 לדעתי זה נחמד ואפילו מחמיא איך אני מגיבה על זה פשוט תלוי מי זה אבל אני ביישנית כשזה קורא אז לא תמיד עוזר לי....
לדעתי זה נחמד ואפילו מחמיא איך אני מגיבה על זה פשוט תלוי מי זה אבל אני ביישנית כשזה קורא אז לא תמיד עוזר לי....
O odeliaremos New member 16/11/04 #4 תלוי מי פונה ../images/Emo8.gif תלוי מי פונה אליי אם הוא מוצא חן בעייני ופונה בצורה יפה אז אני בטוח יענה לו ואם הוא סתם צועק אני לא מסתובבת אליו בכלל ולמה שאלת למי אתה מכנן לצרוח ברחוב שהיא יפה וסקסית ?????????????????
תלוי מי פונה ../images/Emo8.gif תלוי מי פונה אליי אם הוא מוצא חן בעייני ופונה בצורה יפה אז אני בטוח יענה לו ואם הוא סתם צועק אני לא מסתובבת אליו בכלל ולמה שאלת למי אתה מכנן לצרוח ברחוב שהיא יפה וסקסית ?????????????????
י יקינטון בונבון New member 16/11/04 #5 לצעוק שהיא יפה וסקסית?! ../images/Emo2.gif הלואי והיה לי בכלל אומץ לגשת ולהתחיל לדבר... לפעמים אני מעיז, בדרך כלל לא.
לצעוק שהיא יפה וסקסית?! ../images/Emo2.gif הלואי והיה לי בכלל אומץ לגשת ולהתחיל לדבר... לפעמים אני מעיז, בדרך כלל לא.