שאלה תאורטית לתושבי ארה"ב

billc

New member
שאלה תאורטית לתושבי ארה"ב

נניח שיש לי כסף לקנות "טאון האוס".. (תשלום אחד) אני יודע שהרוב פה יאמרו שעדיף להשקיע את הכסף במקומות אחרים.. אבל עזבו את האופצויות האחרות לרגע.. רעיון:פיצול אישיות האם עדיף להקים חברת של עובד אחד (אני) של real estate. להכניס לשם את כל הכסף. אני השכיר..מלווה מהחברה שלי את כל הכסף אני השכיר משלם בכל חודש החזר עם ריבית לחברה שלי (כמו MORGAGE) 4 דברים בולטים הרווחתי: 1. אני השכיר מקבל החזרי מס בכל שנה. 2. החברה שלי לא תעשה מספיק כסף כידי לשלם מס בעיקר אם אני הולך להכניס הוצאות על החברה... למשל:דלק, אינטרנט, טלפון... אולי עוד כמה דברים.. שאני כיום משתמש. 3. אני מפסיק לשלם שכר דירה כי יש לי בית 4. אני אולי אפילו משכיר חדר או שניים.. מה דעתכם?

billc

New member
ועוד שאלה שקשורה..

כמה העסק בעצם מרוויח? נניח שליוותי 100K בריבית של 6%( אני אלמד על זה יותר בהמשך) למשך 30 שנה. נניח שאני השכיר משלם לעסק 800$ בחודש.. כמה מתוכם הוא רווח לעסק.. האם לעסק יש משהו כזה רווח זניח שלא מדווח או האם בסוף הכל יתאזן כי בסופו שלי דבר אני מקבל את כל הכסף אז מבחינת רווח יצאתי שווה שכר שלי(כשכיר) +שכר שלי כעובד חברה - מינוס תשלום ריבית לMORGAGE שווה לשכר שלי(כשכיר) כי... שכר שלי כעובד חברה - מינוס תשלום ריבית לMORGAGE שווה לאפס נקודה תחתונה: הרווח שלי הוא רק בהוצאות חודשיות על דברים שוליים אינטרנט דלק וכו" ושיפור בקרדיט היסטרי

לא הבנתי כלום מה אתה רוצה לעשות?

אולי מישהו יכול להסביר לי מה ביליC מנסה לעשות ? זהו

billc

New member
זה בסדר חשבתי בקל רם.. אני אנסה

לברר עוד כמה דברים...

מותר לחשוב בקול רם אבל.... מה

המטרה שלך בקניית הבית? אם אתה מתכוון לגור שם הרבה שנים אין דאון סייד לקנייה... כל הריבית שתשלם על המשכנתא יורדת מהמיסים... אם אתה מתכוון לקנות אותו עם מישהי שאתה לא מאוהב בה? דיר באלאק...זה עסק רע מאוד. זהו

למעלה