שאלה... תביעו דעה ....... :)

שאלה... תביעו דעה ....... :)

יש לי שאלה.. מופנת לבנים אבל גם בנות יכולות לענות אם הייתם יוצאים עם בחורה מתאהבים בה הכל היה זורם חלק גילאים מתאימים ראש משותף הכל כמו שצריך. אבל אחרי זה אחרי שהתאהבתם הבת זוג שלכם אומרת לכם שהיא לא באמת בגיל שהיא אמרה לכם שהיא יותר קטנה שיש בינכם 9 שנים של הפרש שהיא עדיין נחשבת לקטינה הייתם מסיימים את הקשר רק בגלל הגיל?

זכוכיות

New member
קודם זה מאוד חשוב- כמה קטינה?

מתחת לגיל 16? כי אם כן אז זו בכלל לא שאלה של בא לי נראה לי, זה לא חוקי. בכל אופן, כן, וגם הייתי מייעצת לכל ידיד זכר לעשות כן. פעם מזמן, לפני כשנתיים, כשאני וחברי הטובים היינו בני 20, ידיד טוב שלי התחיל לצאת עם מישהי, חיילת (אפילו סיפרה לנו על התפקיד המאוד ספציפי שלה), בת 19. היא עשתה הצגה מטורפת עד לפרטים הקטנים, הם אפילו הכירו בבלוג שבו היא תיארה את חייה, שנשמעו צהליים למדי. לאחר כחודש של קשר הבחורה נשברה וסיפרה לו שהיא לא בת 19 אלה 17, ושהיא בכלל תלמידת תיכון. הוא כבר היה לגמרי מאוהב, והפרש של 3 שנים באמת נראה הרבה יותר זניח, מה גם שהיא עברה את גיל 16. אבל 9 שנים זה הרבה יותר מוגזם...

כן...

למרות שאני בחורה, אני אענה בכל Zאת...הייתי מסיימת מכמה סיבות... קודם כל השקר, היה לי קשה מאד להתחיל קשר בשקרים, אחד הדברים היותר חשובים לדעתי הוא האמון. דבר שני, עם הפרשי גילאים כאלה, בשלב הזה של החיים שלהם- הבחרה בתיכון והבחור כבר אחרי צבא, בטח לומד או משהו בסגנון, נראה לי דבר מאד בעייתי, אבל כבר ראיתי מקרים מאד מותלחים, אז אני לא אפסול...אבל הייתי חותכת. גם בגלל השקר, גם בגלל שזה קשר בעייתי...

אקסיומה

New member
בהנחה שזה לא היפוטתי כמו שאת טוענת...

(ואנ יבטוחה שלא, אחרת לא היית שואלת...) ונניח שאת מדברת על עצמך... בכרטיס שלך כתוב שאת בת 14, כך שקשר עם מישהו שהוא מעל גיל 18 יכול להיות בעייתי עבור שניכם (חוץ מזה שזה פלילי וכל מגע מיני נחשב אונס עפ"י חוק, אפילו אם הוא נעשה בהסכמה), אז כן- הייתי מנתקת קשר כזה.

בלאגנית

New member
נראה לי שהייתי מסיימת את זה

כל האמון נדפק, כל החשק למערכת יחסים היה יוצא לי נראה לי

כן

תקראו לי שמרן, או משהו אחר, אבל הפרשים של כמה שנים בודדות בגילאים שבין 16-20 הוא מאוד משמעותי, רוב האנשים בגילאים האלה הם ילדים (זה כולל אותי), והרבה פעמים נסחפים להרפתקאות בלי להבין מה עומד מאחורי זה (בד"כ הקטן מתלהב מהמבוגר יותר, והמבוגר יודע לנצל את זה) כמובן שלא כולם ככה ויש יוצאים מהכלל (לפני שתתנפלו) אחרי שאמרתי את זה - 9 שנים זה הבדל תהומי לדעתי שאי אפשר לגשר עליו בטווח גילאים שעליו את מדברת...

זה מגעיל לשקר בתחום הזה

חשוב לתת לבן אדם שמולך להחליט אם הוא רוצה לצאת עם מישה ובגיל שלך, לפעמים זה יפריע, ואז כנראה שזה לא היה צריך להיות, ולפעמים ההתאהבות גוברת על הכל. לי פעם שיקרו בענין הזה וזה ממש העליב אותי. ממש!!! הרגשתי שעשו ממני צחוק, שהיו צריכים לתת לי להחליט אם אני ורצה לצאת עם מישהו צעיר ממני בשנתיים. אחר כך היה בחור שהיה צעיר ממני בשנתיים שבאת התאהבתי בו. ככה שכנראה שזה אפשרי

בטח

9 שנים בשלב מסוים זה לא כזה קריטי ,אבל אם היא קטינה זה אומרת שמקסימום 17 ,זה אומר שהבחור בן 26. מה שכתבת בקשר לאותו ראש לא הגיוני כי דברים משותפים בין ילדה בת 17 לגבר בן 26, או שהוא חתיכת פשוט חתיכת אדיוט, בכל מקרה זה לא מתאים בשום צורה ואופן.

למעלה