שאלה שתמיד התחבטתי: מהו קפה טוב?

גרא.

New member
אקליפט ענק,יש קפה בוץ,כשאתה שופך מים רותחים

על הקפה,ויש קפה שמבשלים אותו בפ'ינג'ן.ויש גם קפה בקפסולה.
אז,מהו הקפה הטוב?
 
טוב תראה

בבקר בבקר אני לוקח ג'ארה מחרס, ורק מחרס - שם בתוכה איזה 230 גר' ואולע יותר קפה עלית מהשקיות השחורות-אדומות, 3 סוכרזית, או זליפה רצינית של סירופ אגבה, מים רותחים כדי 3/4 ספל אדירים והשאר חלב פרה, 3%.
עם העיתון או ליד הקפה או בעבודות הבית הדחופות לבקר.
א- מחייה
 

גרא.

New member
בנדק חביב1,כהרגלי מזה שנים,לוקח פינג'אן ערבי

שם מים,כפית קפה גדולה,ומרתיח אותו. כשהקפה מתחיל לגלוש,שופך לכוס
המוכנה עם חלב חם,רק את הקצף הרותח(הקימאק),מוסיף 2 סוכרזית,ושותה
כשברקע חדשות הבוקר.
 
ככה הכין קפה התורכי הזקן, בערך

פינג'אן קטנטן , מים, כשרותחים מוסיפים את הקפה - כמות נכבדה, מורידים מעל האש להירגע, מעלים על האש שוב.
חו"ח חלב
חו"ח סוכרזית
סוכר, שתי כפיות או "סאדה" כמו שאומרים בירושלים העתיקה, ללא סוכר.
אחח, טקסי הקפה שלנו
 
למעלה