שאלה שתמיד העסיקה אותי

שאלה שתמיד העסיקה אותי

אם אני אגנוב סמל של מרצדס (זה העיגול הגדול הזה שבולט, נכון?), האזעקה תפעל? *אחות שלו ממש ממש רוצה סמל של מרצדס קשור בחוט מסביב לצווארה*

MajorWinters

New member
למה להסתבך..??../images/Emo19.gif

קני סמל של פיס... שברי צ'ופצ'יק קטן והנה סמל של מרצדס...

כן אבל אם זה יהיה מרצדס מקורי,

אני אוכל תמיד לספר איך השגתי אותו: "שיכנעתי ידיד שלי שיעשה הכל בשבילי לתלוש את הסמל, ואז האזעקה הופעלה והוא רץ כמו משוגע למרחק של 4 רחובות משם כדי שלא יחשדו ובינתיים אני נקרעתי מצחוק והלכתי בשאננות משם".

יש לך להביא לי כמה מיליוני שקלים?

אני מעדיפה לגנוב מהעשירים הסנובים. זה יהיה נחמד לראות איזה טחון אחד קם בבוקר, נכנס לאוטו בדרך לעבודה, ופתאום (קלוז אפ על הפגוש!) - אין סמל!! טם טם טאאאאם!!!! זה הרבה יותר מהנה לדעת שאני לקחתי לו את הסמל, מאשר שאותו איש יהיה אבא שלי, ואז אני באמת אתעצבן! מי לקח לאבא שלי את הסמל?! מודעה ברחוב: "אבד! סמל של מרצדס. הגונב מתבקש להחזירו. המוצא יזוכה בקרטיב לימון".

MajorWinters

New member
במקרה היום לא../images/Emo19.gif

אולי מחר... טוב סורי אבל יצאתי לעבודה... היום ספירת מלאי בסופר. דרישות התפקיד: לדעת לספור עד 100... מילא..

MajorWinters

New member
אל תשראלי...../images/Emo19.gif

הגעתי ל108 בחלק של שישיות מי עדן... זה איזה 1000 ליטר מים.

עדידית

New member
מה את מקשקשת זה לא אותו דבר.

חוץ מזה שהחוויה היא בלטלוש את הסמל עם מסכת כובע גרב ומוסיקת 007 בתוך הראש. לאמא שלי גנבו תסמל של המזדה...מי רוצה מזדה בתור שרשרת?

danihell7734

New member
החווייה היא בלטלוש את המראות

מהאוטו כמובן עם כובע גרב לצלילי...האישיות השנייה שלי שמפצירה בי לעשות את זה.

עדידית

New member
כן זה בדיוק מה שאני אמרתי!!

וכאפה לפנים יש לי אחלה יד --אני רק צריכה מתנדבים לניסוי.

במרצדס הקודמת שהייתה לי

היה סמל גדול ונוצץ.. כל פעם היו גונבים לי אותו והייתי קונה חדש שוב גונבים ושוב חדש ככה חוזר חס וחלילה.. יום אחד עלתה מחשבה זדונית בראשי הקרימינל.. לחבר 3 פאזות לבסיס הסמל.. ככה כל מי שנוגע בסמל מקבל חתיכת חשמול שלא היה מבייש את שקע ותקע! וכך אני קם לי לתומי לעבודה הנחמדה שלי בבוקר שטוף שמש...ומוצא לי לתומי ערס נחמד מרוח על המכסה מנוע שרוף כולו ומפוחם כשידו נעולה על הסמל.. טיאטתי אותו עם מעדר מהמכסה מנוע היוקרתי של האוטו שלי ונסעתי לי לעבודה שמח ומחיוך.. לתשומת ליבכם ביי.. *איטלקי25S שוקל לעשותצ אותו דבר עם היגואר*

מוזר, ראיתי מקרה דומה

עברתי פעם ברחוב וראיתי ערס שרוף ומפוחם עם ידו נעולה על סמל של סוסיתא. איזה צירוף מקרים!

אהההה אז את לא גרה רחוק ממני כנראה

סיפור שקרה.. לאחר שירדתי מנכסיי..ומכרתי את המרצדס קניתי לי סוסיתה ספורט וגם שם אימצתי את אותו רעיון ה-3 פאזות אגב איך מרגיש היום אותו ערס חביב? הוא עדיין לא מתפקד מינית? או שתיקנו לו את הבעייה?

עם הנזק שנגרם לו

אני די משוכנעת שהוא יושב עכשיו בקבוצת תמיכה "נפגעי תאונות חשמל". נגרם לו נזק נפשי כבד אחרי שהוא היה עסוק בפעילות מינית ולקראת הסיום הוא לא הרגיש יותר, כאשר הוא הוציא החוצה לבדוק, הוא גילה ששמוליק הקטן נשאר בפנים. מסכנה האישה. תקועה עם זין בכוס. אלא אם כן הניתוח הצליח. למרות שאם אני הייתי עם זין בכוס באופן קבוע, לא הייתי מוציאה אותו עד סוף ימיי...!! :)

רגע רגע...

אבל הזין צריך מידי פעם לנשום אויר צח.. צריך לאכול לשתות לנוח קצת.. אני מכיר עוד אישה שדוגלת בדעתך רק שאהיא מעדיפה יותר את העניין האוראלי מאשר הוגיאנלי... והיא החליטה להשאיר אצלה בפה את הזין שלה בעלה.. לורנה בוביט לרדודי השכל שביננו... ביי.. *איטלקי25S מסתכל על ששון שלו ותוהה כמה זמן הוא יוכיל להחזיק מעמד ללא אויר וללא אוכל ושתייה*

למעלה